VISA Dental

VISADental SIA
www.stomatologiriga.lv
Адрес: Kr. Valdemāra iela 99
Rīga
Latvia - LV-1013
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67378355
+371 29406773
Информация: Juridiskā adrese:
Visbijas prospekts 27 - 5,
Rīga, LV-1014

Jūrmala,
Zvīņu iela 2, LV-2012
Tel. +371 29797438.
Категория: Здоровье / Медицина  •  Стоматология
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

VISA Dental - Жалобы и отзывы

VISA Dental - Pateicība

Pateicība Sūdzību nav, tikai pateicība-īpaši dakters Sergejs un co, patiešām lieli profesionāli, strādā ko komanda! Sataisīja visus zobus, tā kā nākamajā dienā gandrīz nejūtu, kā esmu bijis pie zobārsta. Man tas bija jau kāda piektā zobārstniecības klīnika dzīvē, bet šitiem līmenis patiešām ir labs!

VISA Dental - slikta attieksme pret klientiem

slikta attieksme pret klientiem Jā vēlaties kļūt viņu klients, tad rēķinieties, ka varat sagaidīt arī nelaipnu attieksmi. Mana situācija: pieteikcu 5 gadīga bērna vizīti mēnesi iepriekš. Dienu pirms vizītes zvanu viņiem, lai pārliecinātos par vizītes laiku - mened''zere man paziņo, ka vizīti nāksies pārcelt, jo bērnam kurš bija pieteikts pirms mana bērna, būs nepieciešams dubultais laiks. Man nemaz pirms tam nepiezvanīja un nepajautāja, vai tas nesagādā kādas neērtības. Kad zvanīju vēlreiz, izrādījās, ka manu bērnu nemaz...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы