Viļānu namsaimnieks

Viļānu namsaimnieks SIA
Адрес: Liepu iela 2
Viļāni
Viļānu nov.
Latvia - LV-4650
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 64662289
+371 64662486
+371 26171835
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Недвижимость  •  Домовладельцы

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Viļānu namsaimnieks - Жалобы и отзывы

Viļānu namsaimnieks - Nekārtīga ielu kopšana.

Nekārtīga ielu kopšana. Runājot par sētniekiem,kuri strādā Viļānos,tādi ir sastopami tikai pie domes laukuma,kuri visi čupā slauka un klačojas. Bet pilsētā,kur vissvarigāk,un cilvēki staigā,nekam nav darīšana.tādā laikā ,kad snieg un slidens,nekur nekad nav nekad sabērts,un nav droša pastaiga.Īpaši uz gājieju pārējas ari nekas nav darīts,un ceļa vidū uz pārējas cilvēks paslīd un samežgij potīti jau slimai kājai. Arī tehnika ļoti neprofesionāli tīra ceļus. Nerunajot jau par to,ka nav iespēja iedzīt mašinu garāžā,jo tur nav vispār tirītas piebrauktuves.

Viļānu namsaimnieks - Sniega tirīšana

Sniega tirīšana Добрый день! Каждый год одно и тоже! Зимой тратуары плохо очисчены или вообще не чистят. Сейчас начало всё таять, стоят огромные во дворе пройти. Как ходить, дети ходят с мокрыми ногами в садик.

Viļānu namsaimnieks - Bojājumu ignorēšana

Bojājumu ignorēšana Mēs dzīvojam pirmajā stāvā, daudzdzīvokļu mājā, un mums sākas kanalizācijas problēmas. Tā kā kanalizācija ir novecojusi,tā bieži aizprostojas un viss tek pie manis,manā dzīvoklī. Daudzkārt pie mums braukāja santehniķi un tīrīja tās visas trubas, sākumā tās palīdzēja bet tagad tas ir bezjēdzīgi. Tagad santehniķi pat nebrauc pie mums,zvanīju jau no paša rīta, bet man saka ka viņi ir aizņemti un atbrauks tikai pēcpusdienā. Zvanīju valdes loceklim bet viņš man saka ka tā ir mana problēma.

Viļānu namsaimnieks/ Netaisnīgo ūdens uzskaites sistēmu - Krapšāna un korupcija

Krapšāna un korupcija Rakstu par situāciju Viļānu novadā, ja konkrētāk c.Strupļi par ūdens uzskaites sistēmu un netaisnīgu izturēšanos pret iedzīvotāiem! Ciematā ir divas trīs stāvu majas (salīdzināsim tās parējās neskaitīsim) kā jebkur citur katrā dzīvoklī ir uzstādīts ūdens skaitītājs gan viena mājā, gan otrā , pēc loģikas vēl uz katru māju vajadzētu būt uzstādītam kopējam ūdens skaitītājam, lai salīdzinātu skaitītāju radījumus, kāds ir nodods cilvekiem un kāds ir reālais paterinš, ta arī ir. Bet tāds ur uzstādīt...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы