Valsts zemes dienests

Valsts zemes dienests
Адрес: 11. novembra krastmala 31
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67038800
+371 67038608
Факс: +371 67038829
Категория: Политика/Госструктуры  •  Государственные учреждения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

3%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Valsts zemes dienests - Жалобы и отзывы

Valsts Zemes Dienests - Jāgaida 8 mēnešu lai piereģistrēt Lapeni

Jāgaida 8 mēnešu lai piereģistrēt Lapeni Lai Daugavpilī tie darbinieki un piereģistrētu lapeni ir jāgaida 8 mēnešus. Bet sākumā par to ir jāsamaksa 300+ eiro. Tāda birokrātija un tādas Cenas vienk. Iznīcinā jebkādu vēlmi kaut ko būvēt un darīt pilsētu un valsts skaistāko... Cik es sapratu tā situācija visiem ir zināma bet neviens par to īpaši neraizējas... Nu a ko tas taču ir Latgale.

Valsts Zemes Dienests - Bojājums

Bojājums Aicina izmantot e-pakalpojumus, bet kad vēlies izmantot lapa vispār nestrādā. Infoemaciju var atrast, bet saites uz konjreti interesējošiem uzdevumiem gan nav. Grūti orientēties lapā. Nu tas ir gadījumā ja viņa vispār strādā. Ceru ka tas mainisies.

Valsts Zemes Dienests - 'Kvalificēti' specialisti

'Kvalificēti' specialisti Šodien biju šokēta ar darbinieku attieksme. Pazvanīju lai pateiktu, ka pie manis pastkastītē nokļuva vēstules, kuras adresētas cilvēkiem kuri šeit jau vismaz pusotru gadu nedzīvo. Varbūt cilvēkam šis dokuments ir svarīgs. Darbiniece atbildēja, ka viņi informāciju saņem no dienesta kas atbild par deklarāciju un teica ka šis personas tad pie manis ir deklarētas. Atbildēju ka nav deklarētas, jo pārbaudīju pirms tam, ka mana dzīvoklī deklarētas tikai mani ģimenes locekli. Tad viņa piedāvāja man...

Valsts Zemes Dienests - VZD Jurists apvaino apmeklētāju

VZD Jurists apvaino apmeklētāju VZD jurists Ilgvars Rugājs apvaino apmeklētāju. Šodien biju valsts Zemes dienestā reģistrētā konsultācijā Puškina ielā 14 pie nodaļas vadītājas Baibas fišeres. Nācu noskaidrot Vzd prasības uzmērīšanai pēc dzīvokļa pārplānošanas un arī paskaidroju, ka vēlos ieilgušo procesu beidzot paveikt, jo vēlos braukt prom no valsts pie bērniem. Uz to sarunā pieaicinātais jurists ilgvars rugājs mani apvainoja: "aizbraucēji... Pie pilniem galdiem jūs gribat aizbraukt, negribat strādāt", izteica arī citu...

Valsts Zemes Dienests - Slikts serviss

Slikts serviss Kadastrālās uzmērīšanas lietas pasūtīšanās brīdi, manuprāt, ir jāpiedāvā klientam iepriekš iegādāties bahilas, kurus viņš var piedāvāt mērniekam darbības laikā. Biju šokā, kad ieradies mērnieks 45. Izmēra zabakos ar 1 cm dziļu protektoru, izgāja tajos caur būvlaukumu, iegāja tīrajās, uzkoptajās telpās, sāk staigāt šurp turp, veicot izMērijumus, atstājot uz gRīga Zemes kubiņus. Mīcišana zabakos uz gaišā tepiķa bija mana sašutuma apoteoze! Man pat palika slikti.

Valsts Zemes Dienests - Slikts serviss

Slikts serviss Rindas neizmērojami garas un loti lnas apkalpošana. 30 min laika neviens cilvēks netiek pieņemts. Administrācija aizbildinās, ka iespējams kds ir pusdienas vai ir nopietnas lietas jārisina ar klientu. Šī nav pirma reize, kad ta notiek. Kapēc tad nevarētu sakartot šo jautājumu pieņemot darba papildus speciālistus. Jūs taču esat iestāde, kas strāda ar klientiem, tapēc lūdzu padomajoet un sniedziet atbilstošu servisu.

Valsts Zemes Dienests - neadekvāti augstās kadastrālās vērtības

neadekvāti augstās kadastrālās vērtības uz kāda pamata tika paaugstināta kadastrālālā vērtība zemei no 2007 gada. uz 2008 gadu. par 6, 7 reizēm. Bet uz īpašumu no 01.01.2010 par 2, 1 reizi. Ja īpašumam liels nolietojums, tad cenai jāsamazinās, bet nēē pie mums viss otrādi!!! Kur un kam sūdzēties???

Valsts Zemes Dienests - ignoresana

ignoresana Ta ka atrodos arpus Latvijas, tad jau vairakas dienas sutu e-pasta vestules Valsts Zemes dienestam ar jautajumiem. Neesmu sanemusi nekadu atbildi, ne, ka e-vestules ir vismaz apskatitas, nemaz nerunajot par manis uzdota jautajuma atbildi! Nezinu, ko iesakt, kam sudzeties! Ir skaisti noradit kontaktadreses, utt VZD majas lapa, bet kapec uz tam netiek atbildets!? Paldies!

Valsts Zemes Dienests - Kadastra izziņa

Kadastra izziņa Pavirša, vai nekompetenta(?) attieksme pret saviem pienākumiem. Ja darbinieks 3 nedēļu laikā(pēc iesniegtiem dokumentiem) ar 3. reizi (aizmirst iezīmēt būvi, sajauc kadastra nummurus)var sagatavot pilnīgu kadastra izziņu. Esiet vērīgi!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы