Miele

Miele SIA
Адрес: Zaubes iela 9A-38,
Rīga
Latvia - LV-1013
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 80008700
Информация:

Miele piedāvā virtuves iekārtas, Kafijas automāti CM 5300, CM 5500, CM 6150, CM 6350, CM 7350, CM 7550, Miele kafija, tvaika krāsnis, trauku mašīnas, ledusskapji ar saldētavām, virtuves iekārtu piederumi, saldētava, mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi, putekļsūcēji.


 

Время работы: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

30%
Жалобы
5
Разрешенные
1
C ответами
2
Посмотреть статистику

Miele - Жалобы и отзывы

РешеноMiele - Slikts serviss

Slikts serviss Nodevu uz garantijas remontu putekļsūcēju, teica, ka salabos 2 dienās. Pagājušas jau 2 nedēļas, nevar nevienu sazvanīt, visu laiku operatori aizņemti, servisu pa tiešo vispār nevar sazvanīt, Sola kaut ko risināt, dod atbildi, bet nekā. Teica, kad būs gatavs-tad uzzvanīs. Nepiedāvā nekādu risinājumu šai problēmai. Ļoti zemā līmenī organizēts serviss dārbai produkcijai ar ļoti augstu kvalitātes līmeni, kā to reklamē.

Miele - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Iegādājāmies miele trifflex putekļu sūcēju. Labs un jaudīgs aparāts, bet kvalitāte nekam derīga. Pēc nepilna pusgada nobeidzās lādētājs. Pats vainīgs, nekur nevedu, sataisīju pats to lādētāju. Vēl pēc maza brīža nobeidzās viens no akumulatoriem. Te jāsaka kā ir-servisā to samainīja pret jaunu. Bet vēl pēc kāda mēneša nobeidzās motors. Šoreiz garantijas serviss tika atteikts. Redz, esot ūdens bijis motorā! Ja nezinātu, kur un kā šis putekļu sūcējs tika lietots, droši vien pat noticētu un vēl...

Miele - Nekvalitatīva sadzīves tehnika

Nekvalitatīva sadzīves tehnika Šādu gultas veļu var dabūt, ja to žāvē Miele veļas žāvētājā. Un tā ir katru reizi. Sazinoties ar Miele izplatītāju Latvijā, uzklausīju paskaidrojumu, ka tāds modelis gadījies. Uz turpmākiem, vairākkārtējiem zvaniem, nekāda reakcija nesekoja. Neviens pat nav atzvanījis. Piebildīšu, ka Miele sadzīves tehnika maksā krietni virs vidējā un tā tiek pozicionēta kā augstākās kvalitātes sadzīves tehnika.

Miele - Garantijas atteikšana

Garantijas atteikšana Milzīga vilšanās zīmolā. Iegādājos putekļsūcēju miele, Elkor Plaza veikalā un piepirku papildus 3. G. Garantiju. Salūza plastmasas uzgalis un tika mutiski atteikta garantija, pamatojoties uz to, kad tas nav pareizi lietots un ir salauzts. Lūdzu man sniegt rakstisku atbildi, kuru joprojām neesmu saņēmis. Pielikumā bilde. Garantija ir blefs un papildus naudas izspiešana!

Miele - Sliktas kvalitātes putekļu sūcēji

Sliktas kvalitātes putekļu sūcēji Iegādājos dārgu mieles putekļu sūcēju un domāju, ka kalpos 10 gadus. Tomēr pēc divu mēnešu lietošanas vienu reizi nedēļā, saplīsa putekļu sūcēja bīdāmais uzgalis ar birzti (putekļu sūkšanai) - nefiksējas gala pozīcijā, līdz ar to putekļu sūkšanas funkcija nav izmantojama. Mieles servisa darbinieks aktā norādīja, ka uzgalis ir spēcīgi spiests pret sūcamo virsmu, vai sists. Minētajam nepiekrītu, tādēļ lūdzu norādīt, kur pamācībā ir norādīta informācija par šī uzgaļa "pareizu lietošanu", par ko...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы