Gudras Mēbeles

Sea Line Baltic SIA
www.gudrasmebeles.lv
Адрес: Spīķeru iela 5
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 25636308
Время работы: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 17:00
11:00 - 15:00
Категория: Мебель/Интерьер
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
6
Посмотреть статистику

Gudras Mēbeles - Жалобы и отзывы

Gudrās mēbeles - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju mēbeles, atsūtīju rēķinu, ko samaksāju (labi, ka summa nebija liela) . Pagāja mēnesis-pusotrs. Zvanu kompānijai, rakstu vēstules - nekāda atbilde. Kompānijas telefins vairs nedarbojas, vēlāk arī www nav pieejams! Izskatās - bankrots! Būs jāsāk naudas atgriešanas procedūra.

Gudrās mēbeles - Krāpšana un ļoti slikts serviss, komunikācija

Krāpšana un ļoti slikts serviss, komunikācija Nespēja piegādāt skapi solītā mēneša laikā, arī pēc mēneša nemācēja neko atbildēt par piegādi. Tagad ir iesniegts iesniegums par naudas atgriežšanu,bet vairs neatbild ne uz telefonzvaniem, ne uz epastu. Varētu teikt, ka nu jau krāpniecība un jāvēršās būs atbilstošās instancēs.

Gudras Mēbeles/ SEA Line Baltic SIA - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Jaunais ādas dīvāns, ko iegādājos "Gudras mēbeles"- SIA"SEA Line Baltic", jau pēc 1h pasēdēšanas izskatās kā ļoti vecs, paskatieties pievienotajā bildē, kā šeit izstiepās āda, šeit tirgo mēbeles, kuras nav domātas sēdēšanai! Neiesaku šeit iegādāties mēbeles, būsiet vīlušies! Sazinoties ar pārdevējiem , man tika skaidrots, ka tā esot jābūt...nedomāju, ka kādas patērētājam tā varētu likties!

Gudrās mēbeles - Slikts serviss

Slikts serviss Š.g.15.maijā noslēdzu līgumu par dīvāna izgatavošanu un līzingu. Ir pagājuši 3 mēneši, bet dīvāns nav. Līgumā paredzēts izgatavošanas termiņš 6 nedēļas, ar zvanīšanu un katru dienu interesēšanos pēc 8 nedēļām tika izgatavots, bet pretējs stūris nekā bija līgumā. Gaidām atkal. Nu jau atkal ir 6 nedēļa.bet dīvāna vēl nav. Līzings tiek maksāts par tukšu gaisu. Līgumā ir paredzēts punkts, ja pircējs laikā neizņem no noliktavas mēbeles, tad par to ir sods. Bet līgumā nav neviens punkts, par to, ka...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы