Pro Wood

Pro Wood SIA
Адрес: Ganību dambis 17a
Rīga
Latvia - LV-1045
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 26382865
Информация: Kompānija apdares dēļus tikai no augstvērtīgā koka un ražo augstākās kvalitātes celtniecības zāģmateriālus.
Категория: Бизнес / Финансы  •  Лесное хозяйство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Pro Wood - Жалобы и отзывы

PRO Wood - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Domāju, ka papildus komentāri nav vajadzīgi - viss ir redzams bildē. Dēļi 25x100 330 eiro Kubā, 25x50 475 metri Kubā. Un par tādu cenu pilnīgi viss materiāls pelējumā un sēnēs. Nevar atrast nevienu dēlīti bez pelējuma. Pie tam savos sludinājumos viņi deklarē, ka tirgo augstvērtīgus materiālus. Šoferis pateica, ka nekādas pretenzijas viņš nepieņem un tā nav viņa daļa.

PRO Wood - Maldinošs darba sludinājums

Maldinošs darba sludinājums Ieliks darba sludinājums, meklē strādniekus, pačekoju firmas datus, un nodokļu parāds 45 000 eiro apmērā! Padomājiet vai doties strādāt pie tāda darba devēja! Augsts risks strādāt, būs nesamaksāta alga, jeb alga būs daudz mazāka nekā iepriekš teikts.

PRO Wood - Ļoti slikta kvalitāte

Ļoti slikta kvalitāte Pasūtījām materiālus ar piegādi. Dēļi izrādījās šķībi. Pie transportēšanas daudzi ir salauzti. Ēkai uzstādījām nesošo konstrukciju ar 100*100 brusām. Pēc nedēļas izrādījās ka divās brusās ir ķirmis. Koksne lobās. Labi ka pamanījām. Vēl pēc nedēļas jumts būtu nokritis.. Teica ka impregnēts ar spiedienu. Meloja. Impregnēts knapi knapi. Tikai tā lai neteiktu ka nav. Padomājiet vairākas reizes pirms pērkaties Prowood.

PRO Wood - Ļoti sliktas kvalitātes lapegles terases dēļi

Ļoti sliktas kvalitātes lapegles terases dēļi Krustpils ielas Pro Wood pasūtījām lapegles terases dēļus. Izvēlējāmies ar piegādi. Kad dēļi tika piegādāti uz pirmo acs uzmetienu likās viss ok. Taču atpakojot atklājās, ka gandrīz 70 % no dēļiem ir brāķi: lobās nost koksne, ļoti daudz zaru vietas, zāģēts pa serdi, kas lobās nost, nekorekti laists caur ēveli utt. Tā nav ne b un pat ne c klase. Korekti būtu savā lapā norādīt: tirgojam brāķētus terases dēļus, bet tad arī cenu tomēr varētu likta adekvātu, nevis 17 eiro/kv. M. Esam ļoti vīlušies un neko turpmāk no šī kantora nepirksim un arī citiem iesakām uzmanīties!

Pro Wood SIA - Slikts serviss un nekvalitatīvi kokmateriāli

Slikts serviss un nekvalitatīvi kokmateriāli Iegādājos kokmateriālus, kurus pasūtīju ar piegādi. Kad vajadzīgie materiāli tika piegādāti konstatēju ka šie nebija tie paši dēļi kurus izlasīju - bet labi, viss bija taisns un galu galā nav ko sūdzēties. Pēc pāris dienām dēļi sāka pūt (tie atradās zem nojumes smuki sakārtoti ar 3-4 cm atstatumiem, lai žūst) . Visi dēļi palika melni un smirdēja pēc sapelējuša pagraba. Kad zvanīju, lai jautātu kā šo problēmu risināt man laipnā krievu valodā pateica ka pats vainīgs un varu iet d****. Pretenzija...

PRO Wood - slikta kvalitāte

slikta kvalitāte Kvalitāte grīdas dēļiem ir nožēlojama. Katrs otrais dēlis ir brāķēts, daudzi apdauzīti. Otreiz nepasūtītu. Labāk samaksāt 5 eiro par m2 vairāk nekā nožēlot. Balkas šķības un citiem dēļiem biezuma izmēri atšķiras. Strādā bez čekiem, tāpēc pretenzijas dzīvē neeksistē!

PRO Wood - Maldinoša reklāma, atbaidošs serviss

Maldinoša reklāma, atbaidošs serviss PRO WOOD pašslavināšanas ģēniji un pārdošanas tizluma līderi. SS.lv sludinājumos norādītais sortiments nav pieejams. Sola, ka būs, ka paziņos. Nekā tamlīdzīga. Pēc 2 nedēļām sortiments vēl švakāks, sludinājumi netiek noņemti, par pasūtījuma atcelšanu netiek paziņots. Vel jo trakāk - pasūtījums vairāku simtu vērtība, kas it kā tika pieņemts, pazaudēts, pārdevēji nespēj ne ko paskaidrot, ne prognozēt. Klaja necieņa un pārdošanas tizlums. Nerunā klienta valodā. Laika izšķērdēšana garantēta.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы