PVD

Pārtikas un veterinārais dienests
Адрес: Peldu iela 30
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67095230
Факс: +371 67322727
Информация: Pārtikas un veterinārā dienesta darba galvenais mērķis ir droša un nekaitīga pārtika patērētājiem, veseli un pienācīgi aprūpēti dzīvnieki.
Время работы: 8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Политика/Госструктуры  •  Государственные учреждения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
11
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

PVD - Жалобы и отзывы

Pārtikas un veterinārais dienests - Vienaldzība

Vienaldzība Pilnīga vienaldzība pret dzīvniekiem, kas tiek turēti nepiemērotos apstākļos! Tas ir pierādījies gan saucot Pvd pārbaudīt sliktu izturēšanos pret mājdzīvniekiem un dzīvniekiem fermās, gan nesen redzētajā gadījumā ar Vecumnieku novadā konstatēto novārdzināto liellopu ganāmpulku. Tā vietā, lai govis ārstētu un tām palīdzētu, tiek lemts tās nokaut. Šai iestādei nauda ir svarīgāka par dzīvību! Esam saukuši inspektorus izvērtēt sliktu izturēšanos pret dzīvniekiem un visos gadījumos, nekas netika...

Pārtikas un veterinārā dienesta - Видимость работы

Видимость работы Сотрудники пвс вообще в рижских магазинах бывают? Их не смущает то, что под видом латвийского сыра продается какое-то крошево? А яйца, температура хранения который составляет максимум +16 градусов, выставлены на поддонах в торговом зале, где температура никак не меньше +25. Подобные тухлые яйца попались мне вчера в магазине maxima на vienibas gatve. Или нужно дождаться массового отравления чтобы увидеть результаты вашей работы? Наверное только для пвс является тайной что температурные режимы хранения скоропортящихся продуктов не соблюдаются ни в одном магазине.

partikas produkti - par pariesanu uz eiro

par pariesanu uz eiro Esmu priecīga, ka Latvijā atrodas pārtikas veikals, kuram uzspļaut uz eiro ieviešanu.Žurnālā ELVI no 25.10.-14.11.2013 cenas tikai latos.Malači. Tā turēt!!!

partikas produkti un kotrabandas cigaretes - nelegala trdznieciba

nelegala trdznieciba gribeju dot zinamu ka lazdukalna pag liparos veikala tirgo produktus kuriem sen termiņš ir beidzies ka ari kontrabandas cigaretes un kaņdzu pat nepilgadigiem berniem tiek tirgots tika ziņots policijai nu piekukļoja ari tos jo veikals turpina strdat

Pārtikas produktu ražošana - Neētiska iztuiekiemrēšanās pret darbin

Neētiska iztuiekiemrēšanās pret darbin Tas ir Irēnītes stils apsūdzēt par visādām zādzībām un laupīšanām, kad ej prom, lai tikai nevajadzētu izmaksāt algu par nostrādāto laiku. Alga vienmēr tiek novilcināta lai nevajadzētu maksāt. Nekad alga nietiek izmaksāta līgumā paredzētajā laikā. Netiek maksāts par nostrādātajām stundām, bet darbs tiek prasīts par divas reizes vairāk stundām. Var tikai apbrīnot Irēnītes neaudzinātību, nekulturālību attieksmē pret piegādātājiem un darbiniekiem. Viņa var nolamāt ar necenzētiem vārdiem jebkuru. Tajā paššā laikā tēlo ļoti izglītotu, kaut neprot pat reklāmu uzrakstīt pareizi.

Pārtikas preces - Precēm beidzies lietošanas termiņš

Precēm beidzies lietošanas termiņš Pēdējā laikā šajā veikalā ir ļoti nelaipnas pārdevējas. Ļoti bieži veikalā tukši plaukti. Precēm trūkst cenzīmju un plauktos atrodamas preces ar pirms vairākām dienām beigušos termiņu. Ja kasē palūdz pateikt kādas preces cenu, visbiežāk atbilde ir negatīva!

PVD Jelgavas pārvalde - inspektori ar neatbilstošu izglītību

inspektori ar neatbilstošu izglītību Labdien. Nu jau vairākus gadus savstarpēji apmainoties ar informāciju starp kolēģiem, kas strādā pārtikas jomā konstatējam, ka Jelgavas PVD strādā bijusī oficiante, kas nav beigusi pat pārtikas tehnologus, bet tikai viesnīcu un restorānu vadītājus - tagad kontrolē uzņēmumus, iet uz uzņēmumiem, kur iepriekšs strādājusi pati, vai viņas vīrs un tieši tur liek milzīgus soddus. Vai PVD uzskata, ka tas ir normāli??? Pietam nepatīkamākais ir tas, ka šī jaunizceptā amatpersona nav kompetenta savā jomā...

Pārtikas un veterinārais dienests -

Šajā sūdu kantorī nav ko darīt, priekšniecība saņem Ls 1500, bet inspektori knapi 150, par to vēl 7 ādas mauc nost un atskaites un paskaidrojumi bezgalīgi.

Pārtikas veterinārais dienests -

PVD izvirza likumnepamatotas prasības, liek tās pildīt uzņēmējiem, aibildinoties ar ES prasībām, neņemot vērā, ka ES likumdošanu pie mums varēs piemērot tiešā veidā tikai pēc iestāšanās ES.Pa rajoniem braukā jauni trafarēti fordiņi, bet priekšniecība savus nav trafarējusi, lai brīvbienās varētu izmantot savām vajadzībām.

partikas dienests -

Šajā sūdu kantorī nav ko darīt, priekšniecība saņem Ls 1500, bet inspektori knapi 150, par to vēl 7 ādas mauc nost un atskaites un paskaidrojumi bezgalīgi.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы