Xnet

Xnet SIA
www.xnet.lv
Адрес: Brīvības iela 293 A - 3
Rīga
Latvia - LV 1006
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67651234
Факс: +371 67892278
Информация:

Xnet.lv bija Latvijas attālinātās mazumtirdzniecības veikals. Tas tika izveidots 2003. gadā. Interneta veikals pārtrauca savu darbību 2021. gada septembrī, pievienojoties īpašnieku citai platformai 220.lv.

Время работы: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
9:00 - 18:00
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

19%
Жалобы
138
Разрешенные
6
C ответами
103
Посмотреть статистику

Xnet - Жалобы и отзывы

Xnet - Slikts serviss, bojājums

Slikts serviss, bojājums Saņemu preci ar koroziju un trūkstošam detaļām lai dabūtu kādu atbildi vai risinājumu no viņu puses prasīja mēnesi piedāvāja preci atgriest bet naudu var prasīt tikai pēc kurjers savāc preci nospriedu tas būs vel mēnesis ja ne vairāk jauna piegāde būšot pēc 6 ned (samanīt variantu nepiedāvāja) paturat manu naudu nevienam neiesaku šo veikalu.

Xnet - Slikts serviss

Slikts serviss pasūtīju telefonu. Samaksāju 3 dienu laikā nebija nekāda apstiprinājuma, ka pasūtījums apstiprināts. Pēc mana zvana un lūguma, tas tika atsūtīts.Norād⁸ts bija ka pasūtījumu saņemšu 20.07. Man tas bija svarīgi jo telefons vajadzīgs uz 23.07. 19.07.vakarā saņēmu E-vēstuli, ka pasūtījumu varēs saņem ap 26.07. Zvanīju, lai nekavējoties pārskaita atpakaļ uz kontu samaksāto naudu. Tas vēl nav izdarīts. Neiesaku šo veikalu.

Xnet - Nepareizi atsūtīta prece

Nepareizi atsūtīta prece Vēlos pateikt, ka ļoti neprofesionāla attieksme pret klientiem. Saņēmu preci, kuru oriģināli nebiju pasūtījusī... Kontaktējos ar xnet par šādu kļūdu. Protams kurjers atpakaļ tika apmaksāts, bet oriģinālā prece netika izsūtīta, un klientu apkalpošanas servisa konsultante Zanda, Nepalīdzēja šajā situācijā. Vēlos piebilst ka šādu servisu neizmantošu, jo kā nekā tā bija kompānijas kļūda par kuru xnet būtū jāuzņemas atbildība! Piesolīja tikai ka oriģināli pasūtītā prece tiks izsūtīta, kad tiks saņemta kļūdaini atsūtītā prece!

Xnet - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju preci 20.06, teica ka sapakos preci līdz 26.06 un prece jau būs piegādāta 29.06. Protams, šodien zvanu un saņēmu atbildi, ka viņi nezinot kur tā prece atrodas un kad uz prasīju par piegādi viņi uzreiz sāka attaisnoties ka tā jau neesot viņu vaina ka neatnākot īstā prece noteiktajā laikā. Protams, uzprasot no kurienes tad viņiem šī prece nākot otrā klausules galā iestājās klusums.

Xnet - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju aizkarus 23. Martā. Zvanīja no apkalpošanas un teica, ka prece būs 3-4 nedēļu laikā. Piekritu. Plānotā piegāde bija 26. Aprīlī. Atnāca e-pasts, ka piegāde kavēsies un būs uz 5. Maiju. 5. Maijā atnāk meils, ka būs 12. Maijā. Zvanīju, jautāju, kur problēma. Xnet atbild - mēs neko nezinām, kur prece nezinām, kāpēc kavējas nezinām, mēs jums tikai nododam info no piegādātāja. 12. Maijā atnāk meils, ka būs 27. Maijā. 27. Maijā atnāk meils, ka būs 6. Jūnijā. Zvanu atkal, Saka - bet jum...

Xnet - Krāpšana

Krāpšana Sveiki, tātad pasūtīju virtuves tehniku (ledusskapi, cepeškrāsni, plīts virsmu, nosūcēju, veļas mašīnu) no šī burvīgā internet veikala 26.04.2021. Pasūtījums sadalīts divās daļās, kādēļ nezinu, iespējams ka nāk no divām dažādām vietām ok. Piegāde būšot līdz 10.05.2021. 06.05.2021 no rīta zvana kurjers, vai būšot mājās utt, atbrauc atved tikai ledusskapi, jautāju šiem, kad būs otrā daļa pasūtījumam, šie atbildēja. Ka šodien nav plānā braukt pie manis, ok, saprotu viņi tikai ved viss kārtībā...

Xnet - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Жалобу на товар, который продаёт этот магазин оставляю здесь, т. К. На сайте магазина не нашла, где оставить отзыв о товаре. "sup komplekts Fiji, 300 cm + dāvanā soma, 994006344, 349,00 €". Товар имеет резкий химический запах. Паспаковала его 26.04.2021, сегодня 14.05.2021 (19 дней) , но запах даже не становится меньше. Несмотря на то, что sup находится в коридоре, запах распространяется по всей квартире.

Xnet - netīra, sapelējusi prece

netīra, sapelējusi prece Pasūtījām Xnet internet veikalā skapi un pufu, neskatoties uz reklāmām "Ātrā piegāde" gaidījām 1.5 mēnesi. Saņemot un saliekot skapi, konstatējām, ka drēbju karināšanai atvēlētā vietas der labākajā gadījumā zīdaiņa bodijus karināšanai, jo citas drēbes ņurcās pa apakšu. Pufs atnāca ar pelējumu un attiecīgu smaku, sūtīju attēlus un rakstīju uzņēmumam, bet tā arī nesaņēmu nekādu reakciju vai atbildi. Dezinficēju visu pufu, bet pēc 1,5 mēneša izmetu visus apavus, kas tur atradās, jo vis bija...

Xnet.lv - Virtuves "carmena" defekti.

Virtuves 'carmena' defekti. Šo virtuves iekārtu gaidījām četri mēneši. Beidzot saņemot virtuves iekārtu pakojot vaļā sastapos ar četriem defektiem...tas ir-vienai sānu sienai izlauzsts augšas vidus,otrai sānu detaļai islauzsts priekšējais stūris,augšējai durtiņai noberzta krāsa un koši sarkanas krāsas vietā atsūtīja tumši bordo krāsā..!

Xnet - Teicams serviss

Teicams serviss Teicams serviss un apkalpošana! Saņēmām preci, kurai tika konstatēts brāķis, pateicoties Xnet darbinieku atsaucībai jau nākamajā dienā Xnet kurjers preci no mums paņēma, nogādāja preču ražotājam (ārvalstī), konstatējot defektu atsūtīja mums lēmumu par preces vērtības atgriešanu. PALDIES Xnet, īpaši darbiniecei Zandai!

Xnet - Prece netika piegādāta

Prece netika piegādāta Pasūtīju skaneri. Apsolīja pēc nedēļas būs. Pēc piecām dienām no rīt uzzvanīju par pasūtījuma statusu - teica ka jāgaida. Tajā pašā dienā saņemu ziņu, ka preces nav un nebūs. Piedāvāja citu preci vai atgriezt naudu. Es pieprasīju naudu - skatīsimies cik ātri dabūšu labi, ka informēja kau pēc 5 dienām..

Xnet - Krāpšana

Krāpšana Обманщики, халтурщики, дилетанты! Люди, остерегайтесь обещаниям этой «дыры» по доставке оплаченного товара в указанный при заказе срок! На сайте https:/www.xnet.lv/ указано, что доставка товара осуществляется в течении 2-5 рабочих дней. Произвёл заказ товара, оплатил 08.04.2021, пришло подтверждение, что заказ может быть доставлен 15.04.2021 (выражение «может быть» произвело удивление) . 14.04.2021 получил сообщение, в котором указано, что заказ может быть доставлен 29.04.2021. Был у меня...

Xnet - Vissliktākais klientu apkalpošanas serviss

Vissliktākais klientu apkalpošanas serviss Pasūtot preci februāra beigās xnet.lv, apsolīja, ka prece būs no 8-10. Martam jau piegādātā. Saņēmu 9 martā e-pastu, kas ir pēc 10 dienām, ka pieprasījuma dēļ prece ir izpārdota un vairāk netiks piegādātā? !? Un naudas atgriešana aizņems vairākas dienas. Vai tiešām par preces pieejamību konstatējāt pēc 2 nedēļām gandrīz, prece ļoti tika gaidīta.? Vissliktākais klientu apkalpošanas serviss!

Xnet internetveikals - SIA HH Invest - Slikts serviss un klientu maldināšana

Slikts serviss un klientu maldināšana Iegādājos preci janvāra sākumā (piebildīšu, ka Xnet internetveikalā preces iegādājos ik pa laikam un jā zinu, piegāde mēdz kavēties kā jau visur, itīpaši šajā laikā, bet parasti līdz 2nedēļām, bet šoreiz ne par to) , xnet mājaslapā jaukas atlaides, iegādājos dāvanu bērnam (solītā piegāde pēc nedēļas) . Paiet nedēļa protams neko nesaņemu, nav arī nekādas ziņas par plānoto piegādi - sazināties diezgan grūti klientu servisa telefons jau vairākas dienas neatbild, uz e-pastu atbildi saņemu vēl pēc...

Xnet - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju preci xnet.lv - apsolīja ka pēc nedēļas atvedīs. Tad pēc nedēļas saņēmu e-pastu ka pasūtījums anulēts, veselu nedēļu gaidīju šo preci! Un pietam vēl saņemt naudu atpakaļ arī aizņems vairākas dienas. Lūdzu, vai nevar paātrināt šo procesu - atbilde negatīva.

Xnet - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti uzbāzīgi ar savām reklāmām, spamo katru dienu, atteikties no reklāmām pogu arī paslēpuši kārtīgi! Komunikācijas ātrums arī ļoti lēns, par pasūtītās preces pieejamību informēja mani pēc divām nedēļām, kad tiku informēts par to ka nevarēšu saņemt preci, ziņojumam klāt netika piedāvāta opcija saņemt naudu atpakaļ, bet gan piedāvāts ņemt citu preci piemaksājot, pirmais ko tādos gadījumos vajadzētu darīt ir atgriezt naudu nejau censties mani noturēt savā sistēmā.

Xnet. Lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju no xnet veikalā trenažieru (steperis) , pēc 2 dienām saņēmām, bet pēc 3 dienām saplīsa viens virzulis (sāk tecēt eļļa) , uzrakstījām uz veikalu vēstuli uz ko mums atbildēja ka viņi pasūtīja dpd kurjeru lai savākt steperi, divu diena laikā jābūt, bet tā kurjers ne atbrauca, sanāk ka veikals pat ne pasūtīja kurjeru, bet dēls pasūtīja matu trimmeris caur omnivu, atnāca tukšas kastes? ! Kā tas var būt iespējams? Xnet strādā krāpnieki.

Xnet - Patērētāju tiesību u.c. pārkāpumu kalngals

Patērētāju tiesību u.c. pārkāpumu kalngals Traģiska uzņēmuma disciplinētība, pārkāpumi, pilnīgs haoss. Pasūtīju uz Z-svētkiem dāvanu krusttēvam, piegāde nākamajā dienā - brīnišķīgi, briest pozitīva atsauksme par piegādes ātrumu. Saņemu sūtījumu, atveru - sieviešu smaržas. Dienu pirms z-svētkiem. Dāvana vējā, kovids - neko ātrumā jaunu nopirkt nevaru, viss slikti. Nekavējoties viņiem rakstu - prasu, kā labos situāciju. Pēc svētkiem - 25.12. Formāla atbilde - paldies, ka ziņojāt; atvainojamies pa neērtībām; lūdz norādīt adresi, kur...

Xnet - Pasūtījuma piegāde

Pasūtījuma piegāde Ļoti slikta pasūtījumu piegāde shēma. Vel raksta klāt ka ātra piegāde. Pasūtīju bērnam paklāju, kaut kur 20 datumos ‘atbilde bija - jūsu pasūtījums būs 2 februāri’ te kad taisīju pasūtījumu rakstīts ātra piegāde ,2 februāri saņemu sms ka mans pasūtījums būs 19 februāri. Taisīju pasūtījumu uz 25-26 janvāri. Xnet tad nerakstiet ka jums ir ātra piegāde.

Xnet.lv - slikts serviss

slikts serviss Es gaidu piegādi pasūtījumam uz māju (samaksāju arī par piegādi) 27 (!) dienas. Vēl nav. Viņu klientu apkalpošanas dienests pilnīgi šausmīgs. Atsūtīja sausu epastu. Citēju: "Sia Hh Invest nenes atbildību un nekompensē pircējam jebkādus iespējamos zaudējumus, ja plānotais preču piegādes termiņš tiek kavēts. Ja, plānotais preču piegādes termiņš kavējas un pircējs nevēlas vairs gaidīt preču piegādi, tad pircējam ir tiesības vienpusējā kārtībā atkāpties no līguma par to paziņojot pārdevējam. Šajā...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы