Saldus ceļinieks

Saldus ceļinieks SIA
Адрес: Brīvības iela 11a
Saldus
Saldus nov.
Latvia - LV-3801
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 63807060
Факс: +371 63807067
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Saldus ceļinieks - Жалобы и отзывы

Saldus ceļinieks - Slikts serviss

Slikts serviss Šorīt braucu sešos no rīta uz darbu Brocēni Saldus ceļs pilnība bija sasnidzis un apledojis vai tad norīta agruma neva sakaisīt ceļu jo līkumainos ceļos pat mašīnu nebija iespējams savaldīt pat 50 km stunda vai tad tiešam mums šoferiem ira jāsitas nost dēl jūsu slinkuma un neatbildības

Saldus ceļinieks - Slikts serviss

Slikts serviss Sakarā ar remontdarbiem Saldū, Kuldīgas ielā, netiek nodrošināta pienācīga nokļūšana dzīvesvietā! Lai nokļūtu vai izkļūtu no dzīvesvietas, vairākkārt sabojāta automašīna. Objektā sastaptie uzraugi atbildīgo personu neatklāj un kontakstus nesniedz? Pazemojoša attieksme!

Saldus ceļinieks SIA Jēkabpils struktūrvienība - Krāpšanās ar vakanču sludinājumiem

Krāpšanās ar vakanču sludinājumiem Jau no maija mēneša sākuma izsludina vairākas vakances vairākos vakanču saitos. Kā arī pieprasa nosūtīt cv. Kas arī tika izdarīts, bet atbildes nekādas. Kā no paziņām ir dzirdēts, ka šī kompānija ļoti aizraujas ar cv krāšanu, lai nav jāpērk tualetes papīrs. Tāpat šis uzņēmums maksā konvertu algas katru mēnesi. Neesiet muļķi un savus cv nesūtiet šim kantorim, jo tur ir visi jūsu personas dati. Latvijā šī cv slimība ir ievazāta no ārzemēm.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы