Seesam Insurance

Seesam Insurance AS Latvijas filiāle
Адрес: Muitas iela 1,
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67061000
Факс: +371 67061022
Время работы: 8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 16:30
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Страхование
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
18
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Seesam Insurance - Жалобы и отзывы

Seesam Insurance - Невыплата страхового возмещения

Невыплата страхового возмещения Страховая Компания Seesam Compensa отказалась оплатить консультацию травматолога по полису страхования здоровья. Причина в том, что во время консультации мне была сделана блокада от боли в колене. Не могу понять как связаны эти вещи. Блокада якобы не оплачивается по условиям договора. Но при чём тут консультация? Как можно получить любую медицинскую помощь без консультации? Для чего тогда нужна страховка, если она даже не оплачивает консультацию? Это явно неправомерное решение. Не советую...

Seesam Insurance - slikts servis

slikts servis Правда могу выделить из их компании одного человека Инта Кажоциня если не ошибаюсь - после длительных звонков в Ригу, а там отвечали и меня отпихивали по дальше. Она в итоге выполнила обещание и я получил деньги. Возможно она начала шевелить тех кто не торопился. За этой ей спасибо.

Seesam Insurance - Плохой сервис

Плохой сервис Шевелиться не хотят при возмещении ущерба по octa. Эксперт их в даугавпилсе так же сам себе хозяин документы с оценкой по выплате высылает в главный офис когда рак на горе свистнет. Вообщем все они свою работу сделали как выяснилось по обращениям, а денег не было пока не начал упорно звонить и шевелить это гнездо. Удивлен что получил в полном объеме, а скрытые дефекты решил не сообщать так как утомила эта компания и начитавшись не положительных отзывов решил больше им не звонить.

Seesam Insurance - Krāpšana

Krāpšana Seesam ir Latvijā vēl neredzēta krāpnieku banda! Neatzīst taisnīgus tiesas lēmumus. Vēloties iedzīvoties uz vienkāršo iedzīvotāju rēķina, mantkārīgā nolūkā paši ierosina absurdus regresa tiesas procesus, kuros, protams, zaudē. Pēc tam tiesas lēmumu neatzīst un savu agresiju pret vienkāršo tautu turpina. Lūdzu nekad neizvēlaties viņu pakalpojumus!

Seesam Insurance - slikts serviss

slikts serviss Nesen saņēmu Seesam veselības apdrošināšanu. Zvanot uz klientu atbalsta talruni nesaņēmu vajadzīgo informāciju no konsultanta. Jautāju par to, kādu summu segs apdrošināšana (sniedzu visu nepieciešamo informāciju: kur, kādu procedūru vēlos saņemt). Vairākas reizes bija arī tā, ka zvanīju lai saņemtu informāciju, konsultants solīja piezvanīt vēlāk, bet nekādu zvanu pēc tam nesaņēmu. Tas ir ļoti neprofesionāli.

Seesam Latvija/ KASKO auto apdrošināšana - Atlidzības atteikšana zadzības gadījumā

Atlidzības atteikšana zadzības gadījumā Nekādā gadījumā neapdrošiniet savu auto Seesam Latvija. Pie viņiem tika noformēta KASKO apdrošināšana un auto tika nozagts. Policijai bija atdotas abas atslēgas ka arī tehniska pase. Tājā pašā dienā uzrakstīju iesniegumu atlīdzības saņemšanai. Atbildi gaidīju vairāk pa mēnesi un saņemu atteikumu jo it kā neesot bijusi papildus immobilaizers. Noformēju polisi caur internetu un kad aizpildīju anketu, uzrakstīju visu par auto aprīkojumu. Pirms polises noformēšanas nekur anketā nebija rakstīts ka...

Seesam Insurance - Vēlas nopelnīt piedzenot naudu no cilvēkiem kas ne pie kā nav vainīgi

Vēlas nopelnīt piedzenot naudu no cilvēkiem kas ne pie kā nav vainīgi Seesam klients, remonta firmas īpašnieks, patvaļīgi izlauza savus būvniecības normām neatbilstošos paša izbūvētos griestus. Esot no kaut kurienes slapjums, visrīzāk no apsaimniekotājā pārziņā esošā stāvvada. Droši vien sarakstījis fiktīvas tāmes no savas firmas. Seesam viņam par to samaksāja virs 4000 EUR. Tagad Seesam vēršas tiesā ar prasību pret mani šādu summu samaksāt viņiem. Man jātiesājas ar viņiem. Es, protams, viņus tiesā uzvarēšu, bet tas prasa lielus resursus. Rekomendēju nevienam no...

Seesam - Krapnieki!

Krapnieki! Sveiki! Iesaku jums neizvēlēties Seesam apdrošināšanu.Ar lielāku cilvēku mānīšanu neesmu sastapies.Krāpnieki!Divi reizi man bija slikta pieredze!!!Pie viņiem nekādā gadījumā nevar neko apdrošināt...Viņi nevar atrast manu polise,tas bija pirmajs zvaniņš!Par visu pats maksā. Klients ir svarīgs tikai tad, kad noslēdz līgumu pēc tam spļauj virsū!?IESAKU IZVAIRITIES NO ŠĪS FIRMAS PAKALPOJUMIEM!!!

Seesam - Kasko polise/krāpnieki

Kasko polise/krāpnieki Sveiki! Iesaku jums neizvēlēties Seesam apdrošināšanu.Ar lielāku cilvēku mānīšanu neesmu sastapies.Krāpnieki.

Seesam - KASKO APDROŠINĀŠANA

KASKO APDROŠINĀŠANA Skatos par šo kantori daudz sūdzību, un arī es pievienošos pārējiem,ka pie viņiem nekādā gadījumā nevar neko apdrošināt. Pats ieberzos ar KASKO. Auto tika nozagts un viņi atteica atlīdzības izmaksu, jo it kā neesot bijusi signalizācīja. Polisi nokārtoju caur brokeri pa telefonu, izstāstīju, kādas šim auto ir drošības sistāmas un viss, viņi paši neko nepārbaudīja. Domāju, ka tagad viss ir vienkāršojies un tas nav nepieciešams, bet tagad viņi caur dīleri uzzinājuši, ka auto neesot bijusi rūpnīca...

Seesam - pēc darba intervijas

pēc darba intervijas Pēc darba intervijas solīja atzvanīt - pieņem darbā vai nē. Tā arī nepiezvanīja....

Seesam - Darbs

Darbs Uzaicināja uz darba interviju. Viņi atrodas kaut kādā Rīgas tālajā stūrī, bet atbraucu. Man teica, ka es šim darbam nederu un varu iet prom, pat īsti nesākot ar mani sarunu. Pie tam vēl ņirgājas, jautāja, vai es atbraucot uz šo interviju nekavēju mācības. Lielais FUI Seesamam.

Seesam - Nekompetence/OCTA

Nekompetence/OCTA Netiek izsutīta polise uz e-pastu, kas man liedz iespēju šo svarigo dokumentu izprintēt, jo atrodos ārzemēs ar savu auto.Tika zvanits un rakstīta šīs necilās firmas darbiniekiem, kur tika tikai saņemti solījumi ka rīt būs..un tā katru dienu.. Absolūts absurds-IESAKU IZVAIRITIES NO ŠĪS FIRMAS PAKALPOJUMIEM!!Paldies!

Seesam - Krāpnieki

Krāpnieki Piesakot bojājumus liek katru bojājumu aizpildīt uz savas lapas un tad iekasē pašriskus dubultā apmērā.Viss sanāk pa dārgo. Ja nav sasista mašīna kapitāli tad taisīt nav jēgas. Par visu pats maksā. Klients ir svarīgs tikai tad, kad noslēdz līgumu pēc tam spļauj virsū.

Seesam - Kasko

Kasko Sveicināti, Izlasīju vairākas kasko "sūdzības" par seesam latvia, un secināju - Praktiski neviena argumenta, vai konkrētu situāciju apraksta?! Personīgi nespēju to tad uztvert nopietni... Vai tiešām kāds ieklausās šādās, atļaušos pateikt - "muļķībās", kur nav minēts praktiski nekas konkrēts?Ar to vēlos teikt ka ja jau ir sūdzība pamatojiet, vai tiešām jūs domājat ka darbinieku nekompetenci nevar novērst ja tāda ir? Izskatās ka neviens jau seesamam neko nesaka, tikai tukši šeit pakurn... Un ceļ...

Seesam - Nekompetenti darbinieki/Kasko

Nekompetenti darbinieki/Kasko Šogad jūlija pirmu plūdu laikā sanāca paskādēt savu autiņu, kā rezultātā mašinas dzinējs ir jāmaina (Eksperta atzinums - hidrauliskais sities). Iesniedzot kasko pieprasijumu, ka atteikts, jo apdrošināšana neparedz atlīdzību, ja ar auto ir iebraukts peļķe. Būros cauri līgumam, bet tādu izņēmumu neatradu, bet liels bija mans pārsteigums tad, kad kontatēju, ka seesam latvija darbiniece bija man nekorekti iedevusi līguma pielikumu.Tad jau rakstīju seesam sūdzību, ka manā līgumā, ar ko es esmu...

Seesam - Atsaka izmaksas/kasko

Atsaka izmaksas/kasko Neapdrošiniet savu auto saasam latvia, viņi maldina klientu ar infotmāciju pa telefonu un pēc tam atsaka izmaksu, jo redziet pats esat vainīgs, ka uzticējāties mūsu operātorei kura nebija kompitenta atbildēt.Par polises neizmantoto laiku arī atsaka izmaksas. Ar seesam latvia nesadarbošos.

Seesam - Rupja attieksme pret klientiem

Rupja attieksme pret klientiem Seesam latvia pārstāvji nevienu reizi nav normālā tonī atbildējuši uz telefona zvaniem. Izvēlējos nebaudīt viņu aizņemtību (Ne labdien, ne visu labu nevar pateikt) un birokrātiju ("zvaniet citur" - un tā kādas 5 reizes), tāpēc nolēmu rakstīt e - pastu, bet laikam klientu jautājumi šiem neliekas īpaši svarīga sfēra : ( žēl, ka mans darba devējs izvēlējies šo apdrošināšanas kompāniju..

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы