Viaplay

Modern Times Group
Адрес: Dzelzavas iela 120
Rīga
Latvia - LV-1021
(Juridiskā adrese)
Телефон: 8822
Время работы: 12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
Категория: Телевидение / Радио
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

27%
Жалобы
15
Разрешенные
4
C ответами
3
Посмотреть статистику

Viaplay - Жалобы и отзывы

РешеноViaplay - Krāpšana

Krāpšana Viaplay krāpnieku kantoris ! Viņiem pakotne maksā 9.99e , šodien man no konta norauj 14.99, no kartes naudu noņem! atsūta uz e-pastu ziņu, ka maksājums nav izdevies un nav veikts, kā nav veikts, ja nauda no konta pazudusi? un pie tam 14.99 , nevis 9.99e! Atcēlu abonomentu, atgriežat naudu, vai arī vērsīšos PTAC!

Viaplay - Gribu tikt vala no viaplay

Gribu tikt vala no viaplay Tātad kā lai tiek vaļā no viaplay? Kur lai dabū numuru uz kuru zvanīt vai uz kurieni rakstīt, lai tiktu vaļā no viaplay? Viaplay mājaslapā neatradu nekādu informāciju, uz kādu telefonu zvanīt! Varbūt kāds var palīdzēt man? Izmantoju viaplay, lai skatīties 30 dienas bez maksas, bet vēlāk uzzināju, ka ņem bez brīdinājuma naudu nost, gribu tikt vaļa no viaplay.

Viaplay - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Ļoti slikta straumēšanas kvalitāte (smart tv, portatīvais dators, telefons) . Interneta kvalitāte un ātrums nav faktors, jo citi straumēšanas servisi darbojas lieliski. Pārraides ļoti bieži "pārtrūkst" un "uzkaras" skaņa epizodiski pazūd. Bieži, it īpaši uz tv, aplikāciju nevar atvērt (nav signāla, gaidīšanas laiks par ilgu) .

Viaplay - slikts serviss

slikts serviss Iegādājos Euronics jaunu tv un piedāvāja pieslēgt viaplay mēnesi par brīvu, pieslēdzos, sapratu, ka ar saturu viņiem ir švaki un atslēdzu.. Tagad man atnāk rēķins, kaut gan biju atslēdzis. Ielogojos vēlreiz un man tā pakete vēljoprojām ir aktīva.. Mēģināju vēlreiz atslēgt, bet nevar.. Jo atmet atpakaļ uz sākumlapu.. Ko darīt? Nekāds epasts nav atnācis un čatā viņi neatbild, tel. Nr viņiem nav Iegādājos euronics jaunu tv un piedāvāja pieslēgt viaplay mēnesi par brīvu, pieslēdzos, sapratu, ka ar...

Viaplay - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Paņēmu izmēģinājuma peridu un tagad pēc nepilnām 2 nedēļām izlec paziņojums: This site can’t be reached viaplay.lv took too long to respond. No citas ierīces kas darbojas no cita tīkla saits strādā - tātad iznāk ka speciāli bloķē IP adresi lai nevarētu skatīties?

Viaplay - Krāpšana, neesmu abonējis

Krāpšana, neesmu abonējis Labdien. 2017. Gadā paņēmu bezmaksas izmēģinājuma periodu, lai skatītos Maira brieža cīņu. Tikai šodien (2018. Gada. 28. Augustā) uzzināju, ka man katru mēnesi kopš 2017 gada sākuma no konta norāva 6.99 eur, lai gan es pilnībā nebiju informēts, tākā interneta bankā ieeju ļoti reti. Tā arī nepamanīju kontā nekādas izmaiņas, jo man nenāk ziņojumi uz telefonu. Abonementu vispār neesmu izmantojis, bet no konta atskaitīti 140-150 eur līdz šim brīdim. Mazliet vairāk par pusotru gadu. Vaitad...

Viaplay - Nelāga izturēšanās pret klientiem

Nelāga izturēšanās pret klientiem Esmu ļoti vīlies attieksmē pret klientiem. Mēs ar draugiem, kā jau patriotiski noskaņoti latvieši, ar nepacietību gaidījām maira brieža cīņu pret usiku. Vienīgais, mums pieejamais, serviss kas piedāvāja to tiešraidē bija viaplay. Protams, tas ir maksas pakalpojums, bet 9.99 naudiņas bija pieņemama summa, lai atbalstītu mūsu sportistus reāllaikā. Tā nu malkojot tēju un našķējoties ar cepumiem jauki pavadījām vakaru ar skaļiem saukļiem "mairi! Mairi". Mazliet vīlušies par cīņas iznākumu devāmie...

Viaplay - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Izkrāpj naudu no klientiem. Cilvēciskie faktori šajā uzņēmumā vispār neeksistē. Operātori viens saka vienu, otrs kaut ko citu. 3 dienas nevar sazvanīt, kā solīts neatzvana. Neintresē klientu labklājība, tikai paliek pie sava un neiklausas klienta neapmierinatībā un sūdzībās par pakalpojuma kvalitāti! Uzmanaties, novelk automatizēti naudu no jūsu konta, kaut arī pakalpojumu neizmantojat! Dēļ viņiem zaudēju 50 eur! Kurus katru mēnesi rāva nost. Nekauņas! Marketinga un naudas sūceji par vecām, filmām, kuras var atrast internetā!

Viaplay - Krāpšana, neesmu abonējusi

Krāpšana, neesmu abonējusi Mistiski pēkšņi katru mēnesi sāk atvilkt 9.99 no mana konta, kaut pakalpojums netiek izmantots... Pat nesaprotu, kurā momentā esmu pie tāda pakalpojuma tikusi... Zvanot uz norādīto telefona numuru problēmu atrisināt nav iespējams... Un ko lai dara gados vecāki cilvēki tā '' ieperoties"?

Viaplay - Slikts serviss

Slikts serviss Tika samaksāti 9,99 eiro, lai varētu redzēt Maira Brieža cīņu un serveris bija tik noslogots, ka tiešraidi pat nelādēja. Zvanot uz turieni operātore Alise, apgalvoja, ka man esot slikts internets, bet citur nezin kapēc tiešraide gāja un nebremzēja. Es neesmu vienīgais, kas ar šo problēmu saskārās, spriežot pēc citu cilvēku komentāriem facebook.

Viaplay - Ļoti slikts serviss un pakalpojums

Ļoti slikts serviss un pakalpojums Esmu ļoti vīlies par viaplay sporta paku, kas izmaksāja man 9.99€ mēnesī. Nolēmu iegādāties abonomentu jo tuvojās eurobasket. Skatoties Latvijas-Slovēnijas spēli serveris bija tik noslogots, ka pat uz viszemāko kvalitāti, kas jau ir gandrīz neskatāma, video vislaik nokārās un spēli skatīties nebija iespējams. Mēģināju gan lmt 4g gan bites 4g internetu uz mac osx un windows platformām un dažādiem pārlūkiem, nekādu uzlabojumu. Par pārsteigumu, kad iegāju tvplay.lv tur pa brīvu bija tieši tas pat...

РешеноViaplay - Slikts seviss

Slikts seviss Labdien, Man piezvanīja no viaplay.lv un piedāvāja 2 mēn. Pamēģināt skatīties filmas internetā bez maksas. Es piekritu un viaplay atsūtīja man uz epasta adresi atlaižu kodu. Es piereģistrējos portālā www.viaplay.lv. Lai skatītos norunāto periodu divus mēnešus par bez maksas bija jāpiereģistrē apmaksas veids. Es piereģistrēju paypal. Pēc norunātā bezmaksas perioda man no konta būtu automātiski sākta vilkta nost mēneša maksa. Par to klient netiek brīdināts. Filmas sliktā kvalitātē nav...

РешеноViaplay - Krāpšana

Krāpšana Viaplay reklamē, ka 30 dienas vari skatīties Viaplay piedāvātos raidījumus BEZ MAKSAS, bet pēc tam 31 dienā automātiski bez savstarpēji noslēgta līguma noņem no klienta konta 6,99 eiro. Piezvanīju uz viapley lūdzu, lai atslēdz pakalpojumu par kuru neesmu noslēgusi līgumu un lai atgriež 6,99 eiro, viņi informēja, ka naudu neatdos.!

РешеноViaplay - Slikts serviss

Slikts serviss Velns parāvis, ieeju viaplay portālā, par kuru esmu maksājis savu sūri, grūti pelnīto naudu, gribot noskatīties jaunāko Ugunsgrēka sēriju, bet kas mani šajā portālā sagaida...Sērija jau stundu kā bijusi ēterā, bet portālā pēdējā pievienotā ir vakardienas sērija. Fui viaplay. Kāš naudu, bet pakalpojumu sniedz gausi un nepilnīgi.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы