Intergaz

Intergaz Sia
Адрес: Kārļa Ulmaņa gatve 123
Rīga
Latvia - LV-1046
(Birojs Rīgā)
Телефон: 1804
+371 678 98 152
Факс: +371 678 98 136
Информация: Vaļņu iela 30
Daugavpils, LV-5401
Birojs Daugavpīlī
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
10
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Intergaz - Жалобы и отзывы

Intergaz - Krāpšana, draudēšana, izspiešana.

Krāpšana, draudēšana, izspiešana. Piestāda rēķinus par it kā neatdotiem 4 gāzes baloniem, lai gan ir atdoti. Kad rakstiskā veidā tika norādīts, ka visi baloni ir atdoti, tad tika saņemti draudi par Credireform piesaitīšanu. Kad vēlreiz norādījām, ka visi baloni atdoti, tad saņēmām zvanu no Dienvikurzemes policijas, ka neesam atdevuši 85 balonus!

Intergaz - Krāpšana?

Krāpšana? Atdevu divus tukšus 50 l mājsaimniecības gāzes balonus. Pieņemšanas-nodošanas aktā nr. 2023/06 š. G. 19. Jūnijā nav uzrādīta nodotās mantas Cena. Nav pieņēmēja Amata, vārda un uzvārda. Pie zīmoga nesalasāms paraksts. Arī samaksa izpalika. Man zināms, ka citas firmas par paņemtiem tukšiem mājsaimniecības gāzes baloniem maksā. Vai patiešām viss, kas šeit rakstīts par uzņēmumu Intergaz, atbilst patiesībai?

Intergaz - Отвратительный сервис

Отвратительный сервис Если вы решили заключить договор и закзывать газ, я вам настоятельно рекомендую этого не делать! Ни разу нам газ не привезли в тот день, на который мы его заказывали. Сначала меня пыталась девушка убедить, что заказывать газ за 2 это поздно, хорошо... Заказывала за 4 и о бинго, даже за 4 не работает! Если вам необходим газ для отопления, готовтесь замерзать. Потому, что это компания работает по своей (судя по отзывам на этой странице) никому непонятной схеме. Надеюсь с таким отношением к клиентам оборот упадет и руководство сделает выводы!

J JVB 08.12.2020
Комментарии 2

Intergaz - Плохое отношение к рабочим

Плохое отношение к рабочим Не советую идти работать в эту компанию. Оператором гзс или автоводителем. Чтобы хоть что-то заработать, нужно работать без выходных. Зарплаты мизерные а вешают на тебя даже то, что не входит в твои обязанности. Там из вас делают раба, который должен работать бесплатно. А если им что-то не нравится, начинают душить так, чтобы тебя уволить. Не верьте их обещаниям. Это обман!

Intergaz - Slikts serviss

Slikts serviss 2019. Gada 30. Decembrī plkst.8.40 pasūtīju gāzes balonus mājas apkurei. Pasūtījums tika pieņemts un solīja, ka balonus piegādās tajā pašā dienā. Gāzes piegādātājs tika gaidīts un tā arī neieradās. Pēc atkārtota zvana dispečers informēja, ka gadījumā, ja gāze netiks piegādāta 30. Decembrī, tad tas tiks izdarīts 31. Decembrī no rīta. Pašlaik ir plkst.13,20, bet nekādu ziņu par gāzes piegādi vai nepiegādi nav. Paldies intergāzei par jaunā gada sagaidīšanu aukstā mājā!

Intergaz - Intergaz kompānija nepieņem atpakaļ savas pašas gāzes balonus.

Intergaz kompānija nepieņem atpakaļ savas pašas gāzes balonus. Intergaz lai saņemtu gāzes balonu sākumā pieprasīja 50 eiro par pašu balonu, bet tagad kad gribēju atgriezt vienu lieko balonu atpakaļ vairs nepieņem, kautgan balons jauns un aprakstīts ar oficiālajiem intergaz atribūtiem. Tagad sanāk ka viņi tīri apmierināti, ka pārdevuši man gāzes balonu (27 litri) par 50 eiro. Uzskatu to par negodīgu rīcību.

Intergaz - Водитель на Транспортере

Водитель на Транспортере Водитель на VW Transporter на улице Lačpleša после первого светофора на съезде с Salu tilts, как полный дегенерат не дал перестроиться в правую полосу, хотя был на расстоянии довольно большом, специально нажал на газ, чтобы быстрее подскочить и ехал рядом чтобы я ни в коем случае не пролез, вопрос к руководителям - Вы специально на работу набираете умственнотсталых? Одни отзывы от пострадавших работников, что им не платят, а за что им платить, пинка под зад...

Intergaz Sia - Neiesaku sadarboties ar šo uzņēmumu

Neiesaku sadarboties ar šo uzņēmumu Neiesaku nevienam iet strādāt šajā uzņēmumā. Algas ir niecīgas, solījumi arī paliek solījumi Pārdošanas menedžeri pat nedomājiet tērēt laiku uz šo uzņēmumu, jums nebūs normālas algas, ka arī bonusu sistēma - ir tikai solījumi!!!! Savu mašīnu bendēsiet pa laukiem,un neviens Jums neapmaksās to remontu. Gāzes ir sliktas kvalitātes!! Uzcenojums ir visi 200%! Pērciet labāk LPG gāzi! Kā arī gāze apkūrei - uzsprāgs kopā ar māju. Ka tas notika jau ar otro no SIA Intergaz klientiem. Ticiet, ir daudz uzņēmumu , kuri attīstās un aug, bet šeit Jums nav jātērē savs laiks.

Intergaz - NELAIMES GADIJUMS

NELAIMES GADIJUMS INTERGAZ AR ŠO UZŅĒMUMU NEIESAKU SASIETIES,UN VIŅU UZSTĀDĪTAJĀM IEKĀRTĀM VISPĀR NETUVOTIES, JO ŠĪ UZŅĒMUMA PROJEKTĒTĀJU UN APMĀCOŠO SPECIĀLISTU DARBS IR ĻOTI PAVIRŠS. KĀ MŪSU GADĪJUMĀ CILVĒKS GUVA SMAGUS APDEGUMUS, JO APMĀCOŠIE SPECIĀLISTI NO SĀKUMA MĀCA VIENU, TAD IZRĀDĀS KA TĀ VARĒJA ARĪ NEDARĪT,BET PROJEKTĒTĀJI UZPROJEKTĒJA TĀ KA NO DROŠĪBAS VĀRSTA PĀRSPIEDIENA GADĪJUMĀ IZPLŪSTOŠĀ GĀZE NONĀK TIEŠI VIRSŪ VISU LAIKU DEGOŠAM AIZDEDZES DEGLIM,BET KRĀNI KURI ITKĀ BIJA JĀVIRINA VAĻĀ UN CIET...

Intergaz - Nenopietna attieksme pret klientiem

Nenopietna attieksme pret klientiem "Intergaz" nenopietna firma, nevar paļauties uz darbiniekiem. Divas reizez pasūtījām gāzes balonu , tā arī neatveda, solīja ka atzvanīs noskaidrošot, kapēc pasūtījums nav izpildīts, ta skaidro līdz šim brīžam un ne informācijas, ne gāzes, ne zvana no firmas puses. Telefons 1804 arī laikam nav bezmaksas lai zvanīt vairākas reizes un ilgi skaidroties...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы