Lindo grupa

Alis Food Internationa SIA
Адрес: Pulkveža Brieža iela 33a
Rīga
Latvia - LV-1045
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67331985
Факс: +371 67221631
Информация: Juridiskā adrese:
Cēsu iela 25 - 3,
Rīga, LV-1012
Ķīmiskā tīrītava

Grostonas iela 1,
T/C "Prisma",
Rīga, LV-1013

Saharova iela 23a,
T/C "Rimi",
Rīga, LV-1082

Mūkusalas iela 71,
Rīga, LV-1004

Stirnu iela 26,
T/C "Rimi",
Rīga, LV-1084

Prūšu iela 2b,
T/C "RIMI",
Rīga, LV-1057

Daugavpils iela 62/66,
Rīga, LV-1003

Melnsila iela 23,
Rīga, LV-1046

Kurzemes prospekts 1a,
T/C "DAMME",
Rīga, LV-1067

K. Valdemāra iela 112,
T/C RIMI, Rīga, LV-1013

Biķernieku iela 143,
t/c" Maxima", Rīga, LV-1021
Время работы: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Категория: Услуги

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
28
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Lindo grupa - Жалобы и отзывы

Lindo Grupa - Slikts serviss

Slikts serviss Ķīmiskajā tīrītavā atstāts tīrīt aizkars atbilstoši norādītajai instrukcijai uz preces. Ķīmiski tīrot aizkaru, mazos gabaliņos sadalījies pret sauli veidotais aizsargmateriāls. Pretsaules aizsargmateriāla atlikumi polietilēna maisā pievienoti aizkara audumam pie saņemšanas. Aizkars pilnībā sabojāts nav vairs lietojams.

Lindo Grupa - Bojājums, slikts serviss

Bojājums, slikts serviss Neiesaku nodot apģērbu tīrīšanai, lindo grupa ķīmiskajā tīrītavā. Nodevu t/c rimi prūšu ielā. Neglābjami sabojāts mētelis - sarāvies, sintepons savēlies kunkuļos... Mētelis vairāk nav velkams. Problēmu risināt nevēlas. Piedevām saņēmu izsmieklu par to, ka mēteli nodevu tīrīt vasarā un, paļaujoties uz kvalitāti, iekāru skapī, bet izņēmu tikai janvārī - kas zin, ko esot ar viņu darījusi... Un vēl - bija grūti atraut pieņēmējas uzmanību no telefona vai kā cita, ar ko viņa nodarbojās zem galda, par...

Lindo Grupa - Nekvalitatīvs pakalpojums

Nekvalitatīvs pakalpojums Uz plazu aizvedu baltus, plānos aizkarus, atpakaļ dabūju ar jocīgu smaku, pusnetīrus un pabojātus. Parasti nekad nevedu lietas uz tīrītavām, pati tīru. Bet tāda izmēra aizkarus grūti pašrocīgi izgludināt. Pats pakalpojums bija ļoti lēts - ar atlaidi samaksāju 20 eiro par 9x2,5m gariem aizkariem. Bet es biju gatava maksāt daudz vairāk. No vienas puses pat priecājos par šo pieredzi, jo gribēju tur vest savu ļoti dārgo lina kleitu tīrīt - tagad zinu, ka nekādā gadījumā! Ieteikums: ja nav žēl...

Lindo Grupa - Slikts serviss

Slikts serviss Отдала в чистку жакет с не большим загрязнением на лацкане. Хотела забрать на следующий день после назначенного срока. Жакета не было. Ни кто не позвонил и не предупредил, что заказ не выполнен. Через день пришла и получила жакет, который выглядел хуже, чем до химчистки. Отвратительное обслуживание и хамское отношение. Испорченая вещь за собственные деньги. При этом приемщица делает виноватым заказчика.

Lindo Grupa - Nekvalitatīva apģērbu tīrīšana. Neatgriezeniski sabojāja divus uzvalkus

Nekvalitatīva apģērbu tīrīšana. Neatgriezeniski sabojāja divus uzvalkus Pilnīgi piekrītu tiem, kuri uzskata Lindo apģērbu tīrīšanas kantori par ļoti nekvalitatīvus pakalpojumus sniedzošu iestādi. Katrai savai lažai atrod "vainīgo" - to, kurš apģērbu tīrīšanā ir nodevis. Nodevām atpakaļ, saņēmām vēstuli, ka 1x uzvilkta uzvalkam ir 30% novalkājums un tas ir nekvalitatīvs. Vai Lindo ir apģērbu eksperts? Tādā gadījumā ir jāsaka pie pieņemšanas: "mēs šo uzvalku iztīrīsim, bet tas būs neatgriezeniski sabojāts". Tātad, pēc Lindo domāšanas uzvalks ir paredzēts uzvilkt trīs reizes un tad miskastē.

Lindo Grupa - Bojāta kleita

Bojāta kleita Labdien! Nodevu tīrīšanai kleitu (pienabalta) , saņemot atpakaļ konstatēju, ka kleitas odere ir vietām garāka par kleitas malu, jo virsējais audums ir sarāvies, tagad kleita ir ļoti par mazu. Kleita tika šūta pēc pasūtījuma (tāda pati ir arī žurnālā pērle 2022 gada 3 numm) . Un šuvēja pirms man viņu atdot arī viņu tīrīja, es nezinu, kādus tīrīšanas līdzekļus jūs izmantojiet, gribētos ticēt, ka pie jums strādā sava Amata pratēji, kuri zin ko dara, un uzņemas par to atbildību, jo katram klientam...

Lindo Grupa - Slikts serviss

Slikts serviss Gribēju izmazgāt gultas pārvalku,jo liels un neievietojas veļas mašīnā mājās.Pieņēmēja trica,ka varot tiksi ķīmiski tīrīt,jo neesmu norullējusi kaķa spalvas.Nu mājās ir kaķis,bet nekad nenorullēju palagu vai ko citu,pirms lieku maxgāt.Pukstēja,ka viņi esot vispār priekš cilvēkiem.citā vietā veiksmīgi izmazgāja bez problēmām.

Lindo Grupa - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Gribēju izmazgāt gultas pārvalku,jo neievietojas mašīnā mājās,pieņēmēja nopētīja un teica,ka es neesot norillējusi kaķa spalvas un esot ķīmiski jātīra un vispār viņi esot priekš cilvēkiem.Lieki piebilst,ka citā ķīm.tīrītavā izmazgāja bez iebildumiem un problēmām.Apmeklēju šo tīrītavu pirmo un pēdējo reizi.

Lindo Grupa - Bojājums

Bojājums Nodevu šajā ķīmiskajā tīrītavā bērna spēļu paklāju. Par cik to nevar tik vienkārši izmazgāt veļasmašīnā devos pie profesionāļiem. Nodevu un pēc divām dienām tad bija iztīrīts. Saņēmu paklāju un mājās to atpakojot konstatēju, ka vienam stūrim ir atplīsušas vīles un ir izveidojušies divi diezgan lieli Caurumi. Protams, vajadzēja uz vietas apskatīt, bet viss bija sapakots tā, lai šo Stūri nemanītu. Paklāja apakša bija ar neslīdošu pārklājumu, kurš pēc šīs mazgāšanas bija atkarājies no kopējā...

Lindo group - Pazaudēta jaka

Pazaudēta jaka Nodevu Linde Group tīrīšanai 2 ziemas virsjakas. Kad aizgāju pakaļ vienas no viņām nebija. Nedēļas laikā tā arī neatradās. Lūdzu menedžeres vai direktores numuru, kurš man netika iedots. Darbiniece uz maniem jautājumiem atbildēja, ka neko es tāpat nedabūšot, labākajā gadījumā dāvanu karti. Ziemas jaku pirku Itālijā un diemžēl neatceros viņai precīzu cenu, bet aptuveno 65 eur, uz ko man tika atbildēts, ka atdodot tiksi pusi. Man ir tīrītavas čeks un kvīts. Esmu galēji neapmierināta un vīlusies, un šokā, kā vispār rīkoties šādās situācijās?

Lindo Grupa - Apģērba bojāšana

Apģērba bojāšana Nodevu dūnu mēteli, saņēmu saplēstu! Atbildēja, ka tā esot bijis. Nodošanas brīdī pieņēmēja redzēja, ka cauruma nebija. Izņemot cēlu pretenziju, taču mani vēl norēja ļoti nelaipna un nekompetenta pieņēmēja. Nekad vairs šim uzņēmumam savas drēbes neuzticēšu!

Lindo Grupa - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu patstāvīgā kliente un nododu mazgāšanai un gludināšanai veļu. Esmu pamanījusi, ka spilvendrānas tiek slikti mazgātas un gludinātas. Pēdējo reizi man atgrieza spilvendrānas traipos un ar plankumiem, arī slikti gludinātas. Atgriezu pārmazgāšanai 2 reizes! Tikai otro reizi kaut cik pieklājīgi izskatījās! Pasūtījuma kvīts numurs 009770.

Lindo Grupa - Slikts serviss, mantas bojāšana

Slikts serviss, mantas bojāšana Nodevu skaistu, melnu kažoku, saņēmu pretī tajā pašā dienā izbalējušu kažoku, kuram nestrādā rāvējslēdzējs, ir norauta rāvējslēdzēja mēlīte. Tāda sajūta, ka tur strāda Varvari, nevis kompetenti strādnieki, kuriem būtu jazin, kā pareizi apstrādāt preci, lai viņu nesabojātu. Viņi varēja neuzņemties tīrīt manu kažoku, ja bija šaubas, ka viņs nepaliktu tādā pašā stāvoklī. Kažoks šobrīd nav nēsājams, zamša detaļas ir pilnībā izbalinātas. Ir ziema, veikali ir ciet, manta nav lēta. Uzrakstīju...

Lindo Grupa - Испортили пальто

Испортили пальто Отдавал чёрное пальто на химчистку, вернули с белыми пятнами, которые не смываются. Сказали, якобы краситель сошёл в местах наибольшего износа, но в других местах, где износ действительно мог быть, пальто осталось чёрным. После этого дома нашёл старую квитанцию и вспомнил, что они мне уже один раз до этого тюль испортили - вернули всю в затяжках, но в тот раз забил и забыл.

Lindo Grupa - Воровство

Воровство Украли белье за 500 евро. На сообщения не отвечают, а когда отвечают, то язвят и грубят. Кошмар. Мошенники. Никому не советую к ним обращаться, есть другие химчистки, которые несут ответственность. К тому же в Линдо еще и нацисты работают, по русски не говорят

Lindo Grupa - плохой сервис

плохой сервис Отдала в чистку ковер в эту фирму в Риге на Стирну, мало того, что вернули не почищенным, так и еще брать на перечистку отказывались, приемщица сказала, что не несут ответственность за качество и я самам должна искать фирму, которой они отдавали этот ковер и предъявлять к ним претензии. Регулярно отдавала в эту фирму вещи, хамство постоянное, приемщице только на рынке торговать, меня только что матом не обругала. Словом, если вам за плохим качества обслуживания и чистки- вам сюда.

Lindo Grupa - плохой сервис

плохой сервис Добрый вечер, Хочу пожаловаться на ужасный сервис, который сегодня мне предоставил один из ваших сотрудников в торговом центре Riga Plaza. Женщина, которая представилась как Antra Stendere, обслуживала сегодня меня и мою маму. Мы пришли забрать вещи, которые отдали в химчистку. Когда вещи принесли, куртка, с которой шёл меховой воротник, сразу не вынесли. Он был отдельно от куртки и по виду выглядел так, что его совсем не чистили. На вопрос чистили ли воротник, нам ответили "Не знаю". Это как...

Lindo Grupa - Valsts valodas nezinasana

Valsts valodas nezinasana Rimi veikala Prusu iela Kengaraga Lindo grupas Apgerbu remonta specialiste nespeja pateikt un ari saprast NEVIENU vardu valsts valoda. Ludza, lai kolege nak paliga un iztulko, ko es no vinas velos. Varbut Lindo grupai sadiem specialistiem butu janodrosina tulka pakalpojumi?

Lindo Grupa - Nekvalitatīvs serviss

Nekvalitatīvs serviss Испортили пальто. мало того что средне почистили , так они поломали собачку на молнии и ничего взамен не поставили после моей претензии на месте - вытащили из мусорного ведра именно мою собачку только без язычка. и только после моего орания они мне поставили эту собачку обратно. сервис на нуле как можно отдать клиенту пальто которое нельзя одеть? 300 раз минус.

Lindo Grupa - Nekvalitatīvi iztīrīta jaka

Nekvalitatīvi iztīrīta jaka Esmu neapmierināta ar ķīmiskas tīrītavās Lindo Grupa (veikals Rimi Kr. Valdemāra ielā) darbu. Nodevu tīrīšanai jaku, tiesa, jauna nebija. Katru gadu pirkt nevaru, esmu pensionāre. Cerēju atsvaidzināt un vēl gadu pavalkāt. Saņēmu atpakaļ ar traipiem un sliktākais-trikotāžas manžetes vienās bārkstīs. Kā valkāt? Vai tā bija ķīmiska tīrīšana vai vienkārši jaku iebāza veļas mašinā?Par ko tad noplēsa 10 EUR-izmāzgāt pati varēju. Operatore atteica, ka es pārāk daudz gribu-vecu jaku pārtaisīt par jaunu.Larisa Tkačenko

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы