Vynoteka

SIA GELSVA
Адрес: Augusta Deglava iela 66
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 27755886
+371 29 722 177
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Vynoteka - Жалобы и отзывы

VYNOTEKA - Испорченная продукция

Испорченная продукция 18.10.21 купил баночку красной икры. Производитель Кинг Кроун, 120гр, срок годности 15.02.22. Икра оказалась такой горькой, что за пол часа не удалось выполоскать рот.

VYNOTEKA - Sliktākais darba devējs

Sliktākais darba devējs Nevienam neiesaku strādāt šajā firmā. Apstākļi briesmīgi. Maiņā strādā pa vienam cilvēkam, jāuztur pilnīgi viss veikals, pilnīgi visi pienākumi, gan kase, gan preču pieņemšana un izkrāmēšana, gan apsardze utt. Nepārtraukti trūkst darbinieku. Neapmaksā virsstundas, apkrāpj ar līgumiem. Pārdevējam ir jādara viss tas pats, kas vadītājam un otrādi.

VYNOTEKA - Slikts serviss

Slikts serviss Sakarā ar Covid-19, ieiet veikalā drīkst tikai paņemot groziņu ( ja tā ir brīva). Paņēmu brīvu groziņu, un aiz sevis dzirdu, ka pārdevēja uz mani skaļi bļauj “ Nedrīkst Ienākt!” Cilvēki, kuri stāvēja rindā bija šokā no viņas uzvedības. Vai tā ir normāla prakse šajā veikalā?

Vynoteka Riga Plaza - Slikts serviss

Slikts serviss Сегодня 7.10 был в магазине "Vynoteka" который находится в торговом центре Riga Plaza. Работал молодой парень который походу работает 1 день. Это не продавец а просто идио... Нечего не знает, нечего не может толком сказать и ответить на вопросы, на Русском языке вообще непонимаем, даже на англиском ... Как того работника можно вообще держать ? Который в рабочее время махимум может сидеть в телефоне и играть игрушки, когжа клиент 5 мтнут стоит рядом и 10 раз спросил товар...

Gelsva Sia - Metiens

Metiens ļoti patīk uzsākt darbu ar jauniem produktu piegādātājiem. Pēc tam kad produkts ir sevi pierādījis SIA GELSVA spēcīgi būdami ar 10 Veikaliem Rīgā un plāno vēl 10 atvērt 2016. gadā un 40 veikaliem Lietuvā, SIA GELSVA bez sirds apziņas pārmetumiem griežas pa tiešo pie ražotāja un piedāvā veikt iepirkumus 3 reiz lielākus. Ja produkts ir ļoti iepaticies SIA GELSVA, un ražotājs ir atteicis tirgot GELSVA pa tiešo produktu, arī tas neapstādina SIA GELSVA, jo GELSVA sāk piepirkt to pašu produktu no...

VYNOTEKA - krāpnieki

krāpnieki mīļie tautieši,neiesaku atbalstīt ar pirkumiem,nekaunīgos leišu veikalus-VYNOTEKA.mums ir daudz citu,lētu un solīdu alkohola tirgotavu.biju pārsteigta,kā tiem ir uz produktiem ir dzēsti derīguma termiņi,turklāt visi produktu apraksti ir viņu leišu valodā,kas te mēs tādi esam...kad versos ar sūdzību pie pārdevēja,negribēja ne klausīt neatgriezt naudu,jo viņiem te nav ne likuma,ne kauna..

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы