Tripsta.lv

www.tripsta.lv
Телефон: +371 66163829
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Tripsta.lv - Жалобы и отзывы

Tripsta.lv - Krāpšana , slikts serviss, apmelošana

Krāpšana , slikts serviss, apmelošana Nopirku meitai biļeti uz Turciju kopā ar paketi , kurā iespējams lidojumu atcelt un mainīt. Ieraudzīju izdevīgu piedāvājum no aģentūras tripsta.lv un protams to izmantoju. Kad nācās lidojumu atcelt ar kompāniju nebija iespējams sazināties. Uz epastiem atbildi nesaņēmu , sūtīju tos vairākkārt. Zaudēju 500 EUR. Esmu ļoti sarūgtināta un vīlusies par finansiālo zaudējumu un to , ka daudzi cilvēki šādā veidā naudu par iegādātajām biļetēm tā arī nav atguvuši. Afēristi un krāpnieki. Lūdzu neizmantojiet TRIPSTA.LV pakalpojumus.

Tripsta.lv - Krāpšana , slikts serviss, apmelošana

Krāpšana , slikts serviss, apmelošana Nopirku aviobiļetes uz Armēniju ar paketi par lidojuma mainīšanu un anulēšanu. Man nebija ne jausmas , ka būs problēmas lidojumu anulēt, vai mainīt , ja par šo pakalpojumu esmu samaksājusi. Diemžēl esmu ļoti sarūgtināta par finansiālajiem zaudējumiem 350 EUR apmērā. Ar kompāniju mēģināju sazināties neskaitāmas reizes , bet tas nebija iespējams. Protams, arī rakstīju e-pastus , bet atbildi uz saviem epastiem tā arī nesaņēmu. LŪDZU NEKAD NEIZMANTOJIET ŠĪS KOMPĀNIJAS PAKALPOJUMUS. KRĀPNIEKI!

Tripsta.lv - krāpšana

krāpšana Izmantoju elektronisko biļešu pārdevēju kompāniju TRIPSTA. Reiss bija uz Turcju-Antāliju. Pēdējā laika Turcijas notikumu iespaidā paliku nedroša par savas veselības un pat dzīvības drošību, tādēļ vēlējos pārcelt lidojuma datumu. Diemžēļ kompānija atteicās to mainīt . Nevēlējas arī mainīt pasažieri vai veikt jebkādas izmaiņas. Neveica nekādu naudas atmaksu. Rezultātā es pazaudēju 250 eiro. Man kā studentei tas ir daudz. Ja vēlaties pazaudēt savu naudu, izmantojiet TRIPSTA pakalpojumu...

Tripsta.lv - Krāpšana un slikts serviss

Krāpšana un slikts serviss Nopietni pārdomājiet, pirms izmantojat šī kantora pakalpojumus. Pārlasiet internetā pieejamos cietušo pircēju stāstus. Es tikai varu pievienoties ar tādiem pašiem diviem, kas jau aprakstīti. Ļoti žēl, ka nepievērsu citu cilvēku bēdīgajai pieredzei.

Tripsta.net - Nav sazvanāmi

Nav sazvanāmi Šodien saskāros ar šo drausmīgo servisu, nopirku biļetes, bet diemžēl nācās mainīt, jo atradu labāku lidojumu. Noteikumi paredz, ka biļeti var atcelt samaksājot soda naudu 40 EUR. Mēģinot viņus sazvanīt viņu darba laikā tikai dzirdu drīz tiksiet savienoti, drīz jūs būsiet savienoti utt. Jau 40 EURO ir iztērēti mēģinot viņus sazvanīt un nekā, bļeģ esmu tik dusmīgs!!!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы