Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests

VUGD
Адрес: Maskavas iela 5
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67075824
Факс: +371 67223542
Время работы: 0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
0:00 - 23:00
Категория: Политика/Госструктуры  •  Государственные учреждения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
10
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests - Жалобы и отзывы

Valsts Ugunsdzēsības Un Glābšanas Dienests - Psiholoģisks terors

Psiholoģisks terors Nav pamatots psiholoģisks terors darba vietā Emīlam Koniševam pret sētnieku, šādas un tādas neizdarībās, kas var liecināt par klaušu laikiem un ņirgāšanos, ugunsdzēsēji nemaz nepieceļas, lai varētu iztīrīt telpu un gultu cilāsana nav sētnieka darbs un darba līgumā tas nav paredzēts, to viņš neredz, kad tiek tīrīts dārzs, kamēr atbrauc tā ugunsdzēsēju mašīna, it kā pierakstot virsstundās, bet viņam acis aug no otra gala, nu žel, kad neredz kad logi tiek tīrīti kad kungs vizinājās no Balviem uz tilžu.

Valsts Ugunsdzēsības Un Glābšanas Dienests - Bezatbildība

Bezatbildība 30.08.2022. Ap 19: 00 tika izsaukti glābēji, sakarā ar mana tēva slīkšanu. Saviem spēkiem neizdevies atrast, teica, ka rīt no rīta atsūtīs ūdenslīdējus. Nogaidījām dienu, izrādījās, ka kāds nav pabeidzis darbu un nav izsaucis vispār. Un tā visiem zinot, ka ezerā ir līkis.. Neviens nemeklējis, un nedevies ne zinis…līkis peld divas dienas, ezerā, vienīgi slikts darbs un bezatbildība.

Valsts Ugunsdzēsības Un Glābšanas Dienests - Nelikumības

Nelikumības Vēlējos pastāstīt, kas notiek Latvijā. Zviedri atved humāno palīdzību - galdus, skapjus, Motor sūkņus, latvju bāleliņi uzlīmē savus svītru kodus un tos sauc par savējiem. Motor sūkņus "Albins", dāņu sūkņus - laiž haltūrās, valsts kasē naudiņa neieripo. Tad, kad salūzt - prasa finansējumu no valsts, lai tos sataisītu. Un tad sūdzas, kad nav tualetes papīru, mazgāšanas līdzekļi. Bet visvairāk mums nepieciešami kvadricikli un cik uzmaksā to uzturēšana, un kas viņus lieto.

Vugd - Nelikumības

Nelikumības Vēlētos pateikt, var sūdzēties cik vēlies, baltie krekli ir uzcēluši tādu piramīdu ka klāt netiec nevienam. Visi zin, kas kā notiek, bet risināt nē. Vēl pie viena vēlos pateikt paldies visiem Melnā darba darītājiem ar ko kopā bija nācies strādāt, glābt, sportot, izturību jums un neuzkāpt uz grābekļa. Priekšniekiem vienmēr ir taisnība, tie var ar citu likteņiem darīt ko vēlas, atlaist slimības laikā ar pantu tas ir tīrais nieks!

Vugd - Nelikumības

Nelikumības Cik ilgi vēl Iecavā vēl nestrādās apkopēja bet kāds, kāda saņems algu un sēdēs mājās? Cik ilgi šļūtenes baudīs uz papīra un degvielu lies kannās. Turpinās strādāt ar caurām šļūtenēm. Kurš rēķina ogļu tonnāžu, un Malkas kubatūru postenim, un kur paliek neiztērētā produkcija. Cik ilgi pēc lielākiem ugunsgrēkiem tiks nolieta degviela kannās. Varbūt vajag aizlāpīt kabatas, un tad prasīt no valsts līdzekļus. Un tas notik tikai vienā postenī, kas notiek valstī.

Valsts Ugunsdzēsības Un Glābšanas Dienests - Drošības neievērošana un veselības apdraudējums

Drošības neievērošana un veselības apdraudējums Individuālos aizsargmaskas izņem no struktūrvienības un aizved uz pārbaudi, izsniedzot 1 masku uz 4 cilvēkiem (viens lieto šodien, rīt otrs utt). Darbiniekam, kurš veic masku pārbaudi, ir iespēja (gan aparatūra, gan transports) pārbaudīt sejas maskas pēc fakta, braucot katrā struktūrvienībā, tomēr viņš to nedara. Epidēmijas laikā tas ir ne tikai bezatbildība, bet gan noziegums. Reģionālā vadība visu zin, tomēr uzskata, ka viss ir normāli ( neviens taču nav saslīmis pagaidam). Krimināllikumā ir...

Vugd - Slikta attieksme pret darbiniekiem

Slikta attieksme pret darbiniekiem Labdien. ​​​​ir redzētas sūdzības par ugunsdzēsēju darbu, bet nez kāpēc neviens ugunsdzēsējs neiesniedz sūdzību par darba apstākļiem. Piemēram, Bauskas VUGD ugunsdzēsējiem netiek nodrošinātas elementāras higiēnas preces (piem. Tualetes papīrs, ziepes, salvetes utt.) , bet vadībai gan ir. Par ko tā ir izpelnījusies tādas extras? Drausmīgi ka valsts nevar nodrošināt pašu minimumu un darbiniekiem pašiem jānes un jātur skapīti savu t. Papīra rulli un ziepes. Apkopējai jāmazgā grīda bez jebkādiem tīrīšanas līdzekļiem, ar vienkāršu ūdeni. Vai tā ir visur vai tikai Bauskas VUGD?

Jelgavas ugunsdzeseji. - Privatipasuma uzlausanu

Privatipasuma uzlausanu Sveicinati!11./12.novembra vakara ierodoties majas ,ieraudziju,ka durvis atlauztas un stav vala,majas atrradas 90 gadu vectevs,kurs teica,ka ugunsdzeseji izlauzusi durvis,jo maja degot,un lieli dumi velpties,neko neatrada.Vai ugunsdzeseji drikst atlauz privatipasuma durvis? Virtuve logs bija vala,vareja ar savam kapnem tikt ieksa? Kapec jalauz durvis kuras ir sabojatas ta,ka nacas likt jaunas ardurvis. Kurs samaksas par tam?Velos uzzinat vai tiesam irrtads likums,ka var lauzt durvis vala?

Balvu pilsētas un novada Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība - Pavirsi strada!

Pavirsi strada! Sveiki! Gribu versties pie tiem kas dzivo balvos par BUB pavirso darbu,pagajuso gadu mes izlemam izmuret skurstena augsejo dalu,un versamies pie BUB lai vini izmure skursteni,viss bij okey sakuma,atveda materjalu un nekas neliecinaja ka ta notiks,otraja diena ap plkst 10:30 atbrauca ka teikt viena no vinu "specialistu" brigadem,un saka ka teikt stradat,bet "loti atrajos"tempos vini vienu metru skurstena mocija pus dienu un biezi skraidija dzert alu,vini nekautrejas sedet masina un mieriga gara...

Vugd - nolaidība

nolaidība Jau no vakardienas man ir slikta dūša, kā no saindēšanās esmu pārliecināts, ka tas ir no kīmiskās avārijas kundzinsalā.Vismaz varēja ieslēgt savu sirēnu un masu mēdijos palaist info ar aicinājumu izbraukt ārpus Rīgas.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы