Sater

Sadzīves tehnikas remonts SATER SIA
Адрес: Silmaču iela 6
Spilve
Babītes nov.
Latvia - LV-210
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67377002
+371 29547002
Время работы: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 17:00
закрыто
Категория: Электроника и Техника  •  Сервис электротехники

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Sater - Жалобы и отзывы

Sater - Slikts serviss

Slikts serviss Septembra beigās nodevu remontā kafijas automātu masķers Nikloajs solīja divu nedēļu laikā salabot un zvanīt. Kaut kā piemirsu. Pēc trim nedēļām uzzvanīju, masķers Nikolajs nesaprata, ko no viņa vispār gribu - beigās atnāca pie telefona cits vīrelis, un sāka precizēt, kas tad par defektu. Šonedēļ būšot. Tad nākamnedēļ. Pēc mēneša aizbraucu pakaļ, bet savākt nevarēju, jo bija vismaz izjaukt paspējis. Pusotru mēnesi cīnījās, beigās tik vien kā izjauca un salika, detaļu neesot, viss slikti...

Sater - Slikts serviss

Slikts serviss Nodevu remontā resīveri. Salabot tika solīts nedēļas laikā, bet faktiski divu mēnešu laikā nekas netika izdarīts, kamēr es savu aparātu nesavācu. Šo divu mēnešu laikā telefoniski tika solīts darbu pabeigt katras nedēļas beigās un par to mani informēt, bet tie bija tikai tukši solījumi. Par darbnīcu palika vissliktākais iespaids - haoss, netīrs, aparatūra sakrauta grēdām, visapkārt salikti peļu slazdi u. t. t. Katrā gadījumā nevienam tur griezties neiesaku... Pats tur biju pirmo un pēdējo reizi.

SATER Sadzīves tehnikas remonts - Īpaši slikts serviss!

Īpaši slikts serviss! 8 mēnešus remontēja auto radio. Zvanot katru reizi auga izmaksas: 40-60-80 tad vairāk kā 100€. Man apnika un gribēju saņemt atpakaļ savu radio, piedāvāja vēl par 200€ atremontēt. Atbraucot pakaļ, vēl kādu brīdi supermeistars Aleksandrs (268775810) mēģināja to atrast vispārējā haosā! Nav varējis saremontēt, jo viņam servisā it kā nozagts laptops! ;)

SIA Sater - Ilglaicīgs remonts

Ilglaicīgs remonts Uz remontu tika nodota audio ierīce,remonts turpinās jau no 11.09 līdz šodienai (09.12) un nekādas skaidrības kad tas tiks pabeigts NAV! tāda sajūta,ka sarunas laikā meistars visu laiku aizmirst par doto ierīci un rodas iespaids,ka viņa stāv un netiek veikts nekāds ierīces remonts.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы