Vivid.lv

GRANDERSS SIA
www.vivid.lv
Адрес: Mežmalas iela 31
Jūrmala
Latvia - LV-2011
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 23665757
Время работы: 10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

14%
Жалобы
14
Разрешенные
2
C ответами
0
Посмотреть статистику

Vivid.lv - Жалобы и отзывы

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Diemžēl neapskatījos atsauksmes.21.01.2022.g. veicu pasūtījumu no vivid.lv mājaslapas. Saņemu uz savu e-pastu rēķinu, kuru apmaksāju bankā. Nav ne smaržas komplekta, ne atgriezta nauda. Rakstīju e-pastu (vairākus) , lai atgriež, bet nekā. Zvanīju katru dienu (neceļ telefonu). Tagad nav ne mājaslapas, ne e-pasta . Ja vēl pāris dienu laikā nebūs naudas kontā, vērsīšos attiecīgajās iestādēs.

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana 18.01.2022 мною был сделан заказ на сайте vivid.lv, на сумму 112€. Заказывал духи матери на день рождения. Два года назад уже делал заказ на сайте vivid.lv. Товар доставили, хоть и с сильным запозданием. Но не в этот раз. Доставка была обещана в течении 10-15 рабочих дней. Заказ до сих пор (15.02.2022) не был доставлен. В связи с этим, решил связаться с магазином для разъяснения ситуации. На телефон владельцы не отвечают. Сайт отключен. Почтовый сервер тоже. На текущий момент уже понятно...

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana 24.01.2022 veicu pasūtījumu no vivid.lv mājaslapas. Diemžēl šī bija tā vienīgā reize, kad neapskatījos atsauksmes un iekritu. Nav ne smaržas, ne atgriezta nauda. Rakstīju e-pastu (vairākus!) , lai atgriež, bet nekā. 04.02. Pēdējā ziņa, ka atgriezīs, bet tagad nav ne mājaslapas, ne e-pasta un telefonu neceļ. Ir sakari, tāpēc ja vēl pāris dienu laikā nebūs naudas kontā, vērsīšos attiecīgajās iestādēs. Tas nav normāli!

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Veicu maksājumu par pasūtījumu vivid.lv 1. Decembrī 2021. Gadā. Līdz šim laikam neesmu saņēmusi ne sūtījumu, ne arī naudu atpakaļ. Vēlējos sazvanīties un noskaidrot, kāpēc netiek atsūtītas pasūtītās smaržas. Neviens neceļ klausuli. Vēlētos saņemt naudu atpakaļ par pasūtījumu. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Granderss", reģ. Nr.40203158674; epasts: [slēpt]@vivid.lv.

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju smaržas. Nav ne smaržu ne naudas. Nesūties no viņiem nekad neko. Jo naudu par preci nekad nesaņemsiet atpakaļ. Mana kļūda ka pirms sūtīšanas pie viņiem nepārbaudīju šo zagļu kantori internetā. Tāpēc iesaku vienmēr kad sūtat kaut ko lētāk pārbaudiet caur internetu, kādas ir atsauksmes par šādiem kantoriem. Labi ka man Cena bij tikai 30 euro, bet tāpat.

Vivid.lv - Krāpšanas

Krāpšanas Krāpšanas vivid.lv pasūtīju smaržas 23.01.2022 datuma apmaksaju izsūtīto rēķinu neko neesmu saņēmis 80 eur apmērā, krāpšanas jāraksta iesniegums policija vairākiem cietušajiem vienlaicīgi tad uzsāks lietu par krāpšanos. Sazinieties ar mani [slēpt]@inbox.lv kas ir cietis no šīs firmas es ar jums sazināsos. Paldies.

РешеноVivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju vīriešu smaržas Prada sport 12.01 un vēljoprojām nav ne smaržas ne nauda. Uz e-pastu neatbild, sazvanīt nevar. Ja neatgriezīs naudu, man ieteica kur vērsties, tā ka atmaksās dubultā. Un ieteicējs ir saistīts ar šo firmu, kurš pats vēršas pēc atriebības.

Vivid.lv - Krāpšana!!!

Krāpšana!!! 2021. Gada 5. Decembrī pasūtīju sieviešu smaržas. 2022. Gada 7. Janvārī saņemu vēstuli: "mums ir problēma ar konkrētā sūtījuma piegādi un šobrīd risinām šo problēmu, bet ņemot vērā, ka pasūtījuma piegāde ir ievērojami ieilgusi un nav notikusi termiņā, piedāvājam veikt pirkuma maksas atmaksu. " neskatoties uz manām vairakkārt sūtītām vēstulēm par naudas atgriešanu vel joprojām (28.01.2022) pārskaitījums nav veikts, sazvanīt viņus nevar un uz vēstulēm neatbild! Pasūtījums m-655130-4010

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana 2021. Gada 28. Oktobrī pasūtīju vīriešu smaržas par summu 73,88 eur. Pacietīgi gaidīju, tika atbildēts uz manis sūtītiem e-pastiem, ka sūtījums aizkavējies utt. 13. Decembrī lūdzu atgriezt man naudu un arī uz šo e-pastu vēl tika atbildēts korekti: "paldies par ziņu. Ņemot vērā jūsu lūgumu un to, ka pasūtījuma piegāde ir ieilgusi vairāk nekā plānots un nav notikusi termiņā, grāmatvedībai tiks dots rīkojums veikt pirkuma maksas atmaksu. " bet, diemžēl, naudas atmaksa nav notikusi joprojām (13.01.2022.) un uz e-pastiem vairs netiek atbildēts.

Vivid.lv - Neatgriež naudu par pasūtījumu, kas netika piegādāts

Neatgriež naudu par pasūtījumu, kas netika piegādāts Savu pasūtījumu vivid.lv veicu 18.10.2021 plkst. 13: 58, maksājums caur swedbank. Maksājuma apmēr 100.88 eur. Pēc vairākkārtējas ziņu sūtīšanas mājas lapā un e-pastos, 25.11.2021 09: 44 saņēmu sekojošu ziņu: paldies par ziņu. Ņemot vērā, ka pasūtījuma piegāde ir ieilgusi vairāk nekā plānots un nav notikusi termiņā, grāmatvedībai tiks dots rīkojums veikt pirkuma maksas atmaksu. Līdz šim brīdim atmaksu neesmu saņēmusi, uzņēmums uz telefona zvaniem neatbild un e-pastus ignorē.

Vivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju smaržas 17.09. Bet tā arī neatnāca. Kad jautāju - atbildēja ka problēmas vai ar mieru vēl gaidīt. Bet kad tagad uzrakstīju lai atskaita atpakaļ naudu jo preces joprojām nav, uz e-pastiem vairs neatbild un uz telefona zvaniem arī neatbild. Vai ir vēl kādam problēmas ar šo firmu?

Vivid.lv - Обман

Обман 4 сентября был заказан и оплачен парфюм. До сегодняшнего дня 26.10. Товар не получен, обещали вернуть деньги, но ничего не выполняют. До интернет магазина не дозвониться. По другим отзывам могу судить, что работают мошенники по одной схеме. Придётся обратиться в Ptac.

РешеноVivid.lv - Krāpšana

Krāpšana Iepirkos šajā mājaslapā. Pasūtīju smaržas priekš dāvanas. 09.08. Veicu pasūtījumu, līdz 31.08 nebiju saņēmusi vēl, tāpēc atcēlu sūtījumu un pieprasīju naudas atmaksu. Atbildēja ka viss kārtībā un tiks veikta naudas atmaksa. 17.09. Rakstu kur nauda kavējās. Atbildēja lai dodu 14dienas lai atrisinātu šo problēmu. Nu ir jau 11.10. Un naudas nav un īsti atbildēt arī nevar kad būs nauda atpakaļ. Aizbildinās ar grūtajiem laikiem. Lasot internetā komentārus no citiem, saprotu ka neesmu vienīgā...

Granderss SIA - Krāpšana

Krāpšana 2021. Gada 18. Jūnijā tika pasūtītas smaržas sev un sievai. Pirms iegādes, tika sazvanīta mājas lapas pārstāve, izrunājam piegādes termiņus un viss. Laika posmā no 2021.06.18 līdz 2021.09.20. , simtiem reižu zvanīts un rakstīts, ne reizi nav atbildēts. Ir iesniegta prasība patērētāju tiesību aizsardzības centrā. Nesūtiet neko no šīs majas lapas.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы