Windows Factory

Windows Factory SIA
Адрес: Balasta dambis 2
Rīga
Latvia - LV-1048
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67613580
Факс: +371 67613586
Информация: Juridiskā adrese
Blaumaņa iela 36 - 1,
Rīga, LV-1011
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство  •  Окна
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Windows Factory - Жалобы и отзывы

Windows Factory - Slikts serviss ar nenotikušu pakalpojumu

Slikts serviss ar nenotikušu pakalpojumu Pieņēma pasūtījumu, norunāts bija, ka pēc 3 nedēļām būs gatavs. Pagāja 2 nedēļas es zvanīju lai uzzinātu vai nebūs kāda kavēšanas. Tad sākās atrunas, ka darba daudz utt. Un beigās pateica ka logi varētu būt oktobrī vai novembrī. Nopietni? Izsmiekls! Tagad ir jūlijs. Sakontaktēties ar viņiem praktiski nav iespējams.

Windows Factory - Pvc logi

Pvc logi Situācija sekojoša - pirms pāris gadiem paziņa ieteica Logi Lukss kā sakarīgu kompāniju, tā arī darīju, pasūtīju logus lauku mājai, it kā, cik atceros viss bija ok. Šobrīd remontējot Rīgā un skaidra lieta, ka zvanu Uģim uz Logi Lukss un mēģinu sarunāt, lai atsūta savus džekus, mērniekus utt. Jau sākumā nevedās tā lieta kā nākas, nevar atsūtīt tos čaļus, bet solīt sola. Beidzot atbrauc vīri, viss ok, nomēra, izmēra visu izrunājam, viss forši. Šie saka, ka tagad viss atkarīgs, cik ātri e...

SIA Windows Factory - logi

logi Mūsu māja tika renovēta un kompānija SIA Windows Factory (Logi lukss) piegādāja un mainīja logus. Logu profils ir tik ļoti slavētais VĀCU profils KBE, kurš tiek slavēts ar augsto precizītāti un VĀCU kvalitāti. Diemžēl, mūsu mājā uzstādītie logi ir ļoti sliktas kvalitātes. Logu iebūvētās gumijas tiek sakausētas ražojot un stūri ir akmens cietumā, pārogļojusies masa, kura nepilda savas funkcijas noblīvējot logu. Arī darbs ir veikts '' ļep ļep'', vietām spīd cauri gaisma.

SIA Windows Factory - Logi

Logi Iesaku neiegādāties logus pie šīs kompānijas, jo pēc pieredzes, attieksme ir nekāda! Sākot jau ar pašu apmaksu. Aizbraucām līdz viņu ofisam, vēlējāmies apmaksāt, bet tā vietā, radās kaut kādas "atrunas", ka tagad īsti nav laika, lai vēlāk(kas ir ļoti dīvaini). Vēlāk zvanot šai kompānijai, tajā pašā dienā, tās valdes loceklis, apgalvoja, ka uz doto brīdi nav kases aparāts, ka tūlīt noskaidrošot vai viss ir ok, tā arī nekādas atbildes līdz paši beigā zvanījām, kā izrādās, jā sen jau viss kārtībā...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы