Clix.lv

RFR Group SIA
Адрес: Krustpils iela 12
Rīga
Latvia - LV-1073
(Juridiskā adrese)
Телефон: +37120609997
Время работы: 10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

14%
Жалобы
21
Разрешенные
3
C ответами
0
Посмотреть статистику

Clix.lv - Жалобы и отзывы

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana 17.02.2024 pasūtīju Apple Stylus. Pagājot mēnesim, uzrakstīju veikalam, interesējos, kur pasūtījums? Piekritu vēl pagaidīt. Vēl pēc 2 nedēļām palūdzu pārskaitīt naudu atpakaļ man uz kontu. Nesaņemu nekādu atbildi. Pirmo reizi saskaros ar kaut ko tādu. Plānoju vērsties ptac, nesaprotu, kāpēc šāds veikals joprojām strādā, kāpēc tas veiksmīgi tiek indeksēts salidzini.lv un kurpirkt, neskatoties uz tik daudzām sūdzībām.

Clix.lv - Krāpšana un ignorēšana

Krāpšana un ignorēšana Dažas reizes biju pasūtījis no šī veikala. Ko pasūtīju bijis piegādāts. Šoreiz gan... Pasūtīju trieciena uzrgriežņu atslēgu pa izdevīgu cenu ko redzēju salidzini.lv. Nu paiet laiks kā arī norādīts mājas lapā, uz epastu tiek atsūtīta izziņa ar omniva izsekošanas numuru. Paiet nedēļa un sūtījums nav piegādāts. Pēc izsekošanas numura rāda ka "sūtījums reģistrēts, taču vēl nav nodots omniva". Rakstu šiem uz epastu, neatbild. Zvanu, neatbild. Nāksies braukt uz ofisu un skaidroties kas tad notiek...

Clix.lv - Кидалы

Кидалы Заказали товар 12 дней назад, товар они якобы еще не получили так как со склада задержки. На звонки не отвечают, ответили на мой звонок с чужого телефона. Который не был указан в заказе. Теперь ждём деньги обратно, если завтра не получим, напишу в налоговую, пускай проверяют, платят ли налоги с литовского счета. Пострадавшим предлагаю объединиться.

РешеноClix.lv - Krāpšana

Krāpšana Сделали заказ 18.08 получили 30.08. Но 31.01 стало понятно, что надо возвращать по гарантии. Вернули 4.09, но с пакомата дпд его выбрали лишь 15.09. Дальше хуже. Товар отправили в польшу и до 15.11 ни слуху, ни духу. На письма не отвечали, когда звонила были отговорки типа ждём ответа. Ок, хорошо, ладно польша виновата. 15.11 получили звонок, товар с браком, вернуть деньги или закажи что то ещё. Конечно, же выбрали возврат. Обещали в течении недели, ну ладно, это понятно, праздники...

РешеноClix.lv - Krāpšana

Krāpšana Krāpnieku kompānija, nepiegādā pasūtīto preci, sola atdot samaksāto naudu. Tomēr naudu neatgriež (vairāk kā 3 nedēļas jau) un vairs uz ziņām neatbild. 9. Oktobrī pasūtīju playstation 5, veicu samaksu 499 euro (PASŪTĪJUMS #49869). Pēc 10 dienām nebija nekāda ziņa. Sazinājos ar kompāniju, viņi paziņoja, ka nevar piegādāt šo konkrēto preci. Solīja atgriezt naudu 27. oktobrī. Naudu neatgrieza un uz ziņām vairs neatbild.

РешеноClix.lv - Krāpšana - netiek ne piegādāta prece, ne atgriezta nauda

Krāpšana - netiek ne piegādāta prece, ne atgriezta nauda Pasūtīju putekļsūcēju - par to, ka prece nebūs uzzināju tikai, kad pati pēc termiņiem jautāju, kas notiek. Tad man paši solīja atgriezt naudu - neatgrieza, rakstīju vēlreiz, solīja pāris dienu laikā būs - nekā, rakstīju atkal un atkal tikai tukši solījumi, ka nauda tikšot līdz nedēļas beigām pārskaitīta. Jau divas ar pusi nedēļas gaidu, kad man atgriezīs naudu.

Clix.lv - Нет подтверждения заказа

Нет подтверждения заказа Сделала заказ 26.07 на сумму 91 евро. Оплата прошла, но никакого подтверждения на почту не пришло. На мое письмо не отвечают. R569623200 order no: 49255 at https://clix.lv project. Все происходящее довольно странно для меня, так как часто заказывала из этого магазина и раньше такого никогда не было. Думала, что письмо о подтверждении заказа должно приходить автоматически.

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtot preci, pārskaitīju uzreiz naudu, pēc kā man pateica ka prece būs jāgaida 3 nedēļas... Diemžēl tas mani neapmierināja un prasīju vai var anulēt pasūtījumu un atgriezt man atpakaļ naudu. Teica ka jā, tūlīt atgriezīs... Pagāja 5 dienas, zvanīju prasīju kas ar naudas atgriešanu, teica ka risinās, pagāja vēl nedēļa, zvanu, Saka ka atzvanīs...

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana Prece tika pasūtīta pusotru mēnesi atpakaļ. Rezultātā - prece nav saņemta, naudu neatgriež, uz jautājumiem - kad būs prece vai nauda - neatbild. Interneta veikals mērķtiecīgi izmanto bank-link apmaksas risinājumu, jo tādā gadījumā pircējam nav iespējas pieteikt reklamāciju vai chargeback, kas nodrošinātu naudas atgriešanu par nesaņemto preci/pakalpojumu. Bank-link pakalpojums tiek piedāvāts ar Paysera (Lt) starpniecību, kas tikai Skaisti raksta, ka problēmu gadījumā sazināsies ar savu klientu...

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana Заказала самокат ребёнку месяц назад. На сайте было указано доставка через 5-10 дней. Писала им через 2 недели где мой заказ, на что ответили что будет в конце недели и так прошло месяц от даты заказа ни на почту ни на звонки никто не отвечает больше. На почте автоответчик. Деньги на счёт не вернули. По происшествию, почитав отзывы поняла что это стиль работы clix.lv. Мошенники! Clix.lv

Clix.lv - Krāpšana, nav piegādāta prece, par kuru ir samaksāts.

Krāpšana, nav piegādāta prece, par kuru ir samaksāts. Pasūtīju mobilo telefonu 25.02.2022., samaksāju 89 EUR, līdz 1.aprīlim vēl neesmu neko saņēmusi. Uz nosūtītajiem e-pastiem viņi neatbild, izdevās vienu reizi sazvanīt, tad teica, ka piegāde no Vācijas kavējoties, tagad t. 20609998, pa kuru izdevās viņus sazvanīt, vairs nedarbojas. Nevienam neiesaku šos firmu! Viņi piedāvā lētāku cenu un tad ar visi naudu pazūd.

Clix.lv - Krāpšana/slikts serviss

Krāpšana/slikts serviss 23.02.2022. Iegādājos un apmaksāju šajā internetveikalā bērnu skūteri. Pirms apmaksāt piezvanīju viņiem, lai noskaidrotu cik ilgi būs jāgaida, pateica 1,5-2 ned. Nu jau ir pagājušas 3 ned. Un preci tā arī neesmu saņēmusi! Mana paziņa kas vēlāk pasūtīja tādu pašu skūteri, jau sen ir saņēmusi. Zvanot pa telefonu autoatbildētājs aicina rakstīt e-pastu, bet uz e-pastu man neviens neatbild jau 2 dienas! Esmu nosūtījusi 3 vēstules.

Clix.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju muguras korekcijas vesti bērnam. Kad saņēmu, sapratu, ka veste ir par mazu. Vēlējos samainīt pret lielāku, taču uz e pastiem neviens neatbild un uz telefona zvaniem arī neatbild. Pilnīgi neiespējami sazināties. Neiesaku nevienam šo veikalu, jo tagad ar savu vesti, kas maksāja 21 eiro plus piegāde 3 eiro, varu darīt. Ko gribu, tikai ne to, kam bija paredzēta.

Clix.lv - Плохой сервис

Плохой сервис Никому не рекомендую данную контору, большие проблема с возвратом по гарантии, складывается впечатление, что специально затягивают гарантийный ремонт/возврат до окончания срока гарантии. Менеджеры ничего не знают, ссылаются друг на друга. 1/10

Clix.lv - Paņemta nauda un veikals klusē / pazūd bez vēsts

Paņemta nauda un veikals klusē / pazūd bez vēsts Pasūtot preci un uzreiz apmaksājot, nekādas saziņas no reāla cilvēka nebija. 3 dienas vēlāk aizsūtot ziņu atbilde tā arī neatnāca par jebkādu preču apstiprinājumu. Norādītais tālruņa numurs neatbild un automātiskais ziņojums Saka, lai sazināmies caur epastu. Kārtējā ziņa epastā un nekādas atbildes. Māc šaubas, vai tas vispār ir reāls bizness.

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana 22.10.21. Tika pasūtīta un apmaksāta prece. Tās pašas dienas beigās pienāca e-pasts par pasūtījuma apstiprināšanu. Gaidīju nedēļu, nekādas ziņas no internetveikala. Zvanīju, teica, ka neesot prece uz vietas, pārzvanīšot rītdien, kad būs vairāk informācijas. Nesagaidīju. Sazvanīju vēl pēc nedēļas, nekas nav mainījies-prece neesot uz vietas, naudu atgriezīšot. Nu jau pagājis mēnesis, nav ne naudas ne preces. "kantoris pa rubli". Vērsīšos Ptac par krāpšanu.

Clix.lv - Piegāde, par naudas atgriešanu

Piegāde, par naudas atgriešanu Pasūtījums tika apmaksāts 21.09.2021. , bet preces netika piegādāta līdz 2021. Gada 08.10. Šajā dienā mēs nosūtam e - pastu ar lūgumu atmaksāt naudu. Nauda tika atgriezta tikai pēc vairākiem zvaniem 15.10.2021. Ar draudiem rakstīt patērētāju tiesību aizsardzības centram.

Clix.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju preci, kuru saņēmu ar mēneša nokavēšanos, precei ļoti ātri parādījās defekts. Tā tika aizvesta uz garantiju 2021. Gada sākumā un līdz pat šīs sūdzības rakstīšanas brīža (09.07.2021) neesmu saņēmis nekādu informāciju par preci un mani zvani uz uzņēmumu tiek noraidīti vai ignorēti. Ļoti slikts interneta veikals, labāk lietot uzticamus, kā 220.lv vai 1a.lv vai jebko citu.

Clix.lv - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Nevienam neiesaku Clix.lv! Krāpnieki un meļi! Nopirku stacionāro mikseri par summu 84.00 eiro. Tā kā vēl bija garantija, iesniedzu remontam 18.01.2021! Darbiniece Katrīna kondratjeva teica, ka mēneša laikā visu salabos. Zvanīju gan februārī, martā, aprīlī, bet viņa necēla klausuli. Aizbraucu uz kantori, teicu, ka vēlos saņemt naudu par preci, kas joprojām remontā, bet naudu nepārskaita. Tagad ir jau maijs! Firma, kurai nevar uzticēties! P. S. Ziņošu par šo firmu patērētāju tiesību aizsardzības centram.

Clix.lv - Nekompetence un slikts serviss

Nekompetence un slikts serviss 9.martā pasūtīju batutu, kurš nebija no lētajiem. Pēc 4 dienām (piektdienā) zvanīja no clix.lv veikala, ka batuts ir klāt, tā kā neesam no Rīgas un darba laiks viņiem ir līdz plkst.17.00 un brīvdienās nestrādā, tad batutu palūdzām izņemt draugiem, kuri dzīvo Rīgā. Nākamajā dienā braucām uz Rīgu - aptuveni 140 km, lai savāktu batutu. Un tā kā laikapstākļi visu Marta mēnesi nebija no foršākajiem, tad batutu sanāca izpakot pēc mēneša 11.Aprīlī. Kad nonācām līdz kastei, kurā atrodas tīkls, tad...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы