SMS Credit

AS 4finance
Адрес: Lielirbes iela 17a-8
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67 333 990
Время работы: 7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
Категория: Бизнес / Финансы  •  Лизинг и Кредит
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

1%
Жалобы
73
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

SMS Credit - Жалобы и отзывы

SMS Credit - Ļoti apšaubāmas mārketinga metodes

Ļoti apšaubāmas mārketinga metodes Šis kaktu kantoris man jau vairāk kā 10 gadus sūta reklāmas īsziņas, no kurām nevar atteikties, telefona bloķēšana arī nestrādā. Dzimšanas dienas apsveikums - iespēja paņemt kredītu, nu galīgi bēdīgi viņi tur. Atverot īsziņu nav iespēja atteikties, nobloķējot sūta no cita nm. Nu tik kaitinoši, izmisušākie krāpnieki ko zinu. Kāds var ieteikt risinājumu?

SMS Credit - Negodīgums

Negodīgums Lieta tāda, ka man sastādija grafiku kura summa bija lielaka par 4000. Es piekritu grafika maksājumam. Katrs maksājums bija jāveic 19 datuma. Es visu laiku centos maksat tāja datuma, bet ne visu laiku man sanāca, bet es bridināju viņu ka nomaksāšu cita datuma! Nu no sakuma vis bija ideāli. Tad man palika nomaksat vel pedējus 4 meneus! Un peksi man parādas atkal parads ap 3000! Es zbanu un prasu kas par lietu-man Saka ka es nemaksāju viņiem.. Un grib sastadit jaunu grafiku ar gandrīz to masu summu! Ka tas iespejāms ir.

SMS Credit - Обман

Обман Звял у них кредит на сумму 200 евро, плачу всегда во время, полная сумма которую я должен был оплатить было 214 евро, через неделю зашел обратно и показало что я должен заплатить 220 евро, хоть все я плачу во время. Это просто ужас. Не советую брать у них кредит если он вам срочно нужен.

SMS Credit - Slikts serviss

Slikts serviss Es ne vienam neiesaku šo kompāniju man pašam nav ne kur un neviena kredīta, šeit jau esmu ņēmis naudu un atdevis tagad arī gribēju paņemt naudu, bet nu nedod Saka viņiem tāda politika laikam viņi dod kredītus tikai tiem kas pēc tam tos neatgriež vēl viņiem rakstīts "nauda īstajā brīdī" bezpalīdzīgā kompanija vēl katru mēnesi sūta izziņas paņem kredītu tev ir 100% atlaide, bet paši pēc tam nedod kredītu paradokss. Esiet uzmanīgi un uzmanāties no šitās kompānijas smscredit.lv

SMS Credit - Maldīga informācija mājas lapā

Maldīga informācija mājas lapā Blēžu kantoris! Mājas lapā rakstīts ka jaunajiem klientiem 100 %atlaide bet beigās jāmaksā kaut kādi 12 euro par līguma noslēgšanu! Tā kā ja sadomājat aizņemties ka jaunais klients un vēlaties atdot tik pat cik aizņematies izvēlēties citus atro kredītu sniedzējus! Smscredit sniedz maldīgu informāciju blēži!

SMS Credit - Kretīnisms

Kretīnisms Ielika nepamatoti parādnieku sarakstā Crefo grupa. Zvanu , atvainojās , sakot, ka notikusi starp šiem kretīniskiem uzņēmumiem tehniska kļūda , situāciju labosot ; bet kāda cita līzinga kompanija tikmēr atsaka līzingu , atsakot , lai nokārtojot saistības ar 4FINANCE ; iedomājos , gadījumā , ja patiesībā tiktu kavēts kredīts 4FINANCE , vai tiktu sveika ar savu atvainošanos ;

SMS Credit - Reklāma

Reklāma Sveicināti. Saeima, aptuveni pirms gada, galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus patērētāju tiesību aizsardzības likumā, kas paredz ātro kredītu izmaksu ierobežošanu un arī reklāmas ierobežošanu publiskajā telpā. Šīs izmaiņas stājās spēkā 2019. Gada 1. Jūlijā. Bet re, reklāma tik un tā uzpeld internetā. Pielikumā daži ekrānuzņēmumi no delfi ziņu aplikācijas. Līdzīgi ir arī facebook sociālajā tīklā, tur reklāmas ir daudz vairāk, un situāciju neviens nekontrolē. Pietiek piemēslot internetu! Paldies.

SMS Credit - Liela problēma

Liela problēma Nu bio rio! Atkal iegrabos shitaja kuti. Sanemu smuki naudinu bet kad jamaksa tad neka. Kapec man vispar to velna naudu deva, es tak pagajusho kreditu viens divi nospēlēju, kā saka, tie spēļu automati nav nevienam dragui. Nekad vairs nenemsu no jums kreditu. Paldies!

SMS Credit - Slikts servis

Slikts servis Smscredit - одна из худших компаний на рынке быстрых кредитов. Будьте готовы к тому, что у вас потребуют возврат всей суммы кредита без возможности продления, даже если у вас случился форс-мажор. Оператор предложит вам составить адский график погашения долга. Если у вас действительно все плохо, например, вы остались без постоянного заработка, - то это конечно же выход. Но если у вас затруднения на месяц - два, то зачем оплачивать сумму чуть не в два раза превышающую ваш долг?

SMS Credit - Naudas izkrāpšana

Naudas izkrāpšana Labdien! Pirms laba laiciņa tika tevam paņemts kredīts 400 eur no smscredit! Aptuveni gada laika tika nomaksāti 240 eur.. Veidojot kartējo maksājuma grafiku, 31 oktrobrī operatore teica, ka pilna kopeja atmaksas summa esot 400 (ar kautko) , nometu nost, jo domāju ka kautko sajauca, zvanot otrreiz pēc stundas, summa neticami atri pieauga - izrādas, ka atmaksas summa esot jau 630 eur! Neiesaku šo firmu, tiksat apkrāpti pasi to nemanot..

Smscredit.lv - смс

смс Взяла у них кредит,оплата каждый месяц 15ого числа.И все бы хорошо,но их смс с напоминанием в 8 45 утра, каждый месяц меня бесят и тупо будят!И как назло,смс приходят в мой первый выходной,после ночной смены.Звонила им,писала.Просила поменять время отправки сообщения или вообще это отменить т.к в банке стоит автом.платежь.Ладно бы я просрочила,так еще 2 дня до оплаты!Объяснила,что по личным причинам не могу отрубить звук,что старая бабушка,ребенок за границей,вдруг что случится.В ответ только...

SMS Credit - Nepazīstami numuri

Nepazīstami numuri Ar kādām tiesībām Jūs nepārtraukti zvanat no dažādiem numuriem un pīkstinaties uz privātu numuru, kurš NEKAD NAV BIJIS jūsu klientu sarakstā? Pielietojot šādu klientu pievilināšanas tehniku, gaidot kad cilvēks atzvanīs, Jūs tikai panāksiet, ka cilvēks vairs nekad neatbildēs nepazīstamiem numuriem. Tas ir biedējoši un neapšaubāmi kaitinoši. .

Smscredit.lv - Rekets

Rekets Labdien! Šorīt no rīta pamodos, atvēru e-pastu un biju nedaudz šokēta - no Smscredit ir atnākusi vēstule ar nosaukumu - "Brīdinājums par iespējamo apmeklēšanu dzīves vai darba vietā". Kredīts man bija paņemts 300 euro, nevarēju atmaksāt, kļuva par 540 euro, atradu darbu, sazvanījos, sarunāju, ka katru mēnesi maksāšu 60 euro, palika atmaksāt 240 euro un tagad viņi izlēma nez kāpēc sūtīt kaut kādus cilvēkus uz manu darba vietu vai dzīves vietu. Nezinu, kā citiem liekas, bet nedomāju, ka atnāks uz...

Smscredit.lv - Fantasiska pagarināšanas summa un GPL

Fantasiska pagarināšanas summa un GPL Vēlējos brīdināt visus kredītņēmējus uzmanīties no smscredit.lv. Paņēmu kredītu 300 eur un par cik uzreiz atmaksāt nevarēju, tad pagarināju 30 eur un 30 dienām. Pēc 1.01.2015 uzņēmums vienpusēji mainīja līgumu, kā rezultātā 30 eur pagarināšanas summa pieauga līdz 42 eur. Pēc iespējas ātrāk atmaksāšu visu un miers, bet nu brīdinu Jūs, ka uzņēmumam ir tendence mainīt līgumu, procentu likmes utt.

SMS Credit - Uz augsu deguni.....

Uz augsu deguni..... Biju aizņēmusies kredītu un radušos problēmu deļ biju spiesta katru mēnesi maksāt 50 eiro pagarināšanas maksu, jo visas pilnas summas uzreiz ko atdot nebija.......tad pēc parīs mēnešiem uzrakstīju vai smscredit var man sastādīt grafisko maksājumu, ko viņi ari bez problēmām izdarīja....abas puses bija apmierinātas, taču tad man uzradās naudiņa un visu lielo kredītu es ari uzreiz paskaitīju smscretitam .....biju priecīga, jo pie sevis saskaitīju ka ja būtu maksājusi pa daļām ka grafika būtu man...

SMS Credit - Maksājuma grafiks

Maksājuma grafiks Vēlējos izveidot maksājuma grafiku savam kredītam, jo sapratu, ka ilgi maksāju pagarināšanas maksu un kredītu nosegt nevaru. Tā'dēl uzrakstīju e-pastā vai ir iespējams izveidot maksājuma grafiku, atnāca atbilde, ka izskatot manu situāciju, jā ir iespējams izveidot. Lai vienotos par grafika atmaksas kārtību, jāsazinās ar parādu piedziņas daļas speciālistiem. Sazinoties, puisis uzreiz noraidīja manu prasību, sakot, ka man nav iespējams, bet es varot maksāt pagarināšanas maksu. Uz jautājumu, kādēļ...

SMS Credit - piespiedēji

piespiedēji Biju aizņēmies kredītu no smscredit. Sanāca tā, ka nespēju atmaksāt, tā ir jau mana darīšana. Nesen pazvanīja, es teicu, ka samaksāšu mēneša beigās, šie piespieda pagarināt līdz pirmdienai uz mēnesi. Pat nedeva vārdu pateikt. Neuzklausīja, kāpēc es nevaru atmaksāt, vienkārši pateica un tā jābūt. Esmu šokā. Pietam, bija dzirdams, ka runā kaut kāda krieviete, kura cenšas izrunāt latviski vārdus. Vismaz skaidru latviešu valodu būtu iemācījušies.

SMS Credit - graffik oplati

graffik oplati Ставлю эту компанию себе в чёрный список тоже.. Была ими довольна довольно долгое время.. года 2-3. сейчас попала в неприятную ситуацию. я беременна, мне рожать на этой неделе в пункте договора 7.12 сказано что я могу договорится о графике оплаты если не могу выплатить сумму сразу.. звоню им,обьясняю ситуацию и они мне отказывают. какой год назад мне с первого звонка пошли на встречу и дали рассрочку, а сейчас когда реально не могу платить. осталась без денег перед родами они так по свински поступают.

SMS Credit - Neieskaita naudu solītajās 10 minūtēs

Neieskaita naudu solītajās 10 minūtēs Esmu vīlusies šajā firmā, jo sola ieskaitīt naudu 10 minūtēs, bet stundām nekā! Informācija pareiza, līgums atsūtīts, viss aptiprināts. Nu jau paņēmu aizdevumu citā kredītfirmā, kura ieskaitīja visu manā kontā pāris minūšu laikā! Dēļ smscredit kavēšanās man vairs nevajag viņu pakalpojumu, bet tāpat man būs jāpiemaksāt tos procentus. Vienīgais mierinājums, ka summa nav liela. Viņiem jau neinteresē, vienmēr klienti tie vainīgie kad tie kavējas, ne jau firma. Ja vajag steidzami naudu, tad nevar uzticēties smscredit, neiesaku.

SMS Credit - smscredit

smscredit Добрый день! пишу на счет smscredit! в последний раз когда им звонила, хотела договорится на счет оплаты графика... оператор этой компании начал задавать вопросы(имя,фамилия,перс.код) когда уточнили данную информацию он начал задавать странные вопросы..Почему мы так долго выплачиваем кредит,почему постоянно откладываем платеж...т.д...Во-первых они сами спрашивают по какой сумме сможем выплачивать,во-вторых мы давно договорились о графике... Так зачем они каждый раз упрекают в том,что не можем быстрей выплатить этот кредит!!???Странные у них там люди работают!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы