Sizaar

RK HOLDING SIA
Адрес: Daugavmalas iela 38
Saulkalne
Salaspils nov.
Latvia - LV-2117
(Juridiskā adrese)
Телефон: 3 712 207-33-05
+371 22073305
Информация: Veikals darbu uzsāka 2020. gadā.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

9%
Жалобы
11
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Sizaar - Жалобы и отзывы

Sizaar.lv - Nepiegādā pasūtīto preci

Nepiegādā pasūtīto preci Nekādā gadījumā neiegādājaties preces interneta veikalā www.sizaar.lv! " krāpniek i" es 2022. Gadā 13. Oktobrī, pasūtīju vitamīnus "Ortomol Hair Intense" matiem, līdz šim brīdim prece nav piegādāta, telefons izslēgts jau kādu laiku, veikala mājaslapa nestrādā. " krāpnieki " nekas vairāk, saņēma naudu un pazuda.. ! Esiet uzmanīgi, pirms sūtiet preces palasiet atsauksmes, par veikalu!

Sizaar - Fraud

Fraud This person don`t pay her depts, she is fraud- be careful with her! She is owner e-shop e-shop Sizaar , her company is RK Holding. She orders things for her e-shop but never pays the bills! Bad and untrustful person, I would even call him a thief! Here is her data: Daugavmalas iela 38 - 2, Saulkalne, Salaspils pag., Salaspils nov., LV-2117 Do not order anything from Sizaar!

Sizaar - Krāpšana

Krāpšana Es 3.10.2022 veicu pasūtījumu 2 pakas ORTHOMOL Mental N30 (pulveris/kapsulas), kopējā summā €129.40, to arī apmaksāju un gaidīju ziņu par piegādi. Bet ir jau 24.10.2022 un neesmu saņēmusi nekādu informāciju. Uz e-pastiem un zvaniem uzņēmums neatbild, mājas lapa arī vairs nestrādā. Man ir sajūta, ka esmu veikusi pasūtījumu, apmaksājusi, bet sizaar.lv ir saņēmis naudu un pat nedomā izsūtīt preci!

Sizaar.lv - Krāpšana

Krāpšana Preces ar vitamīniem pasūtītas pirms mēneša 19.09.2022 un stāsts tāds pats kā visiem, kas šeit rakstījusi sūdzības... Nav preces un nav arī atgriezta samaksātā nauda. Kādas vispār ir iespējas? Vērsties policijā/Ptac, vai tas vispār kautko dos?

Sizaar - Netiek piegādāta ilgstoši pasūtītā prece!

Netiek piegādāta ilgstoši pasūtītā prece! Tika pasūtīti uztura bagātināji Orthamol. Pasūtījums tika veikts 19.09.2022. Interneta mājas lapā norādīts, ka pasūtījums tiek piegādāts 2-7 darba dienu laikā. Līdz 20.10.2022 pasūtījums joprojām nav saņemts. Interneta veikals uz e-pastu vairs neatbild, kā arī sazvanīt nav iespējams.

Sizaar.lv interneta veikals - Nepiegādā pasūtīto preci, neatbild uz zvanie vai epastu

Nepiegādā pasūtīto preci, neatbild uz zvanie vai epastu 29. Septembrī 2022. G. Tika pasūtīta prece, šodien ir 20. Oktobris - ne prece, ne nauda atgriezta. Neatbild uz tel. Zvaniem vai epastu, pat mājās lappa ir "Under Construction. " dpd kurjers jau sen pateica, ka preci netika nosūtīta vispār, neskatoties uz to, ka sūtījums ir it kā izveidots un ir Tracking Number. Pieļauju, ka ir scammers.

Sizaar - Krāpšana

Krāpšana Interneta veikals tikai šķietami nodarbojas ar tirdzniecību. Iegādātos vitamīnus par vairāk nekā 100 eiro solītās nedēļas laikā nepiegādāja. Vaicājot par pasūtījumu, e-pastā vaina tiek novelta uz DPD kurjerservisu, kas lasot citas sūdzības ir vispārpieņemta prakse. Piedāvā atgriezt naudu, kad tam piekrītu, uz e-pastiem neviens neatbild, norādītais telefona numurs nav sasniedzams.

Sizaar.lv interneta veikals - Nepiegādāta prece un neatgriezta nauda

Nepiegādāta prece un neatgriezta nauda 14.septembrī tika pasūtīta prece, šodien ir 18.oktobris- ne prece, ne nauda atgriezta. Epasta sarakstē atvainojas par kavējumu, atsūta informāciju par piegādes datumu, taču tā nenotiek. Pārāk ilgs gaidīšanas laiks uztura bagātinātājiem. Pa norādīto tālruni vispār nav iespējams sazvanīt. Atbild tikai caur epastu un parakstās ar kompānijas nosaukumu, nenorādot personas vārdu, ar ko tiek komunicēts. Kad atceļu pasūtījumu, sola atmaksāt naudu 3-5 darba dienu laikā, bet pēc 2 nedēļām joprojām nekā...

Sizaar - Не доставлен товар, не отвечают, не возвращают деньги

Не доставлен товар, не отвечают, не возвращают деньги Товар так и не доставлен, невнятное объяснение ситуации вначале, что якобы дпд служба не может дать информацию о моей посылке. Впоследствие, получила письмо о том, что могут вернуть мне денбги в связи с таким долгим ожижанием. В ответ на мое согласие вернуть мне деньги, перестали выходить на связь. На телефон то не отвечают, то он отключен. На эмайлы тоже больше не отвечают, писала так же, сообщения в соц. Сети, после чего, страницы Fb и Ig закрылись и стали неактивными. Не покупайте ничего в этом магазине!

Sizaar.lv - Nepiegāda preci, neatbild uz epastu un zvaniem

Nepiegāda preci, neatbild uz epastu un zvaniem Krāpnieki! Veikta apmaksa un prece nav piegādāta 10 dienu laika, uz epastu nav atbildes par preces virzību. Uz tālruni neatbild. Ir pamatotas aizdomas par krapniecibu. Veikala bankas konts Lietuvas. Saulkalne ir tikai juridiska adrese. Pamats griezties policija!

РешеноSizaar.lv interneta veikals - Nepiegādā pasūtīto preci

Nepiegādā pasūtīto preci Nepiegādā preci, neatbild uz tel. Zvaniem. Epasta sarakstē sniedz informāciju par provizorisko piegādi, taču tā nenotiek. Pārāk ilgs gaidīšanas laiks uztura bagātinātājiem. Ja vispār kāds tos piegādās. Sākotnējā komunikācija ar klientu servisu liekas reāla, jo tiek atbildēts, ka gaida produkta piegādi (lai gan mājaslapā bija atzīmēts “ir uz vietas”) , tad kavē noteikto termiņu. Vēlāk - neatbild uz epastiem un norādītais kontakttālrunis izslēgts. Noteikti izvēlieties citu interneta veikalu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы