Aliexpress

Aliexpress
www.aliexpress.com
Время работы: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

6%
Жалобы
17
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Aliexpress - Жалобы и отзывы

РешеноAliexpress - Krāpšana, zādzība.

Krāpšana, zādzība. Sveiki, esmu AliExpress klients vairākus gadus. Īsumā: Pavisam nesen mani pārsteidza nepatīkams pārsteigums, šeku reku skatos ka no mana konta novilkti nepilni 60 eur "aliexpress/Luxembourg/LUX" Un šī pasūtījuma kodi nesakrīt ne ar vienu manu pasūtījumu. Sazinājos ar savu banku SEB un protams aļiku. Banka saka, ka jāsazinās ar Aļiku. Nu labi - sazinājos, viņi izmeklēja trīs darba dienas. Beigās piektajā dienā tā arī neatklāja. Atrakstīja, ka pie viņiem šāds darījums nav veikts. Tad nu...

Aliexpress - Samaksāts par pasūtījumu, bet tas ir atcelts, jo viņi neesot saņēmuši samaksu

Samaksāts par pasūtījumu, bet tas ir atcelts, jo viņi neesot saņēmuši samaksu Saņēmu informāciju, ka mans pasūtījums ir slēgts: Your order 8171701489493326 is closed Hi Inese Sture, Your order 8171701489493326 has been closed for payment not made on time. Check order detail page for more information. Tomēr es esmu par to samaksājusi: 19.07.2023 Karte: 47**********5045. Īpašnieks: INESE STŪRE. Pirkums - ALIEXPRESS - par 17/07/2023 -15.22 Darījuma Nr. B09HG75J Darījuma tips: MSC (Cits maksājuma veids) Lūdzu atrast manu maksājumu un piegādāt pasūtījumu.

Aliexpress - Krāpšana

Krāpšana Es atteicos no precēm, mana nauda tika pārskaitīta kaut kādām prēmijām un tās neatgriežas. Viņi raksta visādas muļķības. Viņi vienkārši tiek iebiedēti. Pasūtīju pie viņiem kaķu māju, uzreiz ieraudzīju tur tādu pašu bet uz pusi lētāk. Es atteicos pasūtīt citu, kā rezultātā mana nauda tika pārskaitīta uz prēmijām un netiek piešķirta vispār. Es rakstu vēstules, atbildot uz ņirgāšanos. Pēc pēdējās vēstules es sapratu, ka viņi nemaz neplāno dot, viņi Saka, ka šī summa joprojām viņiem paliks, vai...

Aliexpress - Latvijai citas cenas

Latvijai citas cenas Kas ir noticis ar aliexpress? Kāpēc Cenas dažādas. Izvēlējos preci (grozā ieliku) , gaidīju atlaižu laiku, jā Cena samazinājās, gatava nopirkt. Pie pirkšanas parādās cita - augstāka Cena (laikam vecā Cena) . Meklēju to pašu preci ar zemāku cenu, jā, atradu, Cena laba, attaisu vaļā, atkal parādās augstākā Cena. Pēc tam jau intereses pēc sāku skatīties, un visas Cenas, kuras kopbildē redzamas (zemas, man pieņemamas) , attaisot vaļā ir augstāka Cena nekā redzamas kopējā bildē. Arī vēlmju sadaļā...

Aliexpress - Ni odnoy posilke

Ni odnoy posilke Uze nedeli 3 kak net posilok s Latvijas pasts. Zakazov na ali mnogo a posilki ne prehodat? Chto sluchilos? Ni kogda eshe ne bilo tak chto bolse dvuh treh nedel nechego ne prishlo? Eto problema kogo? Proshu najti prechiny propazhi posilki. Ochen nedovolna obsluzevaniem v ijule mesjace.lv-1003 najdite posilki preshlite.

Aliexpress - 2021 год осторожно! Homeuse Store - мошенничествo!

2021 год осторожно! Homeuse Store - мошенничествo! Схема мошенничества проста - продавец присылает дубликат трек кода другого отправления, ты ждёшь посылку, но на почте ничего нет, трек показывает - получена в другом городе, на алиэкспресс написано, посылка получена, создаешь спор в связи с не поступлением товара, просишь вернуть деньги, спор закрывают, решение - возврат 0 итог - ни посылки, ни денег. Общаться с ними бессмысленно - постоянно врут, одним словом - мошенники, самое неприятное, что служба поддержки aliexpress поддерживает таких мошенников - продавец: homeuse store.

Aliexpress - Krāpšana

Krāpšana Es pasūtīju aliexspres sev divas preces, lai ar tās nebija pa lielām summām, tomēr tas ir zaudējums man... Man šīs preces neatnāca, gaidīju sešus mēnešus un rakstīju, lai sūta naudu atpakaļ vai preci, bet neko vēl projām neesmu atguvusi. Es iesaku nepaļauties uz šo interneta veikalu, labāk nesūtīt, jo pēc tam varbūt lieli zaudējumi, kaut arī preces par mazām cenām bijušas. Pirmkārt nav jau arī kvalitatīva prece šim interneta veikalam. Vēl, kas arī bildē izskatās iepakojumā vairāk nekā īstenībā ir, piemēram gumijas paciņā nebija tik daudz kā izskatījās attēlā.

Aliexpress - Брак кофемашины

Брак кофемашины 4.01.21posilku dostavila itella, okazalasj s brakom. Otkrila spor s allieksressom, poslala foto, kak oni prosili. Perepisku vedu do six por, xo4u,4tobi zamenili ili vernuli denjgi. K tovaru ne bilo garantijnogo talona. Alliekspress trebuet sertifikat povrezdenija i ssilaetsja na dhl, piwet, 4to poslali vam zaprosi vi jakobi dolzni zasvideteljstvovatj brak, ja ne znaj, kak mne daljwe bitj. N. Zakaza# 8123397407396791 joanna petrova Daugavpils arodu iela 97-3 el. Po4ta [slēpt]@inbox.lv prowu vas razobratjsja, esli eto v vawej sile.

Aliexpress - Krāpšana

Krāpšana Man bija pasūtīts zivju akvārijam mākslīgās zāles, bet nav nekas atnācis. U pat nerādās, ka kautkas nāktu. Vai būtu iespēja dabūt atpakaļ naudu, ja nav nekas atnācis 3mēneši jau nekas nenāk. Un bija pasūtīta telefonam turētājs, bet tas arī nav atnācis.

Aliexpress - Nav piegādātas preces

Nav piegādātas preces Sūtīju 4 preces no aliexpress, taču tas nav atnākušas, centos sazināties ar šo uzņēmumu, aliexpress esot izsūtījis un atrodas lv, bet nav piegādāts pircējam.. Tel. Nr.23554964, būtu labi sazināties ar mani! Biju sazinājusies ar aliexpress, bet komunikācija ir ievilkusies un solija atgūt naudu, taču tas nav izdarīts... Jau no oktobra mēneša..

Aliexpress - Купил камеру а она через месяц перестала работать

Купил камеру а она через месяц перестала работать Писал в магазин много раз что она не работает и не включается батарейки сразу горячие становятся в ответ чтоб я послал камеру фото ловушку обратно но мне это дороже чем она стоит.

Aliexpress - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki, šodien atveda mums jauns rokassprādzes pulkstenis un kāpēc mums nav kvadrāts rādītājs pulkstenis? Es jums sūtīt bildes tieši es pasūtīju tapt ka pulkstenis... Es vēlos atgriešana naudu vai to pašu pasūtīt rokassprādzes pulkstenis. Ceru, ka atgriešanās un gaidu ziņojums no jums! Lai jauku vakars!

Aliexpress - Bērnu drēbītes

Bērnu drēbītes Šodien no rīta Aliexpress mājas lapā uzsūtīju savai princesei drēbītes divus apģērbus katra maksāja 8,80 eur. Un es protams, paņēmu divus! Apstiprinot sūtījumu Pēkšņi no mana konta pazūd 700 eur! Esmu šokā, kādā veidā? Ja frii shippings, un kur mana nauda? Es ļoti ceru to atgūt atpakaļ sliktākajā gadījumā sūdzība. Un vai vispār ir iespēja to atgūt?

Aliexpress - Krāpšana

Krāpšana Īsumā par manu pieredzi, pirmo reizi iepērkoties Aliexpres.Pasūtīju Nike kurpes, par tām samaksāju. Ilgi gaidīju, apmēram pēc mēneša sagaidīju vēstuli no VID muitas, ka kurpes ir pārtvērusi muita, jo tās, iespējams, ir viltojums un, ka, ja es 10 dienu laikā nenosūtīšu iebilduma vēstuli, kurpes tiks iznīcinātas. Nosūtīju vēstuli, ka iebilstu pret kurpju iznīcināšanu, atbildi nesagaidot, piezvanīju uz muitu. Man atbildēja, ka kurpes tiks iznīcinātas.Rezultātā - zaudēta gan nauda, gan kurpes. :(

www.aliexpress.com - Drausmiga kvalitāte. Dārgi prieks tādiem mēsliem!!!

Drausmiga kvalitāte. Dārgi prieks tādiem mēsliem!!! Velos bridināt visus par www.Aliexpress.com drausmīgajiem, nekvalitativajiem, apgerba gabaliem.Es 2x esmu sutijusi, un atnākusi totālākie brāki, atirusas viles, vispār gridaslupatas.Kada jega priecaties par mazajiem cipariem cenās, ja uzvilkt var tadu sūdu tik 1 reizi un ta vēl, ne jau uz kadu zolidu pasākumu!!!???Tikai nauda izmesta vējā.Tie pasi 15 - 20 euro, par tām suda virsjakām, ir nomesti renstelē, vai 8 euro par "kleitu"ari ir nauda.Agrāk es daudz sita pazaudeju piki, likas ietaupisu...

Aliexpress - Nav prces, nav naudas!

Nav prces, nav naudas! Psūtīju dažādas preces no Aliexpress. Kvalitāte vienkārši šausmīga! Bet viens veikals preci nepiegādāja un naudu arī neatdeva! Uz vēstulēm vienkārši nereaģē! Esiet ļoti uzmanīgi ar šo preču piegādātāju!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы