RaJek

RaJek SIA
Адрес: Laumas
Limbaži
Limbažu nov.
Latvia - LV-4020
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 29299170
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

RaJek - Жалобы и отзывы

RaJek SIA - Krāpšana

Krāpšana Lūk šādas muļķības krāpnieks Kārlis Marenis raksta par savu kārtējo kompāniju: „RAJEK” ir uzņēmums, kurš dibināts, pamatojoties uz ģimenes tradīcijām un vairāku paaudžu pieredzi māju būvniecībā. Šīs zināšanas ļāvušas mums izstrādāt rūpīgi pārdomātu koka karkasa māju būvniecības veiksmes formulu – „EcoPure Homes™”. Tā ir īpaša tehnoloģija, kas dod iespēju būvēt ekoloģiski tīras, drošas un kvalitatīvas mājas, kurām mēs nodrošinām pilnu ražošanas ciklu. Tas nozīmē, ka mēs uzbūvēsim Jūsu koka...

RaJek SIA - Darbinieku, piegādātāju un pasūtītāju krāpšana

Darbinieku, piegādātāju un pasūtītāju krāpšana Kārlis Marenis turpina iet savu krāpnieka ceļu. darbojas, kā jau iepriekš, būvniecībā un piedāvā it kā ļoti profesionālus pakalpojumus. 2016.gadā dibinājis jaunu SIA, šoreiz ne uz sava vārda, bet jau iesaistījis ģimeni savos krāpnieka plānos. SIA RaJek. Stils nav mainījies, darbinieki paliek bez algām un piegādātāji saņem tikai daļu no rēķina summas. Neuzticieties šim krāpniekam. Vispirms painteresējieties pie piedzinējiem, tad sapratīsiet, ar ko darīšana. Arī tiesu darbi viņam nav sveši, labi maksā advokātam par konsultācijām, kā izvairīties vai pastiept termiņus...

RaJek SIA - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Kārlis Marenis turpina uzdarboties savā stilā. Parādā darbiniekiem, piegādātājiem un saviem klientiem. Neuzķerieties uz šī krāpnieka solījumiem un šķietamo profesionalitāti. Darbojas ar SIA RaJek starpniecību, kurā viņš nav īpašnieks. Kārlim Marenim jau ir dažas tiesvedības par krāpšanu utt. Lūdzu uzmanieties.

SIA RaJek - Algu nemaksāšana, parādi

Algu nemaksāšana, parādi Kārlis Marenis veic savu darbību ar SIA RaJek palīdzību. Problēmas turpinās, tās pašas, kas SIA KL Nami un KL Houses. Nemaksā algas, parādi piegādātājiem utt. Uzmanieties un neiekrītiet uz solījumiem samaksāt uzreiz pēc preces saņemšanas, vai transporta paklapojumu gadījumā, pēc piegādes.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы