Vasaras nometne Albatross

SIA SOUND ESTATE
Адрес: Jūras iela 62
Engure
Engures nov.
Latvia - LV-3113
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26103435
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
Категория: Отдых / Развлечения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

5%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Vasaras nometne Albatross - Жалобы и отзывы

Vasaras nometne Albatross - Nekvalitatīvs pakalpojums par 400€

Nekvalitatīvs pakalpojums par 400€ Grupas vadītāji nesaprot latv. Val. Ja grupā ir latviski runājošs bērns, viņš tiek pazemots. Labi baro tikai pirmajā dienā, atlikušo nedēļu pārtika ļoti pieticīga. Reklāmā piedāvātās spēles nav pieejamas visiem. Bērni netiek vēstī uz veikalu kas atrodas turpat blakus. Nometnes telpās notiek saldumu tirdzniecības ar lielu uzcenojumu. Darbinieki nopērk saldumus vietējā veikalā un nometnes telpās to pārdod bērniem ar lielu uzcenojumu.

Vasaras nometne Albatross - Apkopojums

Apkopojums Jāsāk ar to kā tā nav īsti latviešu nometne, bet gan krievu , un lielākā daļa runā krieviski, kaut kāds bezsakars. Zinu cilvēku kas tur bija kā audzinātājs - apmācībās krievu valodā , kas māca arī nav LV pilsonis, kaut kas šeit nav tīrs.. Vecākiem - nopietni jāpārdomā vai vest savu bērnu uz Albatross, pasniedzēji nav pieauguši cilvēki, nu vienīgi tas Saša Aleksandrs, un tiem jauniešiem nav īsti pedagoga izglītības kas ir nepieciešamas strādājot ar bērniem, karoče rosols... Neesat lētticīgi...

Vasaras bērnu nometne Albatross/ Bērnu nometne “Pa Šerloha Holmsa pēdām”. - Slikta izturās pret bērniem

Slikta izturās pret bērniem Bērnu nometne “Pa Šerloha Holmsa pēdām”. Pa 240 eur bērni visu nedēļu brokastīs ēda mannas biezputru un pusdienās pārvārītos makaronus ar kotleti un glumu gurķi. Nometnes vadītāji tirgo bērniem saldumus par paaugstinātām cenām - protams bez čeka. Kad kaut kas nav pēc nometnes vadītāju prāta tad nometnes audzinātāji kliedz uz bērniem vai liek taisīt 400 pietupienus vai atrasties trīs minūtes plankā… gribētu redzēt kā tie nometnes audzinātāji paši šo var izpildīt.

Sound Estate/ Albatross SIA - Не профессиональный подход к детям от рабочего персонала

Не профессиональный подход к детям от рабочего персонала Ребёнок 7 лет приехал из лагеря через 4 дня, вместо обещанных 9 дней, потому что грустил там от скуки. Жаль, первый опыт с лагерем был не удачным, потому что оказалось, что нету никаких кружков самодеятельности. Ребёнок откровенно скучал, вожатыми оказались подростки не более 20 лет без педагогического образования, не умеющие заинтересовать ребёнка, а способные делать только замечания. Возможно, этот лагерь не плох для подростков, но для малышей однозначно не рекомендую. Советский альбатрос и этот альбатрос, разные вещи. 👎

Albatross летний лагерь - Антисанитария

Антисанитария В прошлом году одну смену дети нормально не мылись, т.к. в лагере были проблемы с душевыми. В другую смену с водой все наладилось, даже заработал бассейн, зато дети из лагеря Альбатрос привезли педикулез - "приятное" бесплатное приложение к отдохнувшим детям.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы