Адрес: Arkadiankatu 6
Helsinki
Finland - 00100
(Juridiskā adrese)
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
30
Разрешенные
2
C ответами
15
Посмотреть статистику

Wolt - Жалобы и отзывы

Wolt - Valsts valodas zināšana

Valsts valodas zināšana Wolt kurjeri liela daļa absalūti neko nesaprot valsts valodā! Kur ir likums par valsts valodas zināšanām un kategorijām? Darbs pa tiešo saistīts ar komunikāciju tā vai savādi. Nav pieņemami arī tas ka ēstuves Kebabos un tt.. Nerunā valst valodā. , kurā valstī ir vēl tāds sviests?

Wolt - Valoda

Valoda Kurjeri neprot latviešu valodu, un es neuzskatu, la man jāmācas angļu valoda. Mani interesē, kāpēc pieņem darbā cilvēkus, kuri neprot latviešu valodu. Un pie tam kurjera darbs ir saistīts pa tiešo ar klientu, kurš nerunā latviešu valodā. Un kā jūs man piedāvājiet iesniegt kaut kādus dokumentus. Vienkārši apnicis, visur uzbāžas ar savu angļu valodu, lai strādā savā dzimtenē un runā, kā grib

Wolt - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Čau, visiem! Gribu padalīties ar savu pirmo pieredzi Wolt. Iepriekš esmu izmantojis Bolt Food - viss super. Dzirdēju par Wolt, bet neko īpaši nezinu. Tad nu pamanīju reklāmu, ka lejupielādē Wolt aplikāciju, reģistrējies, ievadi "atlaižu kodu" un saņem līdz 15€ Wolt kredītu. Protams tas mani uzrunāja 😁 Gribēju saņemt šo Wolt kredītu. Darbojos pēc instrukcijas. Ievadu kodu un kas tad notiek? Teksts: Ak né! Pasreiz nezinama iemesla del Sis kods nedarbojas. Es arī padomāju - ak vai, kas par...

Wolt - Slikts serviss

Slikts serviss Atveda nepilnu pasūtijumu no KFC Plaza kurā trūka 2 burgeri un 1 fanta viss vakars sabojāts. Sazinoties ar atbalsta "centru" atrakstās ar visādām muļķībām, nauda tiek atgriesta tikai nākošajā dienā, protams nejau kontā bet kredīta formā aplikācijā ar tekstu-Tu tikko nopelnīji ! Interesanti ko es nopelnīju?!

Wolt - Ir kā glābiņš

Ir kā glābiņš Wolt ir kā glābiņš. Iedomājies, ka sēdi mājās, ārā līst lietus, un tev nav ne mazākās vēlmes gatavot vakariņas. Šeit nāk klāt wolt. Lietotne ir tik user-friendly, ka pāris klikšķi un bam ēdiens jau ceļā pie tevis. Un tas nekas, ja šodien gribas picu, bet rīt sushi, wolt piedāvājumā ir viss. Un vēl tas tracking var sekot, kur kurjers atrodas. Vairs nevajag stāvēt pie loga un gaidīt.

Wolt - ātra un ērta iepirkšanas

ātra un ērta iepirkšanas Wolt ir ļoti ērts pakalpojums ātrai un ērtai iepirkšanai. Pasūtot no Wolt Market produkti ātri ienāk un esmu priecīgs par to, ka tie vienmēr ir kvalitatīvi. Man patīk lielā restorānu izvēle kas ļauj pasūtīt garšīgu maltīti. Wolt ir kļuvis par manu iecienīto risinājumu kad vēlos ātri iegūt produktus vai baudīt restorānu ēdienu mājās.

Wolt - Ātra piegāde

Ātra piegāde Wolt mani vienkārši ievilina ar savu piedāvājumu - ja kaut ko pasūtu, tad tikai no viņiem! Viņu ēdienu klāsts ir kā brauciens pa pasaules virtuālo ēdienu , un vienmēr varu paļauties uz ātro piegādi. No citiem piegādātājiem pasūtu reti, jo Wolt vienmēr ir manā priekšplānā ar lieliskiem piedāvājumiem un garšīgiem ēdieniem. Turpināt tāpat. Wolt ir laba viet kur pasūtīt ēdienu.

РешеноWolt - КУЛЬТУРА

КУЛЬТУРА Это не про сервис, это про культуру. Интересно знать, курьеры азиатского происхождения знакомы с правилами дорожного поведения в Латвии? Столкнулась с ситуацией, когда при посадке на улице Кр.Барона в трамвай пассажиры были уквально протаранены курьером Wolt на мопеде.Он не только не остановился, для того чтобы не мешать высадке-посадке поссажиров, но и нагло пер через толту людей наезжая на них. При попытке сделать замечание, получила средний палец кверху.

Wolt - Slikts serviss, rupjš kurjers

Slikts serviss, rupjš kurjers Wolt kurjeriem jāmācās satiksmes noteikumi un pieklājības normas! Šodien viens tāds brašulis ar velo šķērsoja Tērbatas ielu un pēdējā mirklī iespraucās pie luksofora stāvošajos gājējos, pie kam nolamāja manu mammu, kurai ir pāri 80 ar pretīgiem krievu lamuvārdiem. Nez cik paēduši un laimīgi būs tāda ēdiena saņēmēji? Man tāds serviss nav vajadzīgs un es nez vai Woltu izvēlēšos. Nevienu reizi neesmu manījusi rupjību no indusu u.c. ārzemnieku kurjeru puses (kaut arī manevrēšana pa ielām un ietvēm ir gana pikantas).

Wolt - Krāpšana

Krāpšana Šodien mēs nesaņemam mūsu pasūtījumu. Viņš ne bija piegādāts kurjera dēļ. Diemžēl operators atteicās sazināties ar kurjeru. Nauda netika atmaksāta atpakaļ, tātad bija faktiski nozagta. Uzrakstījām iesniegumu PTAC. Atsauksme ir brīdinājums.

Wolt - Обман, плохой сервис

Обман, плохой сервис Добрый день! Ваше приложение и компания обманывает, не соблюдает условия, а работники вашей компании отказываются помочь! Я пригласила своего друга в wolt, используя реферальную программу, получив за это бонусы. Но, к сожалению, этими бонусами воспользоваться не могу. Пишет «не удалось обработать карту», то есть просто заблокировали возможность пользоваться честно заработанными бонусами. Оператор службы поддержки сказал, что с моей стороны не были выполнены условия - я прочитала ваши условия и...

Wolt - Ēdienu piegāde ar kurjeru

Ēdienu piegāde ar kurjeru Starp pēdējiem 10 pasūtījumiem: 1. Pasūtījuma kavēšanās vairāk kā 1.5 stundu, pēc kā darījuma atcelšana. Attālums līdz ēdināšanas iestādei 2.5 km. 2. Nākamais pasūtījums pēc augstāk minētā - kavēšanās vairāk kā 60 min. Virs parastā laika. (likumsakarīgi neizmantoju šī uzņēmuma pakalpojumus vairāk kā 3 mēnešus... Tad nolēmu atkal pamēģināt...) 3. Pasūtījums no ēdināšanas iestādes, kas ir kilometra attālumā - kavēšanās vairāk kā 30 min. Virs parastā un sākumā aprēķinātā piegādes laika. Ar...

Wolt - Ņirgāšanās par sadarbībās partneriem

Ņirgāšanās par sadarbībās partneriem Sveiki. Gribu brīdināt visus esošos un topošos sadarbības partnerus ar 'wolt". Uzmanieties ja izvēlaties šo kompāniju ka pamata darba vietu, viena dienā varat būt ļoti pārsteigti kad bez iemesla tiek atslēgts konts. Kādreiz likās ka progresīva kompānija, bet darbinieku nekompetencē pieradīja pretējo.

Wolt - Krāpšana/ slikts serviss

Krāpšana/ slikts serviss Ļoti nepatīkamā situācija, neapstrādā pasūtījumu laicīgi pasūtījuma laiks dēļ tā par 40 minūtēm ilgāks, vēlāk operators kas raksta Saka ka viņu kļūdas dēļ kavējas, vēlāk zvana kurjers kas aizbraucis uz citu adresi izrādās, bet operators turpina melot ka pasūtījumu nodod apstrādei, itkā kurjeri dodos pakaļ sūtījumam bet patiesībā kurjers maldās. Krāpnieku kantoris, meļi

Wolt Latvia - Pasūtījumu un kurjeru daudzums

Pasūtījumu un kurjeru daudzums Tā kā ne reizi rakstot Wolt pa taisno un aizpildot anketas, izsakot savu neapmierinātību. Ne reizi ne man ne citiem kurjerpartneriem netika atbildēts uz šādiem jautājumiem, kā arī wolt's visu dara tieši otrādi. Šī sūdzība ir vairāk piesardzība tiem, kuri domā par sadarbību kā kurjeri ar woltu. 1. Pirms apmēram pusgada bija anketa, par to vai jāpieņem jauni kurjerpartneri, zinu, ka visi ar kuriem sarunājos atbildēja ka nē. Mārketinga daļa neprot izprognozēt pasūtījumu un kurjeru daudzumu...

Wolt - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījām ēdienu un tas atnāca pilnīgi auksts, vajadzēja sildīt mikrenē, normāli klātienē tev būtu atmaksājuši naudu atpakaļ vai atveduši jaunu ēdienu, kas vismaz ir silts. Un pasūtījums arī nebija nekāds lētais. Bet tā vietā viņi atsūta vienu bezmaksas piegādes tokenu. Malači, labs serviss! Nekad vairs te nesūtīšu, izvēlieties labāk Bolt Food!

Wolt - Zādzība no kurjeru puses

Zādzība no kurjeru puses Mums ir pēdiņās, ļoti laipni un forši kurjeri kuri atļaujas nozagt pārtiku no maisiņa kurš ir jāved klientam.. Un protams uzskata kad wolt kurjers nav vainīgs, lai gan ir nozadzis no klienta ēdienu. Kurjers pazvanīja pie durvīm nolika maisiņu un pat nepaspējām pieiet pie durvīm kad kurjers jau bija noskrējis lejā.. Šī ir pēdējā reize kad kko sūtu no wolt.. 😡

Wolt - Darbinieku trūkums

Darbinieku trūkums Pirmo reizi rakstot Wolt Support atbildi saņēmu pēc vairāk kā divām stundām. Otro reizi atbildi saņēmu pēc 30 minūtēm. Restorāni turpina pārdot drausmīgas kvalitātes ēdienu, bet wolt vienkārši pieliek atlaidīti. Vakance stāv jau divus mēnešus portālā, bet kādu iemeslu dēļ pat ar atbilstošu pieredzi, gan man, gan manai paziņai atteica, atsūtīja vienādus e-pastus par to, ka neesam lucky. Laikam pārāk smags darbs likt zilas sirsniņas pie teksta, tik smags, ka cilvēkam divu stundu laikā nevar...

Wolt - Slikts serviss

Slikts serviss Sliktākais serviss. Pasūtījām lido damme vakariņas, pēc 2h gaidīšanas (pa starpām mēģinot sazinaties ar klientu servisu, kur vispār ir nulle, jo atbildi nesagaidījām) mūsu pasūtījums tika atcelts! Nekāda paskaidrojumā, nekāda iniciatīva no klientu servisa situāciju labot. Vilšanās!

Rimi Wolt - Nauda iekasēta, prece nepiegādāta

Nauda iekasēta, prece nepiegādāta 13. Jūlijā caur wolt aplikāciju no rimi ostmala tika pasūtīta pārtika. Nauda (ap 30 eiro) tika iekasēta caur wolt aplikāciju, bet pasūtījums uzreiz atcelts un nepiegādāts. Klientu apkalpošanā solīja naudu atmaksāt, bet 4 dienas jau pagājušas: ne pārtikas, ne naudas. Uzmanīgi ar viņiem: vai nākamreiz var viņiem uzticēties?

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы