Pro Dev

Pro Dev SIA
Адрес: Dēļu iela 4
Rīga
Latvia - LV-1004
(Biroja adrese)
Телефон: +371 29604089
Категория: Строительство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

27%
Жалобы
15
Разрешенные
4
C ответами
0
Посмотреть статистику

Pro Dev - Жалобы и отзывы

Pro Dev - Krāpšana

Krāpšana Izmanto viltus firmas ar lieliem kreditoru parādiem, gandrīz likvidējamas, ar nomināliem valdes locekļiem, pasūta būvniecības pakalpojumu caur tādu firmu, maksā 50%, bet atlikušo 50% nemaksā. Kontakt personas ir no Pro Dev, bet līgumu paraksta viltus firmas valdes loceklis.

Pro Dev - Krāpšana

Krāpšana Uzņēmuma attieksme pret darbiniekiem un (apakšniekiem) ir zem jeb kādas morālās kritikas. Darba uzsākšanas brīdī Sola daudzko. Bet kad jānorēķinās, tad tas var vilkties mēnešiem un pat bezgalīgi. Patstāvīgas finanšu problēmas un tukši nākamnedēļas solījumi. Ir pat zināms, ka savus darbiniekus (darba vadītājus) vienkārši uzmet un nenorēķinās.

Pro Dev - Jauka kompānija

Jauka kompānija Ļoti jauka un mīļa kompānija. Salīgām darbus pa vienu summu samaksāja galā vairāk. Gaiļezerā mēs taisījām santehniku, varu teikt ka Pro dev kompānija izpilda visas savas saistības un vēl vairāk. Brīnišķīgi, seksīgi darba vadītāji, korekta attieksme.

Pro Dev - Slikts serviss pēc darbu veikšanas

Slikts serviss pēc darbu veikšanas Zināmas vairākas ēkas, kur veikti būvdarbi (konkrēti - renovācijas, fasāžu vienkāršotās atjaunošanas). Ļoti švaki uzņēmumam iet ar garantijas perioda darbu veikšanu. Līdz ko tiek pamests būvlaukums, telefonus neceļ, vēstules ignorē. Velk laiku maksimāli līdz klientam apnīk cīnīties. Darbiem izvēlas dažādus apakšuzņēmumus, kuriem pēc tam neveic rēķinu apmaksu. Darbinieki lielākā daļa no ārzemēm - kā maksā (vai nemaksā), tā strādā (vai nestrādā). Kopumā darbu kvalitāti nevarētu vērtēt ļoti augstu.

Pro Dev - Nemaksā apakšuzņēmējiem

Nemaksā apakšuzņēmējiem Apakšuzņēmums ir paveicis būvdarbus vēl 2017. Gadā, bet pro dev sia joprojām nesamaksāja par paveikto darbu. Pro dev sia ļaunprātīgi nenokārto parāda saistības, nepilda solījumus un izvairās no jebkura veida komunikācijas ar apakšuzņēmēju. Nerekomendēju sadarboties ar šo uzņēmumu!

РешеноPro Dev - Krapsana,solisana,nemaksa naudu

Krapsana,solisana,nemaksa naudu Andrejs,pieniem murniekus uz objektu,par par padarito darbu nesamaksaja,jau menesi sola ka nauda bus rit,strada Riga un Rigas apkajme,visiem stradniekiem sola atdot naudu,bet nekas nenotiek,ja jus ari esat cietusi no sis personas ludzu rakstiet komentaros,atgusim taisnibu

РешеноPro Dev - Krapsana, nemaksa algu

Krapsana, nemaksa algu Pro dev objekts riga, tallinas iela 65, tur ir tads andrejs kas pieniem darba murniekus, apsol visiem par nostradatu dienu 50 eiro, un viss oficiali, nostradajam tur divus nedelus, katru dienu tikai solisanas, bet ne naudas, ne ligumos nedod, ista krapsana, stradajam ari bez brivdienam, vina nr.26963735, vins atkal sac pienemt murniekus

Pro Dev - Krāpšana

Krāpšana Firma nodarbina strādniekus bez līgumiem . Sākumā kādu mënesi maksā un beigu mēnešus neizmaksā naudu. Tā tas bija 2017.gadā Bauskā, kur veica darbu 2017 gada rudenī Bauskas 2.vidusskolā un neizmaksāja naudu par oktobri. Vadonis Pro Dev ir Mārtiņš Korņējevs.

Pro Dev - Mākslīgi samazina padarīto - saņemt nav ko vēl parādā itkā esi!!!

Mākslīgi samazina padarīto - saņemt nav ko vēl parādā itkā esi!!! Ikviens sevi cienošs uzņēmējs neies iesaistīties ar šo kompāniju, piekritu bērnu dārzā uz apjomu - ielidoju, nesamaksāja man - es savukārt saviem strādniekiem, pilnīgs, taču tādi ir uzstādījumi prodevam un rezultāts pakaļa, domāju vidu jāpieslēdz jo daudz nesmukumu ir un nebūt ne es vienīgais.

Pro Dev - Par apčakarēšanu: naudu nemaksāšanu celtniecībā

Par apčakarēšanu: naudu nemaksāšanu celtniecībā ProDev - apčakarē ar naudām izdari darbus - nesamaksā neko - nav līguma, nav naudas, BĒRNU dārzs Usmas 10 , tika veikti dažādi darbi - nesamaksāja, atnācām uz iesāktu - nepabeigtu objektu, šķita aizdomīgi kāds iemesls lai nepabeigtu objektu? tagat zinu šeit būs darbs Ieņēmumu dienestam, pacentīšos sniegt pēc iespējas plašāku informāciju! Neielaidieties ar šo firmu.

Pro Dev - Nesamaksā sarunāto summu

Nesamaksā sarunāto summu Strādājot ar šo kompāniju Prodev SIA, regulāri saskaros ar nemaksāšanas principiem, nesamakšāšanas, es - mēs strādājam par skaidru naudu - bez nodokļiem kur itkā samaksa ciešama - taču kā haltūras izskatā nav spīdoša, gaidam līdzekļus labu laiku, viņi savukārt kārto maksājumus caur MIKROUZŅĒMUMIEM, apčakarē valsti, par iepirktiem materiāliem saņem PVN, ar kuru sedz citu maksājumu vajadzības, taču uzņēmums arī piegādātājiem parādā cik zinu visai apkārtnei, nevienam neiesaku ielaisties ar šo...

Pro Dev - atalgojums neietverts nodokļos

atalgojums neietverts nodokļos Regulārs app..siens, mēs atnācām uz iesāktu un pamestu objektu, sarunājam vienus ciparus par darbiem, alkatīgie projektu vadītāji vēlas vēl ko klāt ( vesels komplekss ar barba apjomu) kad jautājam par iemesliem kāpēc pamesti darbi : atbilde nu tu taču redzi ka nav nekādi meisteri, neko neprot, nezin, nevar izveidot, taču klāt piemaksāt par apjomu neko nevēlas, nu mēs taču sarunājām... pats parakstījos, nu jau kādu laika periodu iznāk strādāt ar šo kompāniju maksā skaidrā uz ko esmu...

Pro Dev - Не выплачивает зарплату

Не выплачивает зарплату Здравствуйте. Я в этой фирме работал с апреля по июля. Работал на объекте которое находится на улице александра чака 134. Работал каменщиком. Начальник обещал платить по сделке. Обещал выплачивать зарплату с пятого по пятнадцатого числа, но зарплата задерживалась на две недели иногда на три недели. Когда закончилась кладка то они отказались заплатить за выполненную работу обещая заплатить потом. Это потом тянется два месяца только обещания.

РешеноPro Dev - Neimaksa algu

Neimaksa algu Es 16 julija biju rakstijis par buvuznemumu Pro Dev ka Es stradaju minētajā firma par mūrnieku objekta čaka iela 134. Maksāja par izdarīto darbu. No sakuma maksāja algu kaut ar kavēšanos. Tagad kad objekta visi murešanas darbi ir beigusies buvuznemums ateicas maksat par izdarīto darbu. Man piezvanija darba vaditajs un solija ka 21 julija tiks parskaitita uz manu kontu mana alga,bet solijums netika pildits.Sazinajos ar bijusiem darba biedriem un prasiju kad bus alga vini man pateica ka buvuznemums tikai sola izmaksat algu

РешеноPro Dev Buvniecibas uznenemums - Neizmaksa algu

Neizmaksa algu Es stradaju minētajā firma par mūrnieku objekta čaka iela 134. Maksāja par izdarīto darbu. No sakuma maksāja algu kaut ar kavēšanos. Tagad kad objekta visi murešanas darbi ir beigusies atsakās maksat par izdarīto darbu. Palīgstrādnieks kurs atrada citu darbu, kad prasīja savu algu darba vadītajam mrtinam viņš pateica li prasa pasūtītajam.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы