Svaira

Svaira SIA
Адрес: Saules iela 13a - 9
Madona
Madonas nov.
Latvia - LV 4801
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29466769
Информация: Zobārstniecība un mutes higiēna.
Категория: Здоровье / Медицина  •  Стоматология

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Svaira - Жалобы и отзывы

Svaira - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! Gribēju informēt madoniešus, ka pie Dr. Vairas Studentes netiek ievērotas darba drošības un higiēnas prasības. Pirmkārt, asistente neuzvelk cimdus, bet ir tiešā kontaktā ar pacientu, pēc pacienta netiek nomazgātas rokas, pasēžot un pavērojot netiek arī pēc prasības normām dezinficēta iekārta, apkārtesošais aprīkojums. Tādā veidā tiek apdraudētas katrs nākamais pacients!

Svaira SIA - Slikts serviss, slikta attieksme pret klientu

Slikts serviss, slikta attieksme pret klientu Nelaipna attieksme pret klientu. Strādā bez cimdiem. Bērnu noved līdz panikai un sastāsta, ka noasiņos, ja nebeigs raudāt, turklāt pēc operācijas bērnam palika pelēks priekšējais zobs, uz ko no zobārstes tika sniegta atbilde - tā nav mūsu vaina, droši vien pats bērns kaut kur ir uzsitis zobu. Varu teikt vienu - neprofesionāls darbs.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы