Costa Coffee

Coffee Nation SIA
Адрес: Artilērijas iela 40
Rīga
Latvia - LV-1009
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67358182
Информация: Juridiskā adrese:
Ieriķu ielā 3,
Rīga, LV-1084

Kafejnīcas:
T/C "Stockmann", 13. janvāra iela 8
T/C "Rīga Plaza", Mūkusalas iela 71
Kungu iela 1, Rīga, LV-1050
T/C "Spice", Lielirbes iela 29
Blaumaņa iela 5
P. Brieža iela 7
Kr. Valdemāra iela 21
T/C "Domina" Ieriķu iela 3
Starptautiskā lidostā Rīga
Категория: Отдых / Развлечения  •  Кафе, бары
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

1%
Жалобы
19
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Costa Coffee - Жалобы и отзывы

Costa coffee - Slikts serviss

Slikts serviss Ужасное качество кофе! Я как любитель кофе впервые пил такую откровенную гадость. Напиток сделан без соблюдения каких-либо стандартов. По вкусу было похоже на воду с привкусом кофе и сиропа, который почти не чувствовался. Работница так же не выглядела особо приветливой, будто я пришёл не вовремя и помешал её личным делам! Больше в это кафе не пойду и другим не советую. А то даже кофе из аппарата на улице прилично лучше, чем эта жидкость.

Costa coffee - KAFIJA sagatavota neatbilstošā kvalitātē

KAFIJA sagatavota neatbilstošā kvalitātē Pasūtīju kafiju līdzņemšanai, samaksāju 3 eiro. Kafija bija vienkārši nedzerama, šķidra iespaids ka gatavota neuzvārot kafiju, atmiņā uzpeldēja Psrs laika gatavotā kafija, kuru tautā sauca par zeķūdeni, jo krāsa bija, bet garša nekāda. Darbinieki uz aizrādījumu ka kafiju tā negatavo atbildēja rupji, ka viņi vienmēr tā gatavo. Vai tiešām costa kafijas vadība nevar apmācīt savus darbiniekus. Kafija bija nopirkta 2022.30.10. Pulkst 16.12. Zēl costa caffee zaudē savu brendu. Visiem saviem draugiem došu ziņu lai uz akropoli neiet.

Costa coffee - Apkalpošana

Apkalpošana Šodien biju origo kafejnīca, darbu beidzu vēlu, un pa taisno skrienu pie jums lai paspēt paņemt kafiju. Es saprotu ka jūs esiet līdz 21, es atnācu bez 10 min. Darbiniece būtu varējusi pateikt ka viņi jau ir ciet, vai palūgt izvēlēties citu dzērienu, nevis ar visu savu izskatu izrādīt ka ir neapmierināta ka es atnācu, un mana klātbūtne izteikties kolēģim par to. Es daudzus gadus nostrādāju apkalpošana, un ja klients nāk pie manim bez vienas minūtes pirms aizvēršanās, es viņu vienalga pakalpoju un smaidu, jo darbinieki ir uzņēmuma seja, un rada pirmo iespaidu par uzņēmumu.

Costa coffee - Slikts serviss

Slikts serviss Может, конечно, я не прав, но кофе с молоком за 2,70€ не должен быть на вкус как вода, которой промыли кофейный аппарат. Чашка кофе, такая мелочь, но настроение испорчено. Редко заходил в costa coffee, теперь не буду смотреть в сторону costa coffee. Конечно, может это ошибка, разовый случай, а может и нет. Если есть ад на земле для кофемана, то этот ад находится в costa coffee в rīga plaza.

Costa coffee - Slikts serviss

Slikts serviss 25.11.18 plkst 13.00 iegāju Costa Coffee Blaumaņa ielā. Pirms manis bija 2 cilvēki. Pienāca mana kārta un pasūtīju lielo kapučino ar sojas pienu. Kafija bija paņemta līdzi tādēļ Stāvēju un gaidu kafiju pie izsniegšanas vietas. Pēc 15min salrotu ka mana kafija nav gatava bet cilcēki kas bija auz manis jau sen ir prom. Jautāju kur mana kafija, sieviete( ar brillēm, brūniem matiem un čolka) pie kuras pasūtīju teica, ko? Kāda kafija? Teicu ka bija lielais bezlaktozes kapučino. Pārjautāja vai...

Costa Coffee, Domina - Грубое обращение

Грубое обращение Сидел в вашем кафе на днях и увидел картину, как ваша работница низкая с темными волосами и тату на руке грубила пожилому мужчине. Разве так должны поступать работники? А как же всегда улыбаться и быть вежливыми? Где вы таких берете, желание приходить в следующий раз напрочь отпало. Пожалуйста, сделайте что-то, я бы назвал имя, но сидел далеко и бейджика было не видно.

Costa Coffee, Domina - Поведение работника

Поведение работника Часто захожу в Costa Coffee в домине, в тот день меня обслуживала валерия, и было не приятно видеть следующее, как валерия не цензурно выражалась на беременную коллегу. Вы что набираете работников с базара, которые не уважают коллег? Я надеюсь вы примите меры.

Costa coffee - Slikts serviss, apkalpošana un kafija

Slikts serviss, apkalpošana un kafija Šodien nolēmu paņemt ledus amerikano Costa Coffee Kaļķu ielā. Pārliecinājos, ka to ir arī iespējams uztaisīt pienu aplejot ar kafijas šotiem. Piebildīšu, ka arī malums bija slikts, jo piena dzēriens bija nebaudāmi skābs. Lūgums veikt baristām atkārtotu apmācību kafija dzērienu pagatavošanā. Paldies!

Costa coffee - Slikts serviss un apkalpošana

Slikts serviss un apkalpošana Kafija tika pagatavota šausmīgi. Izvēloties ledus amerikano ar nedaudz sojas piena, man tika pielieta gandrīz pilna glāze ar sojas pienu, kas atšķaidīts ar ūdeni. " Amerikano" ir 4 skābi kafijas šoti. Kad pajautāju vai tas ir amerikano, saņēmu izsmejošu atbildi no jaunieša. Paldies par sabojāto pēcpusdienu!

Costa coffee - Par jaunajiem smūtijiem

Par jaunajiem smūtijiem Izdomāju pamēģināt Rīga Plaza Costa Coffe jaunumu - smūtīji, izvēlējos ogu mix. Darbiniece iebēra blenderī dažas saldētas ogas, pielēja ūdeni un apmēram 50 ml ābolu sulas. Lieki paskaidrot, ka tas bija pilnībā pliekans, ļoti skābs un neadekvāts cenai 3.50 eur. Vairs nekad neko tādu nepasūtīšu! Un turpmāk prasīšu dzērienu sastāvdaļas nosaukt, lai nesanāk vilšanās.

Costa coffee - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu ļoti neapmierināta ar T/C Dominas costa cofee darbiniecēm jau trešo dienu pēc kārtas perkot šokalàdes mafinu līdzņemšanai man tas tiek maisā ielikts otrādi ,tā ka viss izsmerets pa maisiņu,laigan vēlētos to tādu kādu iegājos arī saņemt .Sûtot Late man glāze tiek iedota kur sīrups ir izlijis.Diemžēl nejūtos gaidīta Jūsu kafejnīcā,un ja strādā ar nepatiku tad nevajadzētu strādāt tur nav jau piespiedu darbs,jo pēc meiteņu sejām redzams ,ka klients nav gaidīts .Ceru ,ka Jūs risināsiet šo problēmu!

Costa coffee - Slikts serviss, darbinieki nekorekti

Slikts serviss, darbinieki nekorekti Vakar biju ar vīru Rīga Plaza Costa Coffe, gribējām pasūtīt dzērienus. Meitenes kuras strādāja vakar nemaz nezina kas ir beidzies un kas ir pieejams. Piedāvā to kas nav pieejams. Kakao ar pastilam, tad izrādas ka palikusi tikai viena pastila, un vēl tik daudz putukrējuma, ka visas rokas un apģērbs bija netīrs klientam, un nemaz neatvainojas.

Costa coffee - Slikts serviss

Slikts serviss Darbadienās, agri no rīta mēdzu iegriezties pēc kafijas, ik pa brīdim gadās “uzrauties” uz ļoti nelaipnām sievietēm (viena pie kases, otra taisa kafiju). Nelaipnas, ja kko pārjautāju vai precizēju, izskatās sakaitinātas ar pasūtījumu (vai klientu?), nevīžīgi taisa kafiju (bija gadījumi ar ieplestu vāciņu). Ņemot vērā cenas, diezgan nepatīkami.

Costa Coffee, kafejnīca - Daram kā mākam

Daram kā mākam Šodien bijām jaunajā Costas kafejnīcā, nobaudīt jaunās kafejnīcas interjeru, pēc draugu ieteikuma. Strādā divas meitenes , abas laipnas un nerunājot par to, ka lattes krūzes no capuccino krūzēm atšķirt mēs vēl nemākam (laikam viena meitene vēl bija ne līdz galam gatava šim amatam), kafejnīca pilna ar cilvēkiem, kuri mācās vai izmanto bezmaksas WiFi lieki aizņemot galdiņus, karameļu latti mums pazniedza bez karameļu sīrupa (pēc pašu lūguma tomēr pie sīrupa tikām) , tostato pasniedza aukstu...

Costa coffee - sliktā kvalitātē

sliktā kvalitātē Costa Coffee Valdemāra iela 21 Nekvalificēts personāls, kafijas kvalitāte ir vienkārši drausmīga. Iesaku personālu apmācīt, Un pēc tam tikai taisīt kafiju

Costa coffee - apkalpošana

apkalpošana Esmu pastāvīgais klients Costa coffee jau kopšs coffee nation laikiem,apmeklēju kafeijnicu jau gadiem,esmu saskāries ar dažādiem kafeijnicas vadītājiem.Bet šis ir kronis visam,nesen tur uzradās jauna vadītāja pilnīgi nekopitents skukis vārdā Gundega kas neprot ne komunicēt ar klientiem nedz uzvesties ,medzu kafeijnica pasēdēt un padzert savu ierasto kafijas tasi bet man ir jnoklausās ka vina stroste meitenes kas ir daudz patikamākas kā viņa .Tas manuprāt ir amurāli un nekam...

Costa coffee - Saldējuma kokteilis

Saldējuma kokteilis Šodien Costa Coffee nopirku plūmju saldējuma kokteili, cena Ls 2.50. Tik briesmīgu saldējuma kokteili nebiju vēl baudījusi - garša kā tikko ieskābušam lauku pienam. Kad pārdevējai pavaicāju, vai tur sula vispār ir pievienota, pārdevēja vien noteica, ka viss ir pēc noteiktajām proporcijām.

"Costa Coffee", kafejnīca - saldējuma koktēlis

saldējuma koktēlis Bieži iegriezos šajā kafejnīcā, loti patika tur malkot kafiju Late ar kādu gardu kūkas gabaliņu, šoreiz arī nolēmu tur iegriezties un ierastās kafijas vietā nopirku saldējuma koktēli,,,, ak dievs – vienkārši pretīgs, kā tādu vispār varēja sakūlt,,, manas domas krasi mainījās par šo iestādi,, mīļie uzņēmēji,,, vismaz iemāciet saviem darbiniekiem kā jākuļ elementāri saldējuma koktēļi.

Costa coffee - neskaidrības par kafejnīcām

neskaidrības par kafejnīcām Pēdējā laikā esmu sastapusies ar neprofesionāliem saitiem. Nesen sagribējās apskatīt vairāk kaut ko par Coffee Nation rebrandingu, tā nu es aizgāju uz viņu lapu, a tur nekaadas informācijas vispār nav. Padzirdēju, ka šie gatavojas pārtaisīties par Costa Coffee. tad nu arī rakstu internetā adresi www.costa.lv un skatos. apjūku jau pie trešā linka. nu labi - mēģināšu www.costacoffee.lv - rezutāts tas pats. Nav nedz informāciajas par Costa vai Costa coffee jauajām kafejnīcām vai akcijām. Jo...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы