Yourroom.lv

JŪSU ISTABA SIA
www.yourroom.lv
Адрес: Rusova iela 9-16
Rīga
Latvia - LV-1026
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67660670
Категория: Мебель/Интерьер
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Yourroom.lv - Жалобы и отзывы

Yourroom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu pasūtīJusi preces 29.10.2021. Beidzot 17.02.22. Solījās piegādāt. Pēkšņi izrādās, ka divu preču nav, lai gan vēl 14.02.2022. Tika paziņots, ka nav tikai sienas panelis. Šodien nav - tualetas galdiņš un pufs. Un vispār piegāde tika solīta līdz plkst 12. Tiem. Bija sarunāti cilvēki, kas ienesīs. Tā taču nevar strādāt. Ja neesat spējīgi veikt pakalpojumus un preču piegādes, nepieņemiet pasūtījumus labi, ka neesmu samaksāJusi.

Jūsu Istaba - Slikts serviss, bojājums

Slikts serviss, bojājums Очень плохой сервис. Привезли кухонный комплект со сломанной дверью. Дверь так и не поменяли. На контакт не выходят. Они записывают номер телефона и потом просто не поднимают трубку. Когда звонишь с другого номера, сразу отвечают, обещают перезвонить или прислать е-майл, но пропадают. И так по кругу. Уже со всех нам доступных номеров мы звонили и теперь ни на один номер они не отвечают. Больше никогда там ничего не закажем. Всем друзьям уже антирекламу этой конторки тоже сделали. Не советую с ними связываться.

Yourroom.lv - Nepiegādā laika pasūtījumu un neatbild uz zvaniem

Nepiegādā laika pasūtījumu un neatbild uz zvaniem 8. Novembrī 2021. Gadā tika pasūtīta tahta nr 02284449. Solija 4 nedēļu laikā piegādāt. Šodien 09.01,2022. Un neviens pat neatbild uz telefona zvaniem. Zvanu uz numuru 67660670 un 66102944. Decembra mēnesī vel cēla un aizbildinājās, ka prece atrodas uz robežas, tad 28.12.2021. Sāka izkraut preces... Krauj joprojām1lūdzu mīļie pircēji neticiet šiem krāpniekiem, ja vēlaties iegādāties sev preces! Ar cieņu! Ineta 2022.01.09. Rīga

Jūsu Istaba - Pietrūka kumode un pufiņš

Pietrūka kumode un pufiņš Nopirku mēbeles, ļoti daudz uz summu 4200 euro, un pietrūka viena kumode un pufiņš, uz zvaniem neatbild, uz pirmo vēstuli atbildēja pateica ka ir piegādāts, rakstīju vēl, bet vairāk neatbild, visas mēbeles ir saliktas kopā privāt mājā, bija pasūtītas divas vienādas kumodes, viena ir otra nav.

Yourroom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījums tika apmaksāts 11.04.2021. Pēc pasūtīšanas saņēmu zvanu, ka būs jāgaida 4 nedēļas. Piekrītu. Vēljoprojām gaidu. Šodien ir 09.06.2021. Neskaitāmi atvainošanās bezjēdzīgi epasti. Gaidu naudas atmaksu jau 2 nedēļas, jo apnicis gaidīt kāroto preci.

Yourroom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Decembrī pasūtīju priekšnama iekārtu. Jāgaida līdz februāra vidum, lai saņemtu (jau tā ilgi, bet ok, gaidīšu, jo iekārta patīk un Cena apmierina.) februāra vidū zvanu uz informācijas tālruni, lai noskaidrotu, kur aizķēries pasūtījums, jo nav saņemts neviens brīdinājums vai ziņa, ka tas kavēsies. Klausuli paceļ neapmierināta kundzīte, kas paziņo, ka mēbele vēl tik drīz nebūs. Gaidi kā muļķis, paldies. No mēbeles atteicos.

Yourroom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss 21. Maijā pasūtīju mēbeles. Pēc laiciņa man zvanīja no veikala un informēja, ka mēbeles noliktavā diemžēl nav, bet var pasūtīt un izgākais pēc 3 nedēļām būšot. Piekritu un gaidīju. Pēc 2 nedēļām piezvanīju lai painteresētos cik tālu mans pasūtījums uz ko man ļoti nelaipni atcirta, ka man taču teica, ka pasūtījums var nākt līdz trim nedēļām. Pazvanīju pēc nedēļas, tad vēl pēc nedēļas un tā līdz šodienai 13. Jūlijam, kad man vēl jo projām Saka ka pēc nedēļas būs.. Atteicos no sava pasūtījuma un...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы