MNL

MNL SIA
Адрес: Ganību iela 53,
Jelgava
Latvia - LV-3007
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 63084965
Факс: +371 63024047
Время работы: 8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 17:00
8:00 - 15:00
Категория: Мебель/Интерьер
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
13
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

MNL - Жалобы и отзывы

MNL - Pateicība

Pateicība Labvakar, lasot šīs sūdzības rodas iespaids ka runa ir par dažādiem veikaliem, mēs sākām remontu mājās un nu jau ceturto svētdienu apmeklējam tikai Mnl veikalu Jelgavā, tādu sakārtotību un pretimnākšanu klientam līdzšim vēl neesam sastapuši, liels paldies darbiniekiem kuri ir tik pārzinoši par savu nodaļu, mums tik atliek izteikt vēlmi ko mēs vēlamies un piedāvājums profesionāli tiek pasniegts, ar visām sīkajām vēlmēm mēs veikalā nekad neesam aizkavējušies ilgāk par 1 stundu. Paldies, lai veicas turpmākajā darbā visiem veikala darbiniekiem. Ar cieņu Laila.

MNL - Slikta attieksme pret klientiem

Slikta attieksme pret klientiem Vēlētos padalīties ar sliktu attieksmi pret klientiem. Situācija sekojoša, atnāku lai nomainītu skapi, kura nederēja pēc izmēriem, parādu kasti un noliktavas darbinieks (laikam Raimonds) ar ļoti negatīvu attieksmi: jūs jocīgi esiet, mēs tādu sūdu nepieņemsim, variet ar tādu kasti vākties prom. Es saprotu, ka kaste bija mazliet samīcīta, bet to vajag visu adekvāti paskaidrot. Viss jau būtu okey, ja normālā tonī to pateiktu un paskaidrotu klientiem, nevis momentāli dzīn laukā no veikala. Tādi...

MNL - Slikts serviss

Slikts serviss Добрый день. Эта жалоба написана не с целью унизить магазин, а с целью НАКОНЕЦ внести какие то изменения в магазине MNL. Подобные жалоба поступали, как вижу, не однократно. В магазине имеется хороший выбор всего необходимого, но почему продавцы не заинтересованы продать? Не смотря на то, что в зале 2-3 продавца, а ты один единственный клиент, никто к тебе не подходит(замечено неоднократно и не только мной). Если все таки удается просьбой помочь призвать продавца, то коммуникация на нуле...

MNL - Nemaina bojātas durvis

Nemaina bojātas durvis Что за бред? Купили две одинаковые двери со всем необходимым. Одна зашла идеально, вторая нет. Стали проверять, оказывается дверь немного дугой. Верх и низ видно что лезет, а середина нет. Отвезли обратно с просьбой поменять. На следующей день не позвонили как обещали, надо было самой звонить. И сказали что не будут менять так как с дверью все впорядке. И допустимая ошибка 5 мм. Вы там что идиоты все? Какая нахрен допустимая ошибка, если дверь сама по себе кривая. Я просила поменять а не вернуть деньги. За кого они нас принимают?

MNL - Bandītiska attieksme pret klientiem

Bandītiska attieksme pret klientiem Iesaku mest līkumu MNL veikalam! Ja nepaspēsiet līdz darba laika beigām izglābt savu mašīnu no veikala autostāvvietas, tad jau pēc 10 minūtēm jūsu īpašums bez tiesas un prokurora sankcijas tiks paturēts apcietinājumā līdz nākamajam rītam un paši ar bērnu paliksiet uz ielas. Sabojāts vakars garantēts!

MNL veikals Jelgavā - Slikts servis

Slikts servis Ar vīru pasūtījām caur interneta veikalu kumodi. Samaksājām par piegādi, atved mums kumodi. Vīrs sāk skrūvēt un secina, ka tā nav tā kumode ko pasūtījām. Labi saprotam var kļūdīties, vīrs zvana uz veikalu, veikals pretimnākošs mums atvainojas un sola piegādāt īsto kumodi. Piegādā kumodi, vīrs atkal sāk skrūvēt un secina, ka tā ir tādi pati kā iepriekš, vienkārši iepakota divās pakās. Vińi uzskata pircējus par stulbiem?

MNL JELGAVA - Drauksmiga atteksme pret klientem

Drauksmiga atteksme pret klientem Drauksmiga atteksme pret klientem,vini strada it ka atpushas,visiem pie kajas,un neviens gluzhi negriib tev palidzet,tu naac tur un visiem pie kajas ko tu gribi,nevar pastastiit ne ko sapraatigo par preci.Tiem virieshiem kuri tur nees mebeles visspaar var atvalinajuma iet.Labaak uz Rigu doshos,MNL nevienam neiesaku!

veikals MNL Jelgavā - attieksme pret klientiem

attieksme pret klientiem Briesmīga attieksme pret klientiem! Tā kā no būvniecības instrumentiem neko nesajēdzu, bet vajadzēja iegadāties dāvanā perforatoru iebraucu MNL būvniecības veikalā. Pieejot pie stenda ar instrumentiem ieraudzīju meklēto preci, uzgaidīju ap 5 minūtēm neviens tā arī nepiegāja, neskatoties uz to ka pārdevēja stāvēja blakus un nevienu neapkalpoja, pie tam vel redzēja ka mēs gaidām kamēr mūs apkalpos. Ieraugot ka atbrīvojas cits pārdevējs piegāju un palūdzu palīdzību, viņš piegāja pie ta...

veikals MNL Jelgavā - darbinieku attieksme

darbinieku attieksme Gribējām nopirkt tualetes podu. Kad vaicājām darbiniekam par vienu akcijā esošo podu, kādēļ viena detaļa kustās, vai to var labot. Darbinieka atbilde bija sekojoša - "Tu podu pats vienosiet?" Mēs: "Jā." Darbinieks: "Lai Dievs stāv klāt jūsu kaimiņiem!" Kā darbinieks vispār drīkst uzdrošināties tā runāt ar pircēju?!

MNL veikals Jelgavā - rupja apkalpošana

rupja apkalpošana Vienmēr bija tik labs veikals, bet jūtu ka vairāk tur neiesim. Pēdējā laikā ir ļoti rupja nelaipna apkalpošana, lai gan pārdevēju zālē ir vairāk nekā pircēju, var ļoti ilgi staigāt apkārt un lūgties, lai izraksta ceku. Viens ir tiešām aizņemts, vēl viens vienmēr iet no tevis prom, vēl divi ir "aizņemti", jebkurā dienas laikā kasē ir vismaz divi pārdevēji un acīmredzot risina dzīvības un nāves jautājumus, jo varbūt pabīdīsies un ļaus tev samaksāt, bet varbūt arī nepabīdīsies - kasierim tacu nav...

MNL veikals - otnoshenie k klientam

otnoshenie k klientam Vibor nikakoj, tovara vechno net na meste, prostuju dvernuju ruchku budete zdatj tri dnja, prodavci sami ne znajut tolkom chto prodajut, a esli kupite chto-to brakovanoe, hren potom che dokazete, vistavjat vas polnim lohom, vobshchem magazin velikolepneishij, hotite problem - vam tuda

MNL -

Sobiraemsja delatj kapitaljnij remont v kvartire. Stoit li vibratj magazin MNL dlja zakupki materiala??? Ili ozidajutsja takie ze sjurprizi kak v Nelsse i Kruze???! Podelitesj pozalujsta opitom.

veikals MNL Jelgavā -

Veikalā MNL Jelgava mebeļu nodaļā mes nopirkam divānu. Sarunajam, kā viņš bus iepakots un viņu ienesis majas pirmajā stavā. Rezultatā atbrauca viens vaditais un pateica ka viņš atstās divānu majas pagalmā, divanam iepakoja tikai metalisko kaju :-0 un rezultatā bija sabojats apdares materiāls. bet tas vel nav viss, divanam tris kajas bija brinas, bet ceturta sudraba krasa. Mes esam ļoti neapmierinati ar MNL veikala darbienieku kvalifikaciju.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы