Eiro Temīda

Eiro Temīda ZJPB SIA
www.advokati-juristi.temida.lv
Адрес: Aleksandra Čaka iela 83/85 - 6
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67270292
+371 29180099
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Юриспруденция / Консультации
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
13
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Eiro Temīda - Жалобы и отзывы

Eiro Temīda - Neizpildīts līgums

Neizpildīts līgums 2022. Gada vasarā pēc apmaksātas attālinātās konsultācijas, noslēdzām līgumu ar sia eiro temīda (tagad tiesību risinājumi Lex SIA) . Kā galvenais uzdevums mums bija - piedzīt zaudējumus no uzņēmuma. Tas arī bija viens no diviem līguma priekšmetiem/uzdevumiem. Par pakalpojumu uzreiz samaksājām 1300 eur. Konsultācijas laikā briča kungam viss tika izstāstīts un viss bija skaidrs. Lietu uzņēmās veikt pats. Pēc tam, kad tika parakstīts līgums - mūsu lieta tika nodota cita darbinieka rokā...

Eiro Temīda - Slikts serviss, neprofesionāla attieksme

Slikts serviss, neprofesionāla attieksme Zvanīju uz Eiro Temīda juristu biroju bezmaksas konsultāciju ietvaros. Izklāstīju darbiniecei savu problēmu, uz kuru tika sniegta nekorekta, neprofesionāla jurista attieksme. Sarunas nobeigumā steidzināja noskaidrot, vai man ir vēl kāds jautājums, jo konsultācijas ir īsas, viņai nav laika, jo Rindā kāds cits vēl gaida. Neiesaku šī biroja juristu konsultācijas kā kvalitatīvas problēmas risinājumam.

Eiro Temīda - Slikts serviss!!!

Slikts serviss!!! 2018. Gadā, lūdzu, eiro temīdas juristam jurim bricim pārstāvēt mani tiesā par zaudējumu atlīdzību. 2021. Gada jūnijā lieta vēljoprojām nav iesniegta tiesā! Tika veikta priekšsapmaksa par lietas izskatīšanu, un samaksa par valsts nodevu. Kā arī viņam tika uzticēta cita lieta kuru tā arī nav izdevies novest līdz galam. Lūdzu uzmanaties no "tāda" jurista. Citādi kā par krāpnieku viņu nosaukt nevar!

Eiro Temīda - обман людей

обман людей Фирма,ужас .У меня проблема, Юрий Брицис взялся за дело .С начало шло не плохо. Достали нужные документы.Сейчас месяц не может написать заявление в прокуратуру. Звоню молчит. пишу молчит.Работа стоит, а время уходит.Люди проверяйте фирмы (отзывы).

Eiro Temīda - Neprofesionalitāte

Neprofesionalitāte Neprofesionāla un rupja attieksme pret topošo klientu. Netērējiet savu laiku un enerģiju. Cilvēks noklusēja, ka viņš nav advokāts, līdz ar to nav tiesīgs pārstāvēt krimināllietā. Neuzklausīja lietas faktus, tikai uzstāja, lai taisa pilnvaru un samaksā honorāru. Godīgi juristi šādā situācijā jums uzreiz pateiktu, ka ir jāvēršas pie advokāta, kas specializējas krimināllietās.

Eiro Temīda - Krāpšana

Krāpšana Обратилась к Юрису Брицису в ноябре 2017 года, чтобы он помог развестись с супругом. За услугу внесла предоплату, чек мне не предоставили. В мае 2018 года тому же Юрису заплатила гос. Пошлину, в этот раз покрасила расписку о передаче денег. В ноябре появились затруднения с разделом имущества (будто их не было при нашей первой встрече, только поэтому я обратилась к юристу) . Перечислением заплатила нужный процент. Сейчас на дворе июнь 2019 года, а воз и ныне там. Юрист телефон не берёт, на электронную почту не отвечает.

Euro Temida, Евро Темида, юристы, адвокаты - Serviss

Serviss 18.01. Приблизительно в 10: 30 позвонила в юридическую консультасию. Юрист женщина разговаривала со мной в резком и грубом тоне. Не выслушав и не оценив ситуации позволила себе резкие высказывание: "вы всё время ноете" и так далее. Я как будто перенеслась в советскую эпоху, когда кассиры позволяли себе так хамить клиентам. Я просила юриста назвать своё имя и фамилию, чтобы написать жалобу на её отношение к потенциальному клиенту. Юрист бросил трубку.

Eiro Temīda Valdis Krisbergs - Neadekvāts

Neadekvāts Pilnīgi neadekvāts jurists vai advokāts, nezinu, kas viņš tāds ir, bet neiesaku pat zvanīt, nerunājot jau par maksas konsultācijām! Pazvanīju, lai pierakstītos uz konsultāciju, viņš pajautāja, lai izstāstu situāciju īsumā, ko arī izdarīju. Viņš, tā vietā, lai paskaidrotu kaut ko, pateica, ka es pati esmu vainīga, nenoklausoties mani līdz galam, nosmēja un nometa klausuli. Kārtīga jurista/advokāta cienīga rīcība.

Eiro Temīda - Обман. Развод на большие деньги.

Обман. Развод на большие деньги. Просят 100% предоплату. Два суда-полный проигрыш! Крисбергс! Не верьте ему! Отчета по деньгам не добьетесь! На судах умничает, потом оправдывается. Кстати Я много чего могу рассказать об этом человеке и фирме. мой тел. +371 29240989

Eiro Temīda Valdis Krisbergs - Krāpšana

Krāpšana Uz Eiro Temidu ieradāmies pēc tikšanās norunāšanas lai uzņemtu lietu un uzsāktu lietu. Kautkāds slikts tulkotājs Juris Bricis sēdēja un galīgi garām tulkoja. Brīnums ka izruna dažreiz bija. Pateica ka nevarēs uzņemties lietu un ka aizņems starptautisko tiesu, maksās 2000€ un ilgi- tātad nemaz nesaprot neko no likumdošanas, jo ja lieta bija par paternitātes noteikšanu trešās valsts pilsonim tad tā bija vienkārša tiesa. Saka klients- Ok taisam, bet Eiro Temīda vadītājs pasaka ka nesanāks, Tad...

Eiro Temīda - Обман. Плохой сервис

Обман. Плохой сервис Необращайтесь в Eiro Temidu. Расскажу свой опыт. Компания вела два моих дела в суде. Проиграли оба дела. Шеф фирмы в. Крисбергс берет предоплату100% сразу, а дальше ничего не делает. Видит человека кот. Можно доить. Настоял на еспч, я не хотел. Я отдал ему 500ls, кот. Он тупо украл и никакие документы не отсылал. А всего я выкинул на ветер 8000€

Eiro Temīda - Krāpnieki

Krāpnieki Zvanīju lai pakonsultēties pa telefonu (bezmaksas konsultācija) sakarā ar Civillietu par izlikšanu no dzīvokļa.°Pa telefonu man tika paskaidrots,ka ņemot vērā,ka tiesa jau ir bijusi un aizmugurisks spriedums jau uz rokām,cerības vēl ir,jo labu laiku neesmu dzīvojis platībā kuras dēļ notika tiesa un uz rokām ir visi pierādījumi tam,plus,bija teksts,ka deklarācija noteiktajā dzīves vietā neuzliek nekādu atbildību.Saklausījies gudrās bezmaksas konsultācijas,esot pārliecināts,ka izredzes man tiešām...

Zvērināts Juridiskās Palīdzības Birojs Eiro Temīda - Apšaubāmais kantoris

Apšaubāmais kantoris Cieniitie! Palasoties shis sadaljas komentarus, katru antireklamu ir komentejis Zvērināts juridiskās palīdzības birojs EIRO TEMĪDA EIRO TEMĪDA parstavis, apgalvojot, ka "Mūsu birojā būtu 100%-īgi pozitīvs iznākums... NEEJIET uz apšaubamiem kantoriem!"

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы