Ryanair

Ryanair DAC
Адрес: Ryanair DAC, Dublin Office,
Airside Business Park, Swords,
Co. Dublin
Dublin
Ireland - PO Box 11451
(Biroja adrese)
Телефон: +353 19451212
Время работы: 7:00 - 21:00
7:00 - 21:00
7:00 - 21:00
7:00 - 21:00
7:00 - 21:00
закрыто
закрыто
Категория: Путешествия  •  Авиакомпании
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
27
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Ryanair - Жалобы и отзывы

Ryanair - Krāpšana

Krāpšana 01.06.2023. Tēvs atstādināts no reisa Rīga – Īstmidlenda: pie iekāpšanas vārtiem bija uzrādīta nepilsoņa pase un e-formātā Uk uzturēšanās atļauja. Pamatojums - nepieciešamā plastikātā id kārte (Uk residence permit) . Tika atteikts nodrošināt interneta pieslēgumu lai uzradītu no gov. Uk. Saņemto e-dokumentu, kā arī atteikts aicināt priekšnieku, lai saņemtu paskaidrojumus. Pēc 20 minūtēm, kad lidmašīna izlidoja, tēvu aizveda uz biļešu kasi un piedāvāja iegādāties jaunu biļeti - uz Londonu, bez jebkādiem šķēršļiem dokumentu ziņā.

Ryanair - Sēdvietu izvēle

Sēdvietu izvēle Rezervēju divas sēdvietas savam lidojumam uz Franciju vienu otrai blakus. Sēdvietas bija plānotas pie loga. Iekāpjot lidmašīnā un ieņemot savas sēdvietas konstatēju, ka vieta, kurai ir jābūt pie loga, loga nemaz nav. Vēlos saņemt savu samaksāto naudu par pakalpojumu, kuru nesaņēmu.

Ryanair - Ļoti slikta kompānija, nav pretimnākoši ar mazu zīdaini neielaiž lidmašīna

Ļoti slikta kompānija, nav pretimnākoši ar mazu zīdaini neielaiž lidmašīna Lidojot riga-londona, aizpildot nepieciešamos dokumentus, kas saistībā ar uk, kur viņu sistēma uzkārās, līdz ar to divi pieaugušie, zīdainis un 5 gadīgs bērns netika reisa ielaisti. Līdz ar to no londonas nākamais reiss tika zaudēts plus kopa 1500€ zaudējumi. Plus viesnīca. Rīgas lidostas darbinieki, kas strāda rynair kompānija nav pretimnākoši. Slikta rynair kompānija.

Ryanair - Slikts serviss, cilveki nesaprotoši, necenšas risinat problemas, naudas izkrāpšana

Slikts serviss, cilveki nesaprotoši, necenšas risinat problemas, naudas izkrāpšana Vēlos pastāstīt par to-šī brīža Covid pārbaudēm. Cilvēki ir nesaprotoši, necenšas palīdzēt. Galvenais ka izkrāpt tikai naudu kas samaksāta par biļetēm un to neatgriezt. Cilvēkam ir veiktas visas darbības. Ir location form. Negatīvs tests, vakcinācijas sertifikāts, kur pārbaudot Qr kodu, tas vairs neder.

Ryanair - Nav sazvanāmi

Nav sazvanāmi Sakarā ar covid-19. Latvijā tiks ierobežota lidostas darbība, līdz ar to nav iespējams izmantot savu ceļa zīmi lidošanai uz Īriju (Dublinu) . Kompāniju nav iespējams sazvanīt, lai noskaidrotu tālākas rīcības. Pārlikt lidojumu nav iespējas. Firma nekādu informāciju par saviem pakalpojumiem nesniedz.

Ryanair - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Sveicināti, vakardien vakarā es iegādājos biļeti pie jums, norādīju epasta adresi uz kurieni man vajadzētu atnākt rezervācijas kodam, bet neatnāca, uz manu epastu, ko man iesākt, uz kurieni var rakstīt talāk saņemtu naudu atpakaļ, vai arī labākajā gadījumā dabūt biļeti uz Angliju 29 februārī. Pierādījums ka esmu samaksājis.

Ryanair - Apkalpošana

Apkalpošana Sporta somai man ir visi izmēri, ar to ceļoju jau 3x cauri lidostam, bet Rīgas lidosta piesējas ka nau izmēros un neļāva man iet pārmerit cauri stienim, teica jāmaksā 20 eiro par somu, bet čeka ierakstīja 28.87, sligta apkalpošana un kāpēts ir 2 reizes jāiet cauri paškontrolei ja citviet ir tikai 1 reize un neprasa kāds ir lidojuma mērķis. Slēgta lidosta.

Ryanair - Krāpšana

Krāpšana Mūsu čemodāns ir paradzētajos izmēros 20×40×25. Mums bija jāmaksā soda nauda - 25eiro. Tas ir nepieņemami, jo nav mūsu vaina, ka rynair mājas lapā ir atļauti šādi izmēri. Mēs visu veicām pēc noteikumiem, izvēloties pareizos izmērus. Stāvam rindā uz lidmašīnu. Pēkšņi pienāk darbiniece un jautā vai mums ir priority. Mums nav, jo ir atbilstošie izmēri. Tagad mums būs janodod jauns koferis, kurš būs sadauzīts, kad tiks atdots. Plus mēs zaudējām 25 eiro par neko. Treškārt, darbiniece apgalvo, ka mūsu izmēri derētu, ja liktu somu gareniski, bet tā nedrīkstot. Kāda krāpšana

Ryanair - Обман

Обман Ехали на отдых на Тенерифе До Барселоны ryanair, За 2 дня полет отменили, предложили 1, вернуть деньги,2, другой день ,3, другой компанией, выбрали другую компанию так как были билеты на другие самолеты и, заказаны отели, за 2 дня достали только люфханзу 1100 евро, разницу ryanair отказался вернуть. На обратном пути из ручной клади которую у меня выхватили перед трапом и забрали в багаж пропало 700 евро. Никто не дает права работникам лазить по сумкам.

Ryanair - Apzagta rokas bagāža

Apzagta rokas bagāža Sakarā ar jaunajiem ryanair rokas bagāžas noteikumiem, tā ir jānodod pirms kāpšanas lidmašīnā. Tā arī darīju, taču saņemot koferi galamērķī, konstatēju, ka priekšējās kofera kabatas ir atvērtas. Vēlāk kārtīgāk apskatot kofera sastāvu, konstatēju, ka ir pazudusi arī aploksne, kas atradās kofera iekšpusē. Iespējams, vaininieks domāja, ka tajā atrodas nauda, taču tur bija uzprintētas biļetes atpakaļceļam un viesnīcas rezervācijas dokumenti. P. S Lidoju Manchester - Corfu (Greece)

Ryanair - Bojāta bagāža

Bojāta bagāža Lidojot ar Ryanair lidmašīnu,tagad ir jānodod rokas bagāža.Rokas somas parasti nav tik izturīgas kā lielie koferi un es nodevu savu rokas bagāžu,kuru nopifku pirms lidojuma.Saņemot lidostā savu rokas bagāźu,tā bija sabojāta,saplēsta.Varēja secināt,ka šī bagāža ir mesta lidmašīnas kravas nodalijumā.

Ryanair - Bagaža

Bagaža Lidoju ne pirmo reizi ar ryanair bet šoreiz esmu nikna? Lidojot uz latviju no bełgijas, tikkai ar rokas bagažu, kā jau ne pirmo reizi liek nodpd rokas bagažu, saku ka nevaru jo viss plistošs, łoti rupji atbild ka nav variantu! Tad rodas jautajums kada jega rokas bagažai ja uzspež nodot... Lidoju brivdienas garstavoklis sabojats uz visu vakaru!? Paldies ryanair komandai, patdomajiet savu bagažas politiku ja nav vietas visam rokas bagažam nemaldiniet tautu!?

Ryanair - Развели

Развели Родственики прилетели с Риги в Берлин- все ок. Обратный путь проводили их в аэропорт ,все нормально прошли контроль, багаж сдали, естественно мы уехали, тут через 1 час звонок, говорят самолет улетел без них, в чем дело не понимаем, поехали в аэропорт.Никто их по микрофону не вызывал, хотя сотрудники удтверждают якобы вызывали, ладно спрашиваем в чем дело, сотрудники сказали , что в багаже зажигалка из за этого не пропустили в самолет, заходим в кабинет проверки, так оказывается у них в багаже...

Ryanair - развод

развод Заказали билеты месяц назад с Риге до Бремена и обратно! Подтвердили вылет за сутки перед вылетом, заполнили Check onlain, заполнили анкету, кто куда летит, какие документы с собой и тд, нам выслали билеты с местами туда и обратно! Вылет в 17.20 10 декабря, прибыли в аэропорт Рига в 16.20, первое что удивило, багаж за который мы доплачивали отдельно 15 кг не принимаю, уже закрылись! У окна тут же зло спрашивают билет на самолет, мы отвечаем, что он у нас на почтовом ящике, в наших моб...

Ryanair - reisa novirzīšana

reisa novirzīšana Šodien lidojot no Frankfurtes (Hahn) uz Rīgu, reiss tika novirzīts uz Kauņas lidostu laikapstākļu dēļ. Aviokompānija, protams, nav vainīga, ka nav iespējams noaisties, tomēr nekāda informācija par to, kas tālāk gaidāms. Tas bija savādi. Pusotru stundu gaidījām autobusu un tad vēl 4 bijām spiesti braukt uz Rīgu. Paši atradām info, autobusu, sapratām, kas jā dara. Aviokompānija nekā nepalīdzēja. Plānoto 17:45 vietā, Rīgā bijām pēc 00:00 un arī nekāds pilsētas un starppilsētas transports (vienai...

Ryanair - Nozagtā nauda

Nozagtā nauda Neieteiktu nevienam šo Ryanair!!! JŪS NEMAZ NEPAMANĪSIET KA NO JŪSU KARTES NOSKATĪS SĀKOTNĒJI NEAPSTIPRINĀTO BOOKINGU!!! Esiet uzmanīgi!!! Bukoju online, vienu karti nepieņēma (neēsot derīga- kaut zinu ka viss bija ok), otru karti pēc ilga apstrādes laika akceptēja!!! Nākošā dienā atnāk uz manu e-pastu paziņojums: payment card not authorised, booking canceled. Saprotu- atcelta! Pasūtīju biļetes citur! Pēc 2 dienām (ieraudzīju jau krietni vēlāk)- NAUDA NOSKAITĪTA no otrās kartes!!! Zvanu jautāju...

Ryanair - Nenormāla maksa par konvertāciju

Nenormāla maksa par konvertāciju Nopirku biļetes lidojumam uz Londonu (Stansted) jūlijā. Atteicos no visiem papildus piedāvājumiem , bet beigās pie maksājuma kartes datiem nepamanīju iespēju noņemt ķeksi, kas ļauj Ryanair konvertēt latus pēc sava kursa. Rezultātā nācās piemaksāt 33 latus par neko! ! Uzrakstīju sūdzību, bet atbildēja, ka pats esmu piekritis konvertācijai. TĀPĒC UZMANIETIES NOFORMĒJOT DATUS PAR MAKSĀJUMA KARTI! Nepaļaujieties uz firmas godaprātu. Vitālijs

Ryanair - grūtnieces zīme

grūtnieces zīme Esmu grūtniecības 30.nedēļā, ārsta izrakstīja apstiprinošu "fit to fly" vēstuli ar garantiju, ka ielaidīs lidmašīnā un viss būs kārtībā, bet Rīgas Lidostā man piesējās darbiniece, ka šī vēstule nav derīga un ka nevaru lidot, sejā vicinot tikko izprintētu lapu, uz kuras ir nepieciešama tāda pati informācija kā manā ārsta zīmē ar piebildi, ka vajagot dabūt VIENALGA KĀDA ĀRSTA zīmogu un kaut vai rīt varu lidot. Stāstīju, ka man ģimenes ārsts atrodas Īrijā, uz Latviju atbraucu apciemoties, kāda...

Ryanair - Biļetes

Biļetes Nopirku biļetes prom un atpakaļ no Rīgas uz Romu,kopējā cena tika uzrādīta latos-64,bet pārbaudot maksājumu kartes izdruku,samaksātā summa bija 72 lati.Izrādās,ka ,,lētā"aviokompānija cenu uzrāda pārdošanas valsts valūtā,bet pēc tam šo summu konvertē dolāros pēc sava,daudz augstāka kursa.Pat.aizs.centrā teica,ka šāds gadījums jau bijis,un Ryanair atbildējis,ka vajagot skatīt maksāšanas opcijas,bet es neko neatradu par valūtas izvēli.Vai kāds varētu pateikt,kā rīkoties un vai iespējams maksāt dolāros arī tad,ja tiek pieprasīta cita valūta? Jūtos piešmaukta.

Ryanair - Izsaukšana uz lidmašīnu

Izsaukšana uz lidmašīnu Šodien bija paredzēts lidot uz Liverpūli ar Ryanair kompāniju. Nekad nebiju lidojusi, tādēļ īsti nesapratu kas tur ir jādara, aizsēdējos un nokavēju lidmašīnu. Jautājums - vai viņiem nebūtu jāziņo par to, ka trūkst pasažieri lidmašīnā? Es jau, protams, saprotu, ka 80 % ir mana vaina, bet. piemēram, ja ir cilvēks, kuram paliek slikti vai ir aizmidzis, vai jebkāds līdzīgs gadijums, kompānijai nebūtu jāziņo par to, ka cilveki nav ieradušies? Absurds.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы