Sapņi un Kokteiļi

SIA Sapņi un Kokteiļi
Адрес: Blaumaņa iela 32 – 1B
Rīga
Latvia - LV 1011
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 22087298
Время работы: закрыто
закрыто
17:00 - 1:00
17:00 - 3:00
17:00 - 5:00
17:00 - 5:00
закрыто
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

33%
Жалобы
3
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Sapņi un Kokteiļi - Жалобы и отзывы

Sapni un kokteili - Krāpšana - piestāda lielākus rēķinus

Krāpšana - piestāda lielākus rēķinus Pasūtīju vienu alu, bija jābūt 6eur, bet kā izrādās, samaksāju 15eur. Cilvēki, ļoti uzmanīgi pārbaudiet kādu summu jums bārā piestādījuši, gan jau neesmu vienīgais gadījums, jo apšaubu, ka tā var gadīties nejauši. Pirmo reizi dzīvē kas tāds gadās, turklāt itkā respektablā vietā. Sedzat iztrūkumus vai kas jums tur notiek? Ok, skāde nav liela, bet principiāli - neklusēšu par tādām izdarībām.

РешеноSapni un kokteili - Slikts serviss

Slikts serviss Biju vienreiz šajā iestādē,nepatika vispār! Sākot no apsardzes darbiniekiem,īpaši sieviete-apsargs blondīne,kura bija gatava ar acīm izģērbt,un visu laiku staigāja nopakaļ! Dēļ viņas vispār pāgribējās dejot,un arī kokteili nopirkto nespēju izdzert jo pēc garšas viņs nemaz nebija lietojams! 30 minūtes pavadītas klubā,un vairāk kāju tur nesperšu! Un arī citiem neiesaku! Solvita.

Sapni un kokteili - Apkalpošana

Apkalpošana Neieaku tur doties, apčakerēs viena seta

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы