Reserved

LPP Latvia ltd SIA
Адрес: Krasta iela 46
Rīga
Latvia - LV-1003
(Juridiskā adrese)
Телефон: 80005581
Время работы: 10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
10:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Одежда
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

3%
Жалобы
30
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Reserved - Жалобы и отзывы

Reserved - Dāvanu karte

Dāvanu karte Man tika uzdāvināta Reserved dāvanu karte 50 euro vērtībā, kas tika iegādāta 24.09.23. 13.10.23. Spices Reserved veikalā vēlējos segt daļu no pirkuma ar dāvanu karti, jo pirkuma summa bija lielāka. Atnākot pie kases, pārdevēja Saka, ka dāvanu kartes Reserved vispār nav, labi, ka bija pielikts klāt pirkuma apliecinošais čeks. Pēc kā pārdevēja nemāk ievadīt dāvanu kartes datus, lai veikt apmaksu ar dāvanu karti un pasaka, ka to nevar izmantot. Reserved izkrāpj pārdevēju naudu pārdodot dāvanu...

Reserved - Ļoti nekvalitatīva prece

Ļoti nekvalitatīva prece Pasūtīju mēteli, kas ar atlaidi (Melnā piektdiena) maksāja 71,99€, nav nemaz tik maza Cena un vēlējos saņemt preci atbilstošu cenai un kvalitātei. Pirmo reizi uzvelkot mēteli un taisot to ciet, divas no trīs pogām izkrita, jo nebija piešūtas kārtīgi, bet gan karājās, redzams bildē! Iespējams šis ir brāķi, bet sazvanīt kādu ir neiespējams!

Reserved - Slikts serviss

Slikts serviss Pārdod izpārdošanas preci pa pilnu cenu, kad jautāju vai nevaru vismaz 10% atlaidi ar klientu karti dabūt, teica ka nevaru. Jaku nopirku, bet vēlāk tomēr pazvanīju uz veikalu, teica ka esot gan atlaide, lai braucu atpakaļ, atgriezīšot naudu. Pipec, a tas ka degvielu nokurināšu braukājot nekas. Es vēl pārjautāja tak tai kasierei..

Reserved - Drausmīga kvalitāte un attieksme

Drausmīga kvalitāte un attieksme Pasūtīju reserved.lv ziemas mēteli (ar " Premium kvalitātes" atzīmi) . Saņēmu ar milzīgu caurumu, ko nekādi nevarēja nepamanīt to pakojot. Paliku mēma no tādas nekaunības un attieksmes pret klientu kā pēdējo muļķi. Uz ko cer uzņēmums, kam nerūp sava reputācija un kas ņirgājas par pasūtītājiem. Nekad vairs reserved preces nepirkšu un citiem neiesaku. Drausmīga kvalitāte un attieksme...

Reserved - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Šodien devāmies iepirkties TC Alfas RESERVED veikalā, pirmais kas mani izbrīna ir nelaipnā attieksme un darbiniekam nav redzams ne vārds, ne amats! Mērot jaku sajutām kabatā caurumu, prasījām citu izmēru uz ko mums atbildēja - mums nav un nu tad meklēs citā veikalā! Man nekur nav jābrauc, uzņēmumam būtu jācīnās par katru klientu, beigas iedeva 10% atlaidi kaut kāda no malas. Attieksme ir nelaipna, turklāt par brāķētu preci piedāvā tikai 10%. Tie bija 6€ no 60€ summas. Žel, ka darbinieki nemīl savu darbu un nevar pat pienācīgu lapnību izrādīt.

РешеноReserved veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Loti nepatikama situācija, ieejot Spices Reserved veikala, saskaita drēbes, iedod numuriņu, kolīdz izej neko nenopērkot, skatās skibu aci un izrādās beigas izsauc apsardzi pārbaudīt visas mantas... Protams viss beidzas bez liekam problēmām, tomēr nācās nedaudz uzgaidīt, kamēr apsardze veiks savu darbu. Iesaku darbiniekiem izrādīt nedaudz cienās jau šajā grūtajā situācija.

Reserved - Lielisks serviss

Lielisks serviss Liels prieks par to, ka beidzot vaļā ir Reserved veikals Vecrīga! Maniem bērniem ļoti patik tur iepirkties, jo tur vienmēr var atrast Skaistas drēbes un aksesuārus. Pati sev pērku jaunas drēbes maxmara vai Armani, bet Reserved jaunajā kolekcijā atradu Skaistas kleitas, kuras iegādājos. Gribu atzīmēt lieliskas pārdevējas, neskatoties uz žetonu dalīšanu un cilvēku plūsmu, ir izpalīdzīgas un zinošas! Paldies veikalam!

Reserved - Slikts serviss

Slikts serviss Nav iespējams atgriezt online iegādāto apģērbu. Aizpildīju atgriešanas veidlapu un pasūtīju kurjeru uz 22.01.2021. , bet kurjera ierašanās datums ar katru dienu tiek pārlikts uz nākošo dienu. Liekas, ka veikals novilcina laiku, lai nebūtu jāatgiež naudu par preci - atpakaļ sūtīšanas termiņš beigsies un viss. Arī atgriešanas termiņi netiek pagarināti.

Reserved - Jums vajag papildspēkus

Jums vajag papildspēkus Skatos, ka ir vesela čupa ar cilvēkiem, kuri nesaņem savus pasūtījumus. Ja jūs ar savu internetveikalu nespējat normāli pildīt savus darba pienākumus, varbūt ir vērts padomāt par papildspēkiem? Es jau gandrīz trīs nedēļas gaidu savu sūtījumu. Kas tas par svietu!? 13.01 pasūtījums ir kaut kur Rīgā un nekustas no vietas (it kā ir ceļā) . Ir saprotams tas, ka esat noslogoti un ir vairāk darba, bet tādi apstākļi šobrīd ir lielākajai daļai cilvēku un uzņēmumu. Tā ir jūsu atbildība. Cilvēki par to maksā naudu. Šādā veidā jūs vājprātā bojājat savu reputāciju.

Reserved - Piegādes kavēšana

Piegādes kavēšana 2021.gada janvāra sākumā veicām pasūtījumu internetveikalā. 9.janvārī pienāca e-pasts, ka pasūtījums nosūtīts! Un tas pats, kas jau citiem šeit minētajiem, piegādes joprojām nav (21.janvārī). Uz e-pastiem neatbild, telefons nestrādā! Labi, ka it kā nekas steidzams nebija. Tikai kamēr sagaidīšu piegādi, bērns jau būs izaudzis no izmēra un pasūtīties bodiji nebūs aktuāli! Ļoti bēdīgi, ka šāda situācija, jo līdz šim allaž viss ir bijis kārtībā un viss ir apmierinājis!

Reserved - Непонятно где моя посылка

Непонятно где моя посылка 10.01 заказала посылку, номер посылки в дпд не существует, сам резервед на почту не отвечает. Как вернуть теперь деньги тоже не понятно. Обещанная доставка 2-3 дня выходит мне нервами. Никогда больше не буду заказывать. И эту посылку верну уже из принципа, если дойдет вообще...

Reserved - Sliktas komunikācijas spējas un apkalpošana

Sliktas komunikācijas spējas un apkalpošana Nu pilnīgs murgs ar šo e-veikalu. 06.01.2021. Pasūtīju sev vēlamās preces, pēc laika atnāca apstiprinošs e-pasts, ka prece ir izsūtīta. Maksāju ar paypal un no konta nauda noņemta. Vairāk kā pēc nedēļas, kad sapratu, ka no sūtījuma nav ne ziņas, ne miņas, sāku viņiem zvanīt, lai uzzinātu vai viss ir kārtībā. Un kas par brīnumu, man neviens neko neatbild, telefonā automātiskais atbildētājs un uz entajiem e-pastiem atbilžu nav. Sazvanīju dpd, kur viņi man atbild, ka sūtījuma kods ir par īsu un...

Reserved - Slikts serviss

Slikts serviss Заказала товар на сайте reserved.com Открыла посылку и сразу запахло духами на весь дом. Заказанный Жилет имел такой сильный запах, словно его пару дней носили, а затем вернули в магазин. И опять продали. Всё-таки, заказывая одежду хочется чтобы от неё пахло чистотой. Возвращать товар не буду, не хочу возиться. Но очень не рекомендую этого не аккуратного продавца. Вот прям ФУ такое продавать. С доставкой проблем не было, DPD привезли всё вовремя.

Reserved - Slikts serviss, piegāde

Slikts serviss, piegāde Biju veikusi pasūtījumu 17.12. , kur bija norādīts, ka pasūtījumu saņemšu 2-4 darba dienu laikā. Bija jau otrdiena, gribēju uzzināt, kāds ir pasūtījuma statuss un zvanīju uz reserved apkalpošanas numuru, lai noskaidrotu situāciju. Runājot ar operatoru, viņa man atbildēja, ka mans sūtījums ir tikai izsūtīts no Polijas uz Latviju un tikai maza cerība ir viņu saņemt līdz ziemassvētkiem. Uz ko mana atbilde bija, kā, tā var būt? Jūs norādāt vienu datumu, pirms pasūtījuma veikšanas un galu, galā, pat...

Reserves - Netīrība

Netīrība Sveiki, ļoti moderns vīdēji augsto cenu veikals, bieži gāju uz kaļķu ielu Reserved veikalu kurā katru reizi bija patīkami iepirkties, bet lūk Origo Reserved var ielikt lielu mīnusu! Jautāsiet par ko gan? Par lielu netīrību... Jo salīdzinot ar kaļķu ielu šis ir netīrības pirmajā vietā! Putekļi krājās čupām un visur... Kā pašiem darbiniekiem nau kauns tādā veikalā strādāt un vienkārši skatīties uz šo visu... Katru reizi atnākot uz šo veikalu redzu tikai kā viņš ir pa jaunam iekārtots un putekļu kārtas... Bija arī daži bilžu materiāli bet diemžēl nesanāca tos pievienot.

Reserved - Kvalitāte nekāda

Kvalitāte nekāda Nopirku mazulim (zīdainim) džemperi, vienreiz uzvelkot džemeperis izskatās tāds kā pievienotajā bildē. Pūkas dabūt nost nevar nekā! Domāju pēc mazgāšanas būs citādāk bet nē, viss pa vecam! Galīgi neiesaku nevienam tieši šos džemperus! Ļoti Skaisti, bet audums briesmīgs un neatbilstošs naudas summai.

Reserved - Плохой сервис

Плохой сервис Вчера в Тц. Akropole на Маскавас 257 в магазине reserved, к моему несчастью, я купила брюки, протянула продавцу Кристиане Л. Наличные таким образом, чтоб получить сдачу 10 евро и 1 цент. Кристиана отдала мне 1 цент, с гордым видом полагая, что мне достаточно... Когда я возразила, она с недовольным видом предложила пересчитать кассу и, вуаля, у нее в кассе, по её словам, всё сошлось. Хочу отметить, что я была не одна, и мы оба видели, сколько я протягиваю денег. Видя мою настойчивость...

Reserved - Slikta kvalitāte precei

Slikta kvalitāte precei Nopirku mēteli pa ne mazu summu - 60€, bet jau pēc pirmās nēsāšanas dienas mētelim kvalitāte ļoti manāmi sabojājās un mētelis ir miskastē metams. Visas mēteļa rokas ir savēlušās auduma bumbuļos, kā tam nevajadzētu būt, ja es pērku jaunu, nelietotu preci. Esmu ļoti vīlusies un neapmierināta.

Reserved - Neatbilstošs izmērs un klientam nelabvēlīga pieeja

Neatbilstošs izmērs un klientam nelabvēlīga pieeja Nopirku gumijas zābakus meitai veikalā Reserved, taču, tā kā izmērs pilnībā neatbilst standartizmēru tabulai, citā dienā steidzu tos apmainīt pret atbilstošāku izmēru. Liela man bija izbrīna, ka pārdevēja skaidroja, ka veikala politika neļauj apmainīt gumijas zābakus pret citu izmēru. Nekad nebiju saskārusies ar šādu problēmu, ka preci (pie tam bērna) nevarētu apmainīt vai atgriezt, ja neder. Citos veikalos vienmēr bijusi klientam labvēlīga pieeja un vienmēr nāca pretim ar kādu risinājumu...

Reserved - Darbs stilistam

Darbs stilistam Pieteicos Reserved veikala uz Vizuālā merčendaizera jeb stilista vakanci, ļoti ātri saņēmu pozitīvu atbildi un pēc paris dienām uzsāku darbu. Jau pirmajā mirklī likās daudz dīvainību tieši ar STILISTA vakances darba pienākumiem ( iepriekš biju strādājusi šāda veida darbu), veikala vadītāja lika sveicināti klientus, taisījās mācīt darbu ar kasi un gribēja dot pārdevēja formu. Izrādās ka šajā veikalā stilists neveic tikai preces prezentēšanas un izkārtošanas darbus, bet papildus vēl pilda...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы