SAC Tērvete

SAC Tērvete SIA
Адрес: Mežmalieši
Tērvete
Tērvetes nov.
Latvia - LV-3730
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 63726147
Время работы: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
закрыто
закрыто
Категория: Политика/Госструктуры  •  Государственные учреждения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

SAC Tērvete - Жалобы и отзывы

SAC Tērvete - Demenes slimnieka nāve

Demenes slimnieka nāve Katru nedēļu sestdienās braucām apciemot tēvu, slimu ar Demenci, pēc pēdējā apciemojuma kura laikā viss bija ok, pagāja 5 dienas, mums paziņoja ka esot palicis zils, neelpo. Pēc autopsijas - nāves iemesls pneimonija. 5 dienu laikā med. Personāls un aprūpētāji nepamanīja cilvēkam plaušu karsoni, secinu ka tur vecie ļaudis tur nolemti nāvei.

SAC Tērvete - Slikts serviss

Slikts serviss Iepriekš rakstīju par nepieskatītiem bērniem bērnu nodaļā. Situācija ir nedaudz uzlabojusies,bet vēl aizvien nav atrisināta. Auklītes darba dienās pa naktīm vēl aizvien nav,bērnus pa nakti periodiski aprauga medmāsas-pilda auklītes pienākumus nesaņemot par to atalgojumu,savus darbus,kuri prasa precizitāti,atstājot otrajā plānā,tādējādi riskējot ar 186 vecīšu dzīvībām! Izskatās,ka šajā iestādē vadībai uzspļaut uz klientu drošību,dzīvību un aprūpes kvalitāti-galvenais taču ir EKANOMĒT. Sertificētas māsas netiek novērtētas un tiek pārslogotas ar blakus pienākumiem.

SAC Tērvete - Bezatbildīga rīcība

Bezatbildīga rīcība SAC Tērvetes direktores bezatbildība pārkāpj visas robežas. Iestādē ir gan bērnu nodaļa,gan veco ļaužu nodaļa. No 5.septembra pusaudži paliek bez personāla uzraudzības pa naktīm,auklīte ir tikai piektdien,sestdien,svētdien. Ekanomē uz bērnu drošību. Administrācija personālu iebiedējusi,atlaidīšot no darba ja kāds ko teikšot.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы