Rēzeknes Namsaimnieks

Rēzeknes Namsaimnieks SIA
Адрес: Rēznas iela 13
Rēzekne
Latvia - LV-4601
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 64639000
Факс: +371 64605967
Информация: Juridiskā adrese
Atbrīvošanas aleja 106,
Rēzekne, LV-4601
Время работы: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 18:30
8:00 - 15:30
закрыто
закрыто
Категория: Недвижимость  •  Домовладельцы

Рейтинг Надежности

31%
Жалобы
4
Разрешенные
1
C ответами
1
Посмотреть статистику

Rēzeknes Namsaimnieks - Жалобы и отзывы

РешеноRēzeknes namsaimnieks - Atkritumi

Atkritumi Rēzeknes namsaimnieks neko nedara sakarā ar šo bardaku, kas notiek pārsvarā katru dienu. Vai man un maniem bērniem tas jācieš? Jāskatās kā visi atkritumi lidinās visapkārt vai kā vārnas izķidā tur visu (vecu gaļas gabalu, kaulus, pamperus) ? ! Nerunāju par smakām un bomžiem... Bet maksāt jau maksājam par kārtību! Kad kaut kas tiks darīts lietas labā nevis tikai iekasēta nauda katru mēnesi? !

Rēzeknes namsaimnieks - Kā strādā NAMSAIMNIEKA darbinieki

Kā strādā NAMSAIMNIEKA darbinieki Labdien! 2017.gada 10.novembrī no SIA RĒZEKNES NAMSAIMNIEKS avārijas dienesta uz manu tālruni bija 4 zvani, ka no mana dzīvokļa pirmajā stāvā ir ūdens noplūde. Sarunājām tikšanos pēc darba tai pat dienā plkst.16:30, atbrauca divi darbinieki, man prasa, kas pie manīm dzīvoklī plūdo. Uz ko protams neatrada nevienu peļķi nevienā stūrī nedz virtuvē, nedz, vannā nedz koridorā. Teica jālauž siena. ...Tik vienkārši... jālauž. Cik man zināms, plūdi bija trešajā stāvā mēnesi vai pus otru atpakaļ, kur...

Nožēlojamais Rezeknes Namsaimnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Gribu pasūdzēties par nožēlojamo Rēzeknes namsaimnieku. Jau vairākus gadus dēļ Rēzeknes namsaimnieka bezatbildības no jumta dzīvoklī TEK iekšā ūdens, kā rezultātā sapuva vecās koka durvis, kas tika nomainītas un pusei dzīvokļa pazuda elektrība dēļ sapuvušā vada sienā. Uz sienas ir liels pelējums ko namsaimnieks ir spējīgs tikai nofotografēt atsūtot savus bezpalīdzīgos un nekam nederīgos rūķīšus, kas neko nejēdz kā tikai notīrīt sniegu no jumta un pateikt, ka tas viss ir konstatēts. Ja nemaldo...

Rēzeknes namsaimnieks - состояние дома на Маскавас 20 в Резекне

состояние дома на Маскавас 20 в Резекне Сколько можно кормить обещаниями, что дом будут ремонтировать? У многих жильцов перегорает аппаратура- так как проводка тут не менялась со времён строительства! от электрика вообще никакого толка- пришёл посматрел- типа всё в порядке! только пить и умеет!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы