Saules ieleja

Saules ieleja 3 SIA
Адрес: Dzirnavu 18
Kuldīga
Kuldīgas nov.
Latvia - LV-3301
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 63323404
+371 28230282
Факс: +371 63323410
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Saules ieleja - Жалобы и отзывы

Saules ieleja - Slikta produkcijas kvalitāte

Slikta produkcijas kvalitāte Saules Ielejā iegadājos siera bulciņas un pikantos pīrādziņus. Siera bulciņās no siera nebija ne smakas, tik cik virsū uz pašas bulciņas. Gan siera bulciņā, gan pikantajos pīrādziņos bija pilns ar ceptas cūkas ādām. Kvalitāte zem nulles. Briesmīgi, lai neteiktu vairāk!

Saules ieleja - Attieksme

Attieksme Saules ielejā iedeva priekšnieces numuru uz kuru zvanīt jautājumos par galda klāšanu. Zvanīju, lai pajautātu par galda klāšanu diezgan lielam cilvēku skaitam priekš Jubilejas. Bet mani “pieklājīgi” pasūtīja pāris mājas tālāk, pasakot - labāk nopērciet pie mums salātus, gaļas. Sākumā kad jautāju vai klāj galdus teica, ka nu itkā taka jā un beigās uz jautājumu - tad taka jūs nepiekrītat klāt galdu? Man atbildēja - nu laikam, ka nē. Un nometa klausuli. Paldies, atradīsim, kas Skaisti un garšīgi uzklās.

Saules ieleja - Krāpšana

Krāpšana Nopirku pīrādziņus, kuriem cena nav tā zemākā. Biju ļoti vīlusies, ka pīrādziņu vietā saņēmu bulciņas, kas tikai smaržo pēc gaļas. Tur no gaļas bija tikai smaka, pārējais laikam bija izkūpējis cepoties. Tā izkūpēs arī klienti.

Saules ieleja - Smirdīgs kulinārijas izstrādājums

Smirdīgs kulinārijas izstrādājums Šodien saules ielejas veikalā, Dzirnavu Ielā Kuldīgā, nopirku kotletes "klidziņa". Kaut ko tik pretīgu vēl līdz šim nebija gadījies tur nopirkt. Neizteiktas izcelsmes gaļa, rīsi klāt nebija, lai gan iepriekš vienmēr bijuši, garšvielas nekādas. Uzsildīju-smird.

SIA Saules ieleja-3 - Suši - bezgaršīgi, visšausminoša pieredze

Suši - bezgaršīgi, visšausminoša pieredze Sliktākus suši es nekad neredzēju! Nekad nepērciet no saules ielejas neko! Salati, kuciņas un vispār produkcija vieniem ir nekvalitatīva un negaršīga!! Bet dēl susi es saku raudat vispār - tie izrādījās pilnīgs draņķis!!!

SIA Saules ieleja-3 - nekvalitatīvi, negaršīgi suši

nekvalitatīvi, negaršīgi suši Iegāju Rīgas stacijas rimi nopirkt pusdienām suši. Diemžēl paša rimi gatavotie suši nebija, bet trijstūraino sviestmaižu stendā ieraudzīju Sia Saules ieleja - 3 gatavotos suši. Nopirku. Diemžēl, tie izrādījās pilnīgs draņķis - rīsi daļēji pusgatavi un bezgaršīgi, laša gabaliņi cieti, sīksti - tādi, it kā nebūtu laša fileja, bet piemēram, cūkas šķiņķis. Neiesaku!!!

SIA Saules ieleja-3 - Svešķermenis, nepiederošais priekšmets

Svešķermenis, nepiederošais priekšmets Atradu salda ņašķa iekša metala gabalu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы