Eco Label

Eco Label SIA
Адрес: Pils iela 13
Sigulda
Siguldas nov.
Latvia - LV-2150
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 27748780
+371 29606162
+371 29352181
Категория: Недвижимость  •  Домовладельцы

Рейтинг Надежности

25%
Жалобы
4
Разрешенные
1
C ответами
1
Посмотреть статистику

Eco Label - Жалобы и отзывы

Eco Label - Negodpratiga

Negodpratiga Kāda ticamība citām atskaitēm un skaitļiem? Šobrīd esam sapratuši, ka tiešām nevar ticēt pārvaldnieka piestādītajiem datiem. Pārvaldniekam arī nav skaidrs, kas ir dzīvokļa kopējā platība, kas dzīvokļa īpašuma kopīpašuma domājamā daļa. Ņemot kredītu bankā mājas inženierkomunikāciju nomaiņai, kredīta atmaksas saraksta ailē dzīvokļa kopējā platība, (ko piestāda pārvaldnieks) ierakstīti nez no kurienes ņemti skaitļi, kuri nav atrodami ne kadastra informācijas sistēmā, un nav ne dzīvokļa kopējā...

Eco Label - Uzkopšanas darbi

Uzkopšanas darbi Sveiki, vēlos padalīties ar pieredzi kā Eco Label apsaimnieko māju Siguldā, pulkveža brieža iela 78. Pusdienu stāv nenotīrīts piemājas ceļš, kad zvanam pasaka ka no rīta ir bijuši, bet tie ir meli. Neviens kaimiņš Eco Label neredz. Arī piemājas ceļu pagalmā, kur stāv mašīnas ne kad sniegs snieg tajā diena, ne nākošajā dienā traktors neiebrauc un neko ne notīra. Eco label dzīvo uz tukšiem solījumiem, žēl ka mana dzimtajā pilsētā ir tik nekārtīgi apsaimniekotāji..

Eco label SIA - Negodīgs apsaimniekotājs Siguldā!

Negodīgs apsaimniekotājs Siguldā! Sola daudz, bet nedara praktiski neko. Mūsu māju apsaimnieko jau vairākus gadus, ievāc tik naudu, pērk smalkas mašīnas, īrē smalkus apartamentus pilsētas centrā, rēķinu piestāda ar kļūdām. It kā sagatavots renovācijas projekts, bet sīkāku informāciju nesniedz. Prasīju detalizētu atskaiti par izlietotajiem apsaimniekošanas izdevumiem, atbildes nav. Mājas kopsapulču protokolus slēpj, neuzrāda. Uzkrājums saskaņā ar apsaimniekošanas līgumu ir jāpārskaita biedrības kontā, bet tas netiek darīts! Šobrīd pārmaksāju dubultā. Steidzami dzīvokļu īpašniekiem jādomā par citu godīgāku apsaimniekotāju!

Решено'eco label' - slikts serviss

slikts serviss Eco label 'apsaimniekotajs nepilda savus uzdevumus pagrabs lidz ceļiem ūdenī, ārduvis kritiskā stāvoklī, bet katru mēnesi jamaksā gan nez par ko?

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы