Mārītes Foto Kompānija

Mārītes Foto Kompānija SIA
Адрес: Katoļu iela 31
Rīga
Latvia - LV-1003
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67245679
+371 29458538
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Искусство / Творчество  •  Фото
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

5%
Жалобы
21
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Mārītes Foto Kompānija - Жалобы и отзывы

Mārītes foto kompānija - Briesmīgs serviss

Briesmīgs serviss Vienkārši briesmīga kompānija. Komunikācija 0. Uz zvaniem un e-pastiem neatbild. Fotogrāfijas nespēj piegādāt jau 2 mēnešus! Cena ir neadekvāta un serviss pilnīgi nekāds. Protams, vecāki pasūtīs foto, jo gribas piemiņu, bet pēc šīs pieredzes vairs nekad nepasūtīšu foto no šīs kompānijas. Ļoti ceru, ka šo kompāniju izglītības iestādes vairs neizvēlēsies!

Mārītes foto kompānija - Neprofesionālas fotogrāfijas, "0" līmeņa serviss

Neprofesionālas fotogrāfijas, '0' līmeņa serviss 2023.gada rudenī Ulbrokas vidusskolā notika kārtējā skolēnu fotografēšana, kuru šoreiz veica Mārītes foto kompānija. Tik nekvalitatīvas (neprofesionālas) fotogrāfijas sen nebiju redzējusi! Turklāt, šobrīd kompānijā "0" līmeņa klientu serviss. Jau 3 nedēļas, kopš veicu bilžu pasūtījumu, bet nav pat informācijas par pasūtījuma statusu. Uz e-pastiem neatbild. Pēdējā reize, kad kaut ko pasūtu no šīs kompānijas.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Nauda par fotogrāfijām samaksāta. Mēnesis jau pagājis. Nav fotogrāfijas. Augstas Cenas, zema kvalitāte. Kāpēc viņiem ir atļauts sadarboties ar skolām un bērnudārziem? Ir arī citi normāli firmas, kas sniedz ātru un kvalitatīvu apkalpošanu. Vai fotogrāfijas ir drukātas Ķīnā? Kāpēc jāgaida vairāk par mēnesi, lai vai nu normāli strādātu, vai slēgtos!

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Bildes šausmīgas! Vai tiešām fotogrāfi neredz kā izskatās bērni? Pagājušo gadu dārziņā bija cita kompānija, kuri bildēja - bildes bija skaistas. Šeit, ka ieraudzīju bildes - skolotāji un bērni izskatās pēc "Zombijiem". Fotogrāfs tak redz kā bērns izskatās kamerā! Visi izskatās kā "cietumā" nosodīti. Šī nav pirmā reize, kad sastopos ar Mārītes kompāniju. Dēlam skolā arī bija ( pirms 4 gadi) - nekas nav mainījies diemžēl. Bildes šausmīgas. Neiesaku nevienai izglītības iestādei izvēlēties šo kompāniju.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Контора шарашкина, месяцами делают фото. Приехать и забрать на месте невозможно, работают до 17, только по рабочим дням. Обещали пол года привезти фото в школу (где детей фотграфировали) в итоге пришлось пакоматом уних выбивать. Фото ужасны, на сайте черт ногу сломит чтобы разобраться что к чему. А впереписке просто ржут. Jā, gada laikā mēs pakāpeniski vedam pasūtījumus uz iestādi, bet, tas nenotiek reizē. Lai veiktu avansa maksājumu, maksājuma mērķī vai pamatojumā obligāti iekļaujamai...

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Pirmkārt, neatnāca nekāds info par to, ka bildes ir iespējams pasùtīt. To uzzināju vien tad, kad dēls paziņoja, ka klasē bildes jau ir izdalītas. Tad nolēmu noskenēt to kodu - pēkšņi uz e-pastu saņēmu vēstuli, ka bildes iespējams iegādāties. Priekš kam tad uz Lapiņām bija jāraksta e-pasts? Bet nu labi, nekas jau nav nokavēts. Pasūtīju pati. Rakstīts, ka bilžu izgatavošana parasti aizņem 7 dienas, ja vairāk pasūtījumu, tad ilgāk. Nu jau ir pagājušas 3nedēļas un nekādas ziņas nav. Uzrakstīju...

Mārītes foto kompānija - Ārkārtīgi slikts serviss un fotogrāfa darba kvalitāte

Ārkārtīgi slikts serviss un fotogrāfa darba kvalitāte Ārkārtīgi slikts serviss un foto. Konveijera tipa iesācēju kantoris, kas pastāv tikai tāpēc, kad vecāki pirks jebkādas bērnu (skolas) bildes par piemiņu. Ir konkurenti, kas tiek galā ar to pašu uzdevumu. Individuāla pieeja nepastāv. Sabojātas un nekvalitatīvas klases bildes, portreti un draugu bildes. Statiskas. Žēl par izniekotu laiku un līdzekļiem. Klases vecāku čatā - nolēmām samesties naudu un doties atsevišķā klases fotosesijā, protams, uz citu foto studiju, kur cilvēki ir savas joma...

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Fotogrāfijas ir briesmīgā kvalitātē, cilvēks uz foto izskatās savādāk nekā dzīvē. Kā arī tās bija jāgaida apmēram 2 mēneši. Precīzāk sakot, man bildēs īsti nepatīk tas fakts, ka ādas krāsa izskatās šausmīgi, arī bildē cilvēkam nogriezts plecs! Un man vēl par šo ir jāmaksā nauda? Es varu daudz labāk sevi nobildēt ar sava telefona palīdzību. Neisaku nevienai iestādei sadarboties ar šo kompāniju, foto ir tiešām briesmīgā stāvoklī. Gribētu arī atzīmēt to, ka fotogrāfs bija kaut kāds dusmīgs un...

Mārītes foto kompānija - slikts serviss

slikts serviss Фотографии пришлось ждать около полтора месяца. По сравнению с другими фотокомпаниями это очень долго. Фотографии оказалась плохими, плохо подобранный фон, освещение, ракурс и кадр. Всё выполнено непроффисионально, крайне не рекомендую эту компанию.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss 1. Kārt, ieraugot bildes šoks, vai tiešām fotogrāfi neredz, kādas bērniem sejas izteiksmes? (saprotu, ja klasē ir 30bērni var nepamanīt, mūsu klasē ar skolotājām 8cilvēki bildē) vai acis vaļā? Vienkāršā valodā-briesmīgi. 2. Kārt. Kāpēc man jāmaksā vēl par piegādi? Bildēm šausmīgas Cenas, kvalitāte slikta + vēl piegāde. Pats mazākais skapītis nemaksā gandrīz 4eur. Ļooooti ceru, ka mūsu skola vairs šo kompāniju neizvēlēsies... Tagad sēžu un domāju, vai tiešām meitai vajag tādas bildes.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Liela vilšanās! Bildes briesmīgas, nekvalitatīvas! Šķiet pat pati labāk fotogrāfētu! Cenu kāpums un jāmaksā lai vispār saņemtu bildes! 3.70 omniva? Kādeļ nav piegāde uz bdārzu par velti-kā parasti notiek!? Un omniva tādā Cenā! Nopietni? Jā, es pasūtīju, jo bērnam vajag bērnudārza izlaidumam, bet savādāk neņemtu! Fui, fui, fui!

Mārītes foto kompānija - Очень плохой сервис

Очень плохой сервис Я удивлён их медлительности и не желанию улучшать сервис. 1: после фотосессии ждали 2 недели просто ответ о том, что фото можно увидеть в цифровом формате на сайте. Как увидели сразу удивились, что выбрали серый фон детям 5 лет. 2: при заказе фото на их сайте, появляется много проблем с оформлением заказа. Ни какой информации о сроках доставки. 3: очень долго ждём наши фотографии, хотя деньги за них просят вперёд. На звонки не отвечают. В саду будем просить исключить из списка компаний на фотоуслуги, аргументов для этого достаточно.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Neiesaku nevienai izglītības iestadei sadarboties ar Mārites foto kompāniju, jo bildes ir jāgaida ar mēnešiem. Saksim ar to ka fotografiju Cenas jau ir augstākas neka citiem lidzvertigiem pakalpojuma sniedzējiem, nauda tiek iekaseta gan par bildem, gan par piegādi ar omniva, uz e pastiem neatbild, sazvanot atrunājās ar covid 19 ierobežojumiem, komunikacijas limenis zem katras kritikas.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Такие компании не должны оказывать услуги, если они не в состоянии их выполнить. Фотографии из детского сада ждём полтора месяца! Это невообразимо долго! В прошлый раз приезжала другая фирма, так фотографии были готовы за 2 недели, и замечательные фотографии! С Marites foto надеюсь больше не столкнёмся в будущем.

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss Не пойму почему ещё с этой компанией не отказываются работать, который год наблюдаю, что в сад приезжают молодой и старый мужчина (фотографы) , и ни разу не улыбнуться даже ребёнку, детям которых фотографируют, вечно не довольные и не отзывчивые, фотографируют быстро и фото не хотят показывать, фоткают на от»епись. Рожи кирпича просят! Им с детьми работать вообще нельзя! А тут ещё и целый месяц прошёл, как мы не можем войти в сайт просмотреть фото, которые нафоткали, а там ещё и ждать когда...

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss

Slikts serviss No mārītes foto kompānijas saņēmu nekvalitatīvās bildes. Pieprasīju izlabot visu haltūru, viņi pārtaisīja, bet arī zemā kvalitātē. Pielikumā pa kreisi ir tas, ko saņēmu no sākuma (mana pretenzija bija šāda: tumša bilde, dzeltens krekls, dzeltens bērns, dzeltenīgi pelēkais fons, asuma nav) . Otrā un trešā bilde ir mārītes foto kompānijas atbilde uz manu pretenziju - pārtaisītas bildes (tagad krekls ir balts, bet ar "traipiem" un asums griež acis) .

РешеноMārītes foto kompānija - Krāpšana un slikts serviss

Krāpšana un slikts serviss Februārī bija bērniem fotografēšanās pii. Līdz 1. Martam bija jāveic pasūtījums www.mfk.lv, ko arī laicīgi izdarīju. Marta beigās sāku interesēties vai uz mūsu pii ir atnākušas bērnu bildes. Izrādās visai grupai bildes ir atnākušas, bet konkrēti mana bērna bildes nav. Aprīļa sākumā sazinājos ar mārītes foto kompāniju un nosūtīji veiktā maksājuma izdruku, solīja risināt situāciju. 03.04.2020 saņēmu e-pastu no Mfk pārstāves Agitas, ka bildes ir izsūtītas uz pii. 08.04.2020 sazinos ar mūsu Pii...

Mārītes foto kompānija - Slikts serviss, neprofesionalitāte

Slikts serviss, neprofesionalitāte Esmu pilnīgi neapmierināta ar foto kvalitāti un fotogrāfu darbu! Bildes ir šokējošas. Pirmkārt, kvalitāte ir diezgan slikta. Sejas ir izkropļotas, kā arī krāsas neatbilst realitātei! Otrkārt, ir izmantoti neatbilstoši profesionalitātei atribūti. To starp, lētākās taburetes, kuras bildēs uzreiz iekrīt acīs (varbūt varētu uzmest virsū kaut kādu audumu?) . Arī fona audums ir "grumbains" un pilnīgi nav izgludināts. Izmantoju šo foto kompāniju jau ne pirmo gadu, un katru reizi sastopu daudz trūkumu. Tie parāda darbinieku neprofesionalitāti un nekompetenci!

Mārītes foto studija - Bilžu apstrāde

Bilžu apstrāde Saņēmu draugu foto un tur ir pārspīlēti lielas galvas uztaisītas (piemēram, manam draugam Reinim) un visiem pumpas noņemtas. Man pat ūsas norediģēja. Esmu šausmīgi sašutis, jo ūsas ir mana atpazīšanas zīme. Ainava vispār kaut kāda dīvaina - 3 jūrnieki meža vidū, viens ar trompeti rokās, otrs sēž ar stacionāro telefonu, trešais vienkārši slaistās apkārt. Kārtībai jābūt!!

Mārītes foto kompānija - Darbs un darba līgums

Darbs un darba līgums Šausmīgi! Piesola pilnas ausis un paņem uz pārbaudes laiku, bet tad, kad sāku runāt par darba līgumu, vairs neko nezin, un attaisnojas, ka firmai ir maz pasūtījumu, tāpēc mani pakalpojumi vairs nav nepieciešami! Labi, ka mans pārbaudes laiks ilga tikai nedēļu, jo patstāvīgi uzstāju uz darba līgumu, un jo vairāk to prasīju, jo vairāk mainījās attieksme pret mani un mana nepieciešamība uzņēmumā! Esiet ļoti uzmanīgi ar šo kompāniju un tās vadītāju!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы