Frizieru Serviss

Frizieru Serviss SIA
Адрес: Dzirnavu iela 102
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67283580
+371 62004088
Время работы: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
10:00 - 17:00
закрыто
Категория: Красота  •  Салоны красоты

Рейтинг Надежности

6%
Жалобы
8
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Frizieru Serviss - Жалобы и отзывы

Frizieru Serviss - Nedrīkštot atgriezt preces

Nedrīkštot atgriezt preces Gribēju iegādāties rozā krāsu, izpētot visu sortimentu un apspriežoties ar konsultantēm, izvēlējos vairāku firmu toņus un pēc šo to, nu neko, mašīnā pārbaudot pavadzīmi saprotu, ka man nav iedevusi īsto krāsu, rozā vietā kkādu karameļu, eju atpakaļ uz veikalu un saku, ka gadījusies kļūda, saku ka vēlos paņemt pareizo un atgriezt tā kas nav nepieciešama, uz ko saņēmu noraidošu atbildi un man Saka, ka tas nav iespējams, atgriežot tikai bojātu preci, pieeju pie plaukta kur paņēmu krāsu tūbiju...

Frizieru Serviss - Atradu piemērotu matu kosmētiku

Atradu piemērotu matu kosmētiku Šis frizieru serviss piedāvā plašu izvēli, kurā bez speciālistu padoma varētu būt grūti izvēlēties, jo tas ir vairāk orientēts uz profesionāļiem. Tomēr vienmēr sagaida, un apmācīti konsultanti kas izceļas ar laipnību, uzmanību un profesionālismu. Noteikti iesaku gan pieaugušajiem, gan bērniem. Es esmu atradusi šeit gan sev, gan meitai piemērotu matu kosmētiku, tāpēc noteikti iesaku šo frizieru servisu citiem.

Frizieru Serviss - Labi šampūni un kondecionieri

Labi šampūni un kondecionieri Frizieru serviss ir mana iecienītā veikala vieta, kur iegādāties matu kopšanas līdzekļus un aprīkojumu. Tur ir lieliska izvēle labiem šampūniem un kondicionieriem, kas palīdz saglabāt matu skaistumu. Es arī iegādājos tur lielisku matu taisnotāju un fēnu, un esmu apmierināta ar to kvalitāti un sniegumu. Frizieru serviss vienmēr piedāvā augstas kvalitātes produkciju.

Frizieru Serviss - Dzīvo akmens laikmetā

Dzīvo akmens laikmetā Tāda sajūta, ka šis uzņēmums vēlas dzīvot akmens laikmetā. Tā kā vēlos krāsot matus, sarunāju ar savu frizieri aiziet nopirkt krāsu. Friziere ir aizņemts cilvēks, kas nevar pa dienu skriet uz veikaliem, jo strādā 2 darbus, nolēmām kopā, ka pati aiziešu pirkt savu krāsu un viņa iedeva man savus datus sarakstē, lai viņas vārdā varu nopirkt ko vajag. Gāju uz servisu un jautāju par krāsām, biju gatava pirkt ko ieteiks, taču attapos, ka man saka, ka frizierei bija jāzvana un jāsarunā ar viņiem, kaut...

Frizieru Serviss - Mati neadekvāti daudz nogriesti

Mati neadekvāti daudz nogriesti Devos uz savu pirmo friziera apmeklējuma salonā BBbinnija (https://www.bbbinnija.lv/). Pieteicos pie frizieres kura ir brīva, jo nezināju nevienu frizieri tur. Frizieres vārds - Viola. Frizierei specifiski teicu atkārtoti - 1. man patīks mans matu biezums un garums, lūdzu negriežiet par daudz, 2. parādīju bildi, kādu griezumu vēlos, 3. pieteicos pie griezuma un frizūras. Beigās 1. man nogrieza 20cm garumā matus, kurus audzēju no bērnības, gali nogriesti nekā, ne paretināti, ne pievilcīgi...

Frizieru Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Sūdzība par frizieri kura griez majas. Es izlasīju facebook lietotne ka ir tāda friziere ka sevi deve Natalja Aleksejva, kura griez leti un labi. Viņa uzzinot ka esmu latviete jau saka izturēties nicīgi. Izteikt piezīmes, turklāt izbojāja man matus krāsojot viņa man viņus izdedzināja. Nezinu kādu krasu lietoja bet galva vel ilgi svila. Nogrieza lai neteiktu vairāk šausmīgi. Neiesaku iet pie šis meistares jo viņa ir rupja turklāt nekompetenta.

Frizieru Serviss - Rupjš veikala vadītājs, kā arī slikts meistars, kas nevar salabot vienu mašīnīti daudzos piegājienos!!!

Rupjš veikala vadītājs, kā arī slikts meistars, kas nevar salabot vienu mašīnīti daudzos piegājienos!!! Frizieru serviss - Rīga, Dzirnavu iela 102. Visu laiku laba komunikācija, līdz nesaplīsa privāta matu mašīnīte un bija jābrauc garš ceļš līdz viņu "meistaram"! meistars zaudējis savas prasmes, strādā maigi sakos ļoti slikti![[[ Katru reizi maksājām naudu, bet mašīnīte kā negriež matus tā negriež. Tā nu bija šodien liktenīgs brauciens pie viņiem uz veikalu atgūt atpakaļ savu nadu par "labošanu" un nopirkt pie viņiem jaunu matu mašīnīti. Īsi sakot, satikšanās bija ar veikala "vadītāju",kurš ar...

Frizieru Serviss - Грубость, Неуважение

Грубость, Неуважение Пока вы работаете месяц, всё хорошо а потом что то случается и начальница начинает над вами издеваться, по чуть-чуть, поминутно за вами следить, грубить, перебивать, обвинять во всём, если вы не уйдете первый/ая то от вас избавятся. Так было не с одним работником. Русских ненавидит. Узнав ближе, это 33ёх летняя высокомерная женщина. Думает только о себе.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы