Pro-Tehs

Pro -Tehs SIA
Адрес: Daugavgrīvas iela 51
Rīga
Latvia - LV-1007
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67408320
+371 28626630
Факс: +371 67462028
Информация: Autoserviss kas nodarbojas ar remontu visu marku vieglo automašīnu, apvidus automašīnu un komerctransporta un tehnisko apkopi. Kur varat veikt savas automašīnas agregātu un elektroiekārtas pilnu diagnostiku. Kad kārtējo tehnisko apkopi , mezglu un agregātu remontu , balansēšanu un riepu montāžu, kā arī savirzes sagāzuma regulēšanu. Kur Sagatavot Jūsu automašīnu Tehniskajai Apskatei un kur saņemt konsultācijas par automašīnas stāvokli pirms tā iegādes.
Время работы: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
14
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Pro-Tehs - Жалобы и отзывы

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Kārtējo reizi apdedzinājos aizbraucot uz servisu ar profesionālo nosaukumu Pro-tehs! Vēlos pateikt sabiedrībai ka nevajag pildīt kondicionieru šajā autoservisā. Aizbraucu iepildīt kondicionieri nogaidīju stundu karstumā, paņēma naudu un še tev pēc 2 dienām tukšs. Cenas tur nav no mazajām! Iebraucu tikai dēļ tā ka dzīvoju netālu. Meistari-pieņēmēji vienkārši tupi!

Pro Tehs - slikts serviss

slikts serviss Labdien draugi! Gribu visus autovadītājus kuri ir sadomājuši remontēt auto PRO-TEHS autoservisā, sākumā iepazīstieties ar šo saitu Sudzibas.lv. Jāsaka ka tās sūdzības ko raksta cilvēki šai saitā ir pamatotas jo arī es izjutu šā autoservisa (neprofesionalitāti) remontējot savu auto. Viss ko viņi prot ir skaisti runāt. Meistaru-pieņēmēju attieksme pret klientu ir 0! Kur skatās servisa vadība! Kādreiz gadus 3-4 atpakaļ braucu uz šo servisu ar prieku, jo zināju ka auto salabos un tehnisko iziešu ar pirmo reizi. Tagad viņi noveļ visu uz CSDD niķiem. Paldies tev Jāni. Jums vēl -1 klients.

Pro Tehs - Krāpšanās

Krāpšanās Nē, tā nav sūdzība bet gan vēstījums citiem ļaudīm kuri veļas savu auto remontēt servisā ar skaļo nosaukumu Pro-Tehs. Uzreiz teikšu aizmirstiet! Atnācu pēc konsultācijas par skaņām motorā. Paskaidroju kas kā. Atbilde bija nekavējoties gatava. Viss ir slikti. Jātaisa kapitālais remonts kas izmaksā apmēram 1800 eiro vai jāpērk lietots motors. Biju šokēts ka meistars - pieņēmējs nosaka motora defektu (laikam liels speciālists) . Nolēmu doties uz citu servisu. Tavu brīnumu! Auto remonts izmaksāja...

Pro Tehs - Krāpšanās

Krāpšanās Brauciet tālāk pa ielu draugi, brauciet tālāk pa ielu draugi un nepieturiet un nepieturiet servisā ar nosaukumu PRO-TEHS! Jo slava tam, jo slava tam, tam – vislielākajam krāpniekam Jānim Ozoliņa kungam. Kurš kā meistars –pieņēmējs paņem lielu naudu un finālā auto netiek saremontēts! Pieprot viņš savu arodu (skaisti runāt). Neuzķerieties! Pareizākais risinājums braukt garām šai iestādei. Es jau tā daru! Neesi muļķis! Neremontējies pie krāpniekiem!

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Uzņēmuma nosaukums neatbilst tam! Labāk ieteikšu braukt uz dīleru centriem. Jā! Lai tur paņem vairāk gan par diagnostiku gan remontu bet toties ir garantija! Te šinī zvēru dārzā nu gan vairs savu kāju nesperšu. Neko viņi tur nevar! Ar tādu darbu un attieksmi pret klientu tālu netiksiet! Veiksmi jums ""profesionālais"" serviss Pro-Teh.

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Полный отстой этот ваш „Pro-Tehs”сервис. Детали дорогие! Работа не качественная! Научите своих автомехаников затягивать болты до конца а не оставлять полу тянутыми. На техосмотре в….. И! С такой работой скоро будете сопли жевать. Спасибо господин озолиньш (мастер - приёмщик) . Я больше не клиент вашего сервиса. Вам на базаре картошкой торговать, больше пользы будет. Вы умеете только складно по ушам ездить. Удачи!

Pro Tehs - Vid pārstāvjiem

Vid pārstāvjiem Šai iestādē vēlams būtu paviesoties Vid pārstāvjiem. Pagājušo nedēļā sēžot lasot žurnālu un gaidot riepu maiņu sadzirdēju meistara jautājumu klientam vai ir vajadzīgs čeks. Tā kā ziniet ka autoserviss darbojas Apejot nodokļu samaksu. Servisa saimniekiem būtu jākaunas. Fui, fui jums!

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Ziniet kāda mīļākā Pro-Tehs meistaru atbilde uz jautājumu vai ir iespēja Salabot auto elektroniku - mums elektriķa vairs nav kā sugas. Un es pat teiktu ka nav arī automehāniķu, jo aizvedot uz šo servisu savu auto (ieteica draugs) diemžēl nožēloju! Naudu paņēma lielu bet rezultāts nekāds. Auto laboja trīs dienas, nomainot vienu devēju tad vēl citu un rezultāts tāds pats kā bija. Neiesaku šo iestādi nevienam! Ak jā! Cenas par detaļāmir lielākas nekā pie auto daļu tirgotājiem un par darbu ņem kā pie oficāliem dīleriem! Protams veiksmi viņiem (iekavās) un mazāk apmānītu klientu.

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Ilgi negribēju ticēt rakstītam par visām sūdzībām kuras ir izlasāmas par šo autoservisu sūdzibas.lv mājas lapā, jo ilgus gadus biju, bet nu jau nebūšu jūsu klients! Jo arī man diemžēl iznāca saskarties ar nepareizu meistaru auto diagnostikas problēmu novērtēšanu un novēršanu dēļ kā tika samaksāta liela naudas summa bet finālā problēma nepazuda! Meistari diemžēl atrunājās ar dažādām varbūtībām un ieteica griezties auto dīlera servisā. Tas arī viss!

Pro Tehs - Slikta attieksme

Slikta attieksme Gribēju padalīties ar savu stāstu par apmeklējumu autoservisā kuram nosaukums skan skaisti un pat pārliecinoši Pro-Tehs! Varbūt nosaukums ir skaists bet apkalpošana mani gan pārsteidza. Tiešā vārda nozīmē pārsteidza. Tad nu mazliet iesākumam! Iegriezos servisā piegāju pie meistariem lai pieteiktu auto! Abi bija tik aizņemti, ka uz manu jautājumu kad varu pieteikt remontu acis neatrāva no datora tik noburbināja zem deguna, noprasot kas par auto un kādas problēmas. Atbildot sapratu ka attieksme...

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Biju kādreiz šā servisa klients. Neieteikšu šo servisu nevienam. Vakardien atbraucu pieteikt auto remontam nogaidījos 18 minūtes pēc kurām parādījās pieņēmējs no kura smakoja pēc grādīgiem. Izlasot sūdzības pilnīgi piekrītu ka serviss iet uz grunti ar tādu attieksmi pret klientiem. Vēl pusgadu atpakaļ viss bija ok, bet tagad kaut kas vairs tur nav riktīgi. Nez kur skatās servisa vadība!

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Diemžēl arī man jāatzīst rakstītam sūdzības.lv par šo servisu! Esmu kliente jau vairāk kā 5 gadus šai servisā un līdz šim neko sliktu nevarēju teikt ne par apkalpošanu ne par auto remontu. Bet vakar pārliecinājos ka meistari-pieņēmēji tiešām nebija sastopami savā darba vietā ilgāku laiku 10-15 minūtes noteikti. Nolēmu pagaidīt! Paņēmu kafiju un apsēdos pie žurnālgaldiņa! Caur stiklu nebija saskatāms neviens servisa darbinieks, kaut pulkstenis jau bija ap 11: 15. Kad beidzot parādījās viens no...

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Был клиентом этого сервиса долго, всё нравилось! Но вот сейчас решил отказатся от ихних услуг. Причина - 1.Стали делать машину не качественно. 2.Приёмщики постоянно на долго отлучаются с рабочего места (иногда 10-15 минут никого) приходится ждать! 3.Один из приёмщиков на вапросы отвечает только на латышком языке! Да ну их на!

Pro Tehs - Slikts serviss

Slikts serviss Strādā neprofesionāļi! Atbraucot uz šo servisu ar tā saucamo slimības lapu no csdd, servisa darbinieks paskaidroja ka nekas traks neesot pēc 2 stundām būs gatavs! Atnācu vakarpusē pēc auto nolēmu uzreiz doties uz atkārtoto csdd pārbaudi! Diemžēl mašīna tehnisko neizgāja jo kaut kas bij sataisīts bet kaut kas atstāts kā ir! Naudu par servisa pakalpojumiem paņēma diezgan! Nevienam neiesako šo kantori! Labāk pārmaksāt un aizvest uz oficiālo dīlera servisu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы