Latvijas 1.Rokkafejnīca

Адрес: Mārstaļu iela 2/4
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26678555
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
18
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Latvijas 1.Rokkafejnīca - Жалобы и отзывы

Latvijas 1. Rokkafejnīca - Zagšana

Zagšana Aprīlī garderobē tika atstātas mantas, pie garderobes darbinieces, multitool leatherman, kabatas nazis Spiderco, Titan un pulkstenis aviator, viss kopā 400€ vērtībā! Nākamajā dienā kā izrādījās bija pie apsarga, mēnešiem Ilgā garumā cenšoties atgūt, vēl aizvien nav iespējas atgūt! Kā teica darbinieki un vadītāja, apsargs mantas privatizēja!

Latvijas 1.rokkafejnīca - Sliktākais karaoke serviss

Sliktākais karaoke serviss Vakar 11.11.2022, bijām Vecrīgas Latvijas 1. Rokkafejnīcā! Ja godīgi, tad nekad neko vēl šādu nebijām piedzīvojuši, un ja šim cilvēkam vēl ļaus vadīt karaokes vakarus šajā iestādē, tad domāju, ka tas par iestādi atstās kopumā graujoši nepatīkamu iespaidu, ne tikai pašiem latviešiem, bet arī ārzemniekiem! Vīrietis ar bārdu un gariem matiem saņemtiem astē, vadīja karaoki, uzņēmās arī otras karaokes vadītājas lomu, un mikrofonā runājot, visiem dzirdot, bezkaunīgi un rupji uzrunāja atnākušo...

Latvijas 1.rokkafejnīca - Stulbie apsargi

Stulbie apsargi Atnācu pēc darba uz rockcafe ar mugursomu, nezināmu iemeslu dēļ netiku ielaists iekšā. Uz jautājumu kapēc, netika sniegta neviena atbilde. Visas pārējas reizes tikku ielaists un atstāju somu par atsvišķu samaksu. Pārdomājat savus iekšējos noteikumus, jo tas ir absolūts sviests!

Latvijas 1.rokkafejnīca - Bezatbildība, personīgas mantas pazaudēšana

Bezatbildība, personīgas mantas pazaudēšana 8. Oktobrī (piektdienā) biju aizgājusi ar savu draudzeni uz rokkafejnīcu. Laiks bija ap 23, kad iegājām iekšā un atstājām savus mēteļus garderobē. Pavadīju tur kādas pāris stundas un aizbraucu uz mājām, jo biju ļoti nogurusi. Mētelis palika rokkafejnīcā un numuriņš palika pie manis. Kad gribēju atgriezt savu mēteli, nebiju domājusi, ka sastapšos ar to, ka mana mēteļa garderobē nebija. Tur bija visas jakas, šalles, cimdi no visiem gadiem, bet mana mēteļa, kuru biju atstājusi uz brīvdienām, klubā...

Latvijas 1.rokkafejnīca - Latvijas 1.rokkafejnīca / Sastrīdējās bez iemesla

Latvijas 1.rokkafejnīca / Sastrīdējās bez iemesla 13августа, молодой человек со своей девушкой и другом отдыхали в этом замечательном заведении, где не воспринимают людей за людей! Ребята оплатили счёт, не маленький, за что их избили! Прилагаю видео, и хочу спросить, как таких у***** не лишают лицензии?

Latvijas 1.rokkafejnīca - Rupji darbinieki

Rupji darbinieki Bijām uzdziedāt karaoke, netīšām aizmirsu lietussargu. Nākamajā dienā gāju meklēt, aizgājām arī uz šo “fantastisko” vietu. Atnācām no rīta, plkst. 11, par to, ka kafejnīca strādā no 12 nezināju, taču durvis bija vaļā. Pieklauvējām, uzrunājam strādājošu tur meiteni, visdrīzāk, oficianti, tā mums rupji atbildēja, ka var ātri apskatīties, bet viņi strādājot tikai no 12. Es atvainojos, pateicu: “piedodiet, ka tā. Es pati varu visu apskatīt tur ir 3 minūšu jautājums - vai nu ir, vai arī nav” uz ko...

Latvijas 1.rokkafejnīca - Viss kopumā

Viss kopumā Runa ir par latvijas pirmo rokkafeinīcu rīgā. Godīgi teikšu, par šo vietu nevaru teikt nevienu labu vārdu. Par tādu vietu iepriekš neko nebiju dzirdējusi. Nolēmu pieteikties darbā. Darba intervijā attieksme bija laba. Bet tā izturēšanās kā pret cilvēku bij pretīga. Tu reāli centies un dari, bet viņi vel izdomās iemeslu lai būtu par ko nicināt. Strādājot tur sabeidzu veselību, bet kad stāstiju par to viņi apgalvoja, ka tā jau neesot viņu problēma man tā pat esot jāstrādā. Lasu, ka sūdzības ir...

Latvijas 1.rokkafejnīca - Totalitāra, necienīga attieksme pret klientiem

Totalitāra, necienīga attieksme pret klientiem Domāju, ka nav ne reizes bijis tā, ka nevarētu pasūdzēties uz personāla vienaldzīgo un bezatbildīgo rīcību.. Šoreiz apsardze izceļās - Izejot uzpīpēt atpakaļ nelaiž apsardze.. redz itkā pa daudz iedzēris, bet dzerts bija tikai un vienīgi Rokkafe klubā.. tā arī netiku atpakaļ pie savien draugiem un telefona nebija ar ko pazvanīt.. Attieksme egoistiska un totalitāra.. apsolūti nebalstās ne uz kādiem principiem. Tā nevienā citā klubā nekad nav noticis un domāju sevi cienošā klubā savus klientu...

Rock Cafe - Slikts serviss

Slikts serviss Sestdienas vakarā ar draudzenēm apmeklējām - Rock Cafe, pl2 naktī meitene (darbiniece kas ievieš kārtību) atver logu un nereāli pūš mums virsū, es šai lūdzu aizvērt logu - šī man skarbi un diezgan skaļā tonī te smird, ja nepatīk ejat prom vai dejot, bet mēs meitenes padejojam pasēžam ká teikt uz maiņām kada padejo kāda pasargā somiņas.. Arī apsargam lūdzu aizvērt logu šis arī ej dejot.. Manuprāt tā nevar šīs iestādes darbinieki darīt ja cilvēki sēž.

Latvijas 1.rokkafejnīca - Krāpšana, zagšana

Krāpšana, zagšana Jautājums aktuāls! Ja Latvijas 1. Rok kafejnīca ģērbtuvēs tiek izsniegti numuriņi, un virsdrēbēm piekļūt var tikai tie 2 cilvēki, kas viņas pakarina uz noteiktā pakarināmā, kurš pēc cipara atbilst, numuram, kas izsniegts tikai Tev. Kā, pie velna, bārs var nenest atbildību par Tavu apģērbu?!? Ja neviens cits klāt netiek?? Raksta tupinājums pielikumā!

Latvijas 1. Rokkafejnīca - Krāpjas

Krāpjas Pašam nezinot samaksāju par vienu dzērienu(parasti maksā aptuveni 5 eur) vairāk kā 40 eur, jo bārmenis karšu terminālī nebija uzspiedis pirkuma summu. Vadot pinkodu sanāca saspiest nejaušu ciparu kombināciju,kas atspoguļojās kā pirkuma summa par 1 dzērienu!! Protams čeka kopiju un čeku neviens tur nedod!! Uzmanieties! Reiterna nams - izkrāpj naudu?

Rock Cafe - Apsardzes darbinieku attieksme

Apsardzes darbinieku attieksme Vakar biju aizgājusi uz Rock cafe bāru. Viss kluss, kā jau 7dienā.. Pēc kāda laika izdomāju aiziet pie Dj un pajautāt kādu dziesmiņu.. Tūlīt uzreiz apsargs aulēkšiem uzskrien uz skatuves (radās sajūta ,ka es daru pāri Dj) un nodzen mani nost .. Itkā es būtu izdarījusi kādu valsts noziegumu!!! Kas tā par attieksmi?? Tādas dusmas bija tajā brīdī..

1. Rokkafejnīcā - Vakances

Vakances Pamanīju ss.lv darba piedāvājumu 1.Rokkafejnīcā. Uzzvanot attieksme vienkārši drausmīga. Darba devējs vel cilvēku nav redzējis bet jau noniecina. Iztaujājot vairak par darbu... Darba atalgojums smieklīgs. Kā arī stundu skaits ir loti liels kas jastrādā. Neiesaku tērēt savu laiku un bojāt veselību.

Latvijas 1. Rokkafejnīca – Reiterna nams - izkrāpj naudu

izkrāpj naudu Aizgāju Latvijas 1. Rokkafejnīca – Reiterna nams uz koncertu, kura laikā nolēmu iegādāties vienu glāzi alus, kas maksā 1,80Ls. Par cik man nebija skaidras naudas, norēķinājos ar karti. Kā izrādījās galu galā man šī alus glāze izmaksāja 9Ls. Bārmenis 2.stāvā kopiju nepiedāvāja un kārtīgi pārbaudīja čeku, kuru neielika kasē. Nez' kādēļ pirmo reizi piefiksēju tādus sīkumus, tādēļ nākamajā rītā pārbaudīju! Esiet uzmanīgi un nenorēķinieties ar karti Rokkafeinīcā!

Rīgas 1. rokkafejnīca - apkalpošana

apkalpošana 29.februārī, plkst. 19.00 ar draudzeni apmeklējām Rīgas 1.rokkafejnīcu. Veselu stundu un 25 min. gaidījām ēdienu, pa šo laiku oficiante, neuzkatīja par vajadzīgu pateikt, ka bijusi kļūda sistēmā un vakariņas tomēr būs. Pēc mūsu uzstējīgas taujāšanas kaut kā tikām skaidrībā. Varbūt subjektīvi, bet šķita, ka oficiante Laura nav īsti skaidrā, lūdzu pasaukt zāles pārzini. Bārmenis - sazvanīšot un pasaukšot. Pec 30 min uz galda tika nomests uz veca čeka uzskribelēts mob. tel - lai zvanot pati...

Rock Cafe - apkalpošana

apkalpošana Aizgāju uz Rock cafē liepājā.Es tur pasūtiju kafiju.gaidīju apmēram 1 stundu un 30 minūtes.Kad atnesa kafija bija auksta.Pēc tam vel uzlika lielāku rēķinu par 30 santīmiem.Es viņai teicu bet tā saka ka sarēķinājusi pareizi.

Latvijas 1.rokkafejnīca -

Kaarteeejo reizi ierodoties Liepaajaa uz Caines Beach Party, devaamies uz 1.rokkcafe. Viss ir forshi - eediens utt. bet nu joprojaam netiek galaa ar milziigo probleemu - apkalposhanas aatrumu. Jau ieejot viesmiiles zinjo,ka eediens buus jaagaida vismaz stundu, jo redz esot 3 staai, bet tikai viena virtuve..starp citu, visi staavi nebuut nebija pilni...kaadelj celt taadu cafee, ja nespeej tikt galaa?! nu kaitina shii probleema no gada uz gadu.

Latvijas 1.rokkafejnīca -

Liepājā ir tikai viena vieta kurp doties padejot ,tā ir Latvjijas 1.rokkafejnīca,jeb plašāk pazīstama kā ''PABLO".Omulīgas telpas,skaists dizains u.t.t.,bet domāju liepājnieki zinās arī ''Pablo"vājās vietas,kā vislielāko katastrofu pieminot varonīgo biļešu pārdeveju Jāņonkuli,saprotu šādā darbā nervi ir uz robežas ,bet šim censonim laiks doties pelnītā apūtā,cilvēks vairs galīgi nekotrelē savu uzvedību,nerunājot jau par pieklājības normām.Rīgā klubs ar šādu pajoliņu pie ieejas ,domājam...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы