Nano IT

Nano IT SIA
Адрес: Maskavas iela 240,
Kabinets Nr. 510
Rīga
Latvia - LV-1063
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 66100000
+371 20289999
Факс: +371 67876478
Время работы: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Интернет  •  Хостинг / WEB дизайн
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

75%
Жалобы
7
Разрешенные
5
C ответами
2
Посмотреть статистику

Nano IT - Жалобы и отзывы

Nano It - Neapmierinoša darbība

Neapmierinoša darbība Viss sākās ar to, ka pēkšņi, bez jebkāda brīdinājuma darbību pārtrauca viena no manām vietnēm un attiecīgi arī e-pasti ar konkrēto domēnu negāja. Bet atlikušie divi domēni darbojās kā nākas. Kad zvanīju uz atbalsta centru, man pateica, ka ir radušās tehniskas problēmas. Viss jau saprotams, tehniskas ķibeles gadās. Pret vakaru, pārtrauca darbību arī pārējie domēni. Sagaidīju rītu un atkal zvanīju atbalstam. Tur man paziņoja, ka ķibele nav atrisināta un lai es tikai gaidu. Nu sorry, man tas nav...

РешеноNano It - Slikts serviss

Slikts serviss Pirmkārt bieži ir problēmas ar epastiem, kad nav pareizi updeitoti mx un citi dns ieraksti, kas noved pie "Delivery Failed" epastiem. Otrkārt puse no tām lietām, kas ir viņu cpanelī nestrādā, ieskaitot skriptus. Treškārt trūkst normālas dokumentācijas un supports nav tas pats labākais. Ceturtkārt *nav iespējams* mājaslapai uzlikt cachingu un arī gzip compression var uzlikt tikai prasot supportam, lai viņi to izdara. Piektkārt - hostējot wordpress mājaslapu lielākā daļa pluginu nestrādā, jo nano.lv serveri izmanto kaut ko savu un vecu.

РешеноNano It - Slikts hostings

Slikts hostings Diezgan novecojusi kompānija ar sliktām tehnoloģijam. Pirms 10 gadiem varbūt bijāt labākie :) tagad lai veiktu domeina ierakstu maiņu ir jaraksta supportam un jāgaida, normālās vietās tu pats vari slēdzelēt un kontrolet visu, kas ir svarīgi, ja jāmaina dns iestatījumi vairākas reizes. Pate serveru tehnoloģija ari novecojusi, lēni ladējas, slikts/nekāds vadības panelis bez nekādam iespējām pašam kaut ko darīt.

РешеноSIA Nano IT - Krāpšana

Krāpšana Labdien, gribēju brīdināt kārtīgi lasīt šīs firmas akcijas ! Saņēmu e-pastu - * 12 mēneši - papildus 15% procentu atlaidei un personīgai atlaidei, Jūs saņemsiet vēl trīs bezmaksas mēnešus Kopējā cena manā rēķinā ar % 15 atlaidi ir € 87.81 Cena mājas lapā par gadu Complete tarifam ir € 87.81 (tā ir nemainīgā cena) http://www.nano.lv/lat/hosting/linux Tātad ATLAIDES patiesībā nav! Zvanīju, viņa man sāka skaidrot , ka taču 3 mēneši ir bez maksas un atlaidi rēķina no viena mēneša likme...

Решеноnano.lv - Apkalpošana un serviss

Apkalpošana un serviss Izvēlējos šīs firmas hostingu, un pēc kada laikā nožēloju. Ievietojot savu mājāslapu pārliecinājos kā piedāvātais pakalpojums neatbilst patiesībai. Vienkārši mana mājāslapā lēnāk atverās vaļa neka pārējas, tas nozīme ka Šīs firmas serveri ir diezgan noslogoti. Bieži vien serveri nestrādā kādu brīdī līdz ar to piekļūve savai mājāslapai nav iespējāmā. Zvanot pa palīdzības tālruni, lai noskaidrotu kapēc uz doto brīdi nestrādā, klausuli paceļ kautkads jaunietis, kurš nesaprot no mūsdienas tehnologijam pilnība neko. Vini pat nepabrīdīna iepriekš savus klientus, ka tiek veikti uzlabošanas darbi.

nano.lv - ставят ограничения на трафик по запросам конкурентов

ставят ограничения на трафик по запросам конкурентов есть на хостинге nano.lv сайт который рассылает письма через заграничный ПЛАТНЫЙ сервис. Конкуренты позвонили в nano.lv и попросили отключить нам возможность отправлять письма. завтра тупо отключат питание ?

РешеноNano It - Hostinga pārtraukumi!

Hostinga pārtraukumi! Pilnīgs murgs, katru dienu jau kādu mēnesi neiet lapa! Kad aizsūtu epastu kas un kā, tad saka ka viss labots, un vairs neatkārtosies! Naudu samaksāju, līgumu neatsūtija, bet kvalitāte pakaļā! Reāli darbojas nevis kā sola 99% bet 60% no visa laika. Neiesaku nevienam šitā uzķerties... Jau rīt mainu hostingu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы