Proffab

Proffab SIA
www.proffab.lv
Адрес: Brīvības iela 196, korpuss 2
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29473263
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

60%
Жалобы
5
Разрешенные
3
C ответами
0
Посмотреть статистику

Proffab - Жалобы и отзывы

Proffab - Krāpšana

Krāpšana Uzmanāties. Neiesaku nevienam. Firma nemaksā naudu par padarīto darbu. Strādājam uz šo firmu 7 cilvēki. Neviens pēdējo algu nesaņēma. Tikai solījumi. Rīt rīt parīt. U. T. T jau 5 mēneši. Uzņēmuma vadītājs Kaspars tikai sola. Neiesaku ar viņu strādāt. Paldies.

Proffab - Krāpšana, algu nemaksāšana

Krāpšana, algu nemaksāšana Vēlos brīdināt potenciālos darba meklētājus, ka sia, Proffab" uzņēmuma vadītāji ir krāpnieki un meļi, kas nemaksā darbiniekiem viņu nopelnīto atalgojumu. Tas attiecas uz darba samaksu Latvijā un Zviedrijā. Neskaitot mani, septiņi darbinieki nav saņēmuši savas nopelnītās algas. Kā jau ierasts, solījumu netrūka: darba līgumi tiks noslēgti kuru katru brīdi, grāmatvede ir atvaļinājumā, jurists ir aizņemts, utt. Tāpat netrūkst vadības solījumu, ka mēs nekad nepaliekam nevienam parādā, jāpacieša...

РешеноProffab - Krāpšana nemaksa solīto naudu.

Krāpšana nemaksa solīto naudu. Vēlos pateikt to ka sis proffab ir lieli krapnieki. Nostradaju 5 menesi no tiem 5 ciem menesiem sanemu tik par diviem. Ja un par tiem matisa un kaspara uzvardiem nav ne jausmas kadi tie ir. Katru nedelu zvanos prasu kad bus ta naudina beigu beigas, bet vini tik saka ka nakamnedel jabut. Bet jau pagajusi jau vairak ka 3menesi ta vēl naudu nesu sanemis. Nesu es vienigais tads bet vel 15cilveki ar kuriem stradajam kopa. Taka kas grib iet stradat uz firmu proffab tad lai padoma divreiz. Runat vini...

РешеноProffab - Krāpšana

Krāpšana Proffab uznemums strāda krāpnieki meklē darbiniekus Zviedrija bet nemaksa sola naudu no dienas diena tapat ka darba līgumu un nekas nemainās neieteiktu nevienam sadarboties ar šo firmu firmas istie īpašnieks ir Kaspars, izmanto un pēc tam izliekas ka neko nezin un necel telefonu.

РешеноProffab - Krāpšana

Krāpšana Firma Proffab nostrādāju Zviedrija vairāki mēnesi šajā firmā, bet algu gaidu no dienas uz dienu! Neiesaku nevienam šo firmu. Daba apstākli ir apmierinoši. Transportu darba devēji nodrošina. Bet naudu par padarīto neiemaksā. Tris mēnesi gaidam samaksu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы