P

Percatri.lv

PJU d.o.o.
Адрес: Pju d.o.o., Terminalo g. 7, Biruliškės
Kaunas
Lithuania - LT-54469
(Juridiskā adrese)
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

17%
Жалобы
12
Разрешенные
0
C ответами
11
Посмотреть статистику

Percatri.lv - Жалобы и отзывы

Percatri.lv - Nav iespējama preces atgriešana

Iegādājos preci šajā internetveikalā 2 gb.elpojošus krūšturus 3XL, sūtījuma numurs KH850332, atgriešanas pieteikums HQM-RJGGK-875. Piegādāja ar kavēšanos, atsūtot manā e-pastā rēķinu, tam nav pievienota atgriešanas veidlapa, kopējā summa ar piegādi EUR 22,97, ko piegādes brīdī samaksāju. Prece ļoti atšķiras no piedāvātās internetā, Facebok vietnē, izmērs krūtīs ļoti mazs un lences ļoti īsas, tās nederētu nevienam. Visu laiku notiek sarakstīšanās e-pastā - [slēpt]@percatri.lv, konkrēta atbilde...

Percatri.lv - Мошенники

Мошенники Заказала на сайте Percatri подарок ребёнку (детский столик в автомашину) и оплатила товар сразу (других вариантов нет) доставка от3-5 дней. Товара нет, по указанной электронной почте [slēpt]@percatri.lv) отвечает автоответчик. После того как я оплатила товар на телефон пришло сообщение (см. Фото)

Percatri.lv - Krāpšana

Nēesmu saņēmusi preci, piegādes datums attālinās katru reizi. E-pasts [slēpt]@percatri.lv ir automātiskais atbildētājs. Šorīt par brīnumu atbildēja mesendžerī. Un tālāk nekas nenotiek. Klusums. Tālāk pasūtījums, kurš tika veikts izmantojot Fb Mājas lapu. Jūsu pasūtījums ir pieņemts! Paredzamais piegādes datums: 10.11.2023 - 14.11.2023 dārgs, vineta, liels paldies par pasūtījumu! Priecājamies, ka mūsu veikalā atradāt kaut ko savai gaumei. Ar prieku informējam, ka mūsu komanda jau cītīgi...

Percatri.lv - Klientu muļķošana

Saņēmu sūtījumu, āras apgaismojumu un pie loga liekamās aizskāra mirgojošas Lapiņas... Reklāmā parādīts pavisam cits variants.. Atsūtīja lētu ķīniešu musaru un par pārsteiguma produktu ko pasūtīju par 5.99 vispār nav ko teikt... Atsūtīja 2 šņorītes nezin kur liekamas... Gribēju sūtīt atpakaļ viņu pārsteigumu, bet par sūtījumu man jāmaksā. , nav nozīmes to darīt. Iesaku nekad neko nepirkt no šis krāpnieku bandas.

Percatri.lv - Krāpšana

2 - 5 dienu laika vietā gaidu savu pasūtījumu mēnesi, uzticēties viņiem vispār nedrīkst. Kompānija ir reģistrēta Lietuvā, nav vispār kontakt tālruna. Nevienam neiesāku izmantot viņu servisu, internētā ir ļoti daudz sūdzību, diemžēl nepārbaudīju to, veicot pasūtījumu.

Percatri.lv - Krāpšana

2 - 5 dienu laika vietā gaidīju savu pasūtījumu mēnesi, atnāca tikai viena daļa no pasūtījuma, kas bez otras daļas man nebija nepieciešama. Rakstot e-pastu uz [slēpt]@percatri.lv neviens nekad neatbild. Viņiem bija ļoti plaša reklāma sociālajos tiklos, bet uzticēties viņiem vispār nedrīkst. Kompānija ir reģistrēta Lietuvā, nav vispār kontakt tālruna. Nevienam neiesāku izmantot viņu servisu, internētā ir ļoti daudz sūdzību, diemžēl nepārbaudīju to, veicot pasūtījumu.

Percatri.lv - Krāpšana

Jūsu pasūtījums ir pieņemts! Paredzamais piegādes datums: 07.03.2023 - 09.03.2023 Dārgs, Rudīte, liels paldies par pasūtījumu! Priecājamies, ka mūsu veikalā atradāt kaut ko savai gaumei. Ar prieku informējam, ka mūsu komanda jau cītīgi gatavo jūsu paku un mēs to nosūtīsim uz jūsu norādīto adresi pēc iespējas ātrāk. Tūlīt pēc nosūtīšanas jūs saņemsit arī e-pastu ar izsekošanas kodu. Sekot pasūtījumam pasūtījuma numurs: kh2416912 produkts Cena ceļa siksna ceļa stabilizēšanai un...

Percatri.lv - Обман

Выбранный по рекламе и ссылке товар - вообще не совпадает с предложенным в рекламе! Был заказан радужный светильник - но вместо него прислали бело-желтый - в трех яркостях, при заказе такой стоил дешевле. Срок досавки был обещан 30.12.2022 - 03.01.2023, получила с доставкой на дом - 10,01,2023 не пользуйтесь сервисом! Не рекомендую! Обман и разочарование

Percatri.lv - Krāpšana

Pirmo reizi uzrāvos uz krāpniekiem. Neesmu it kā naiva muļķe, iepērkos internetā 99%, likās ka apčakarēt mani nevar. Maksāju pie tam ar paypal, kas sniedz papildu drošības sajūtu, ja firmai ir iespēja tā norēķināties. Bet nu uzrāvos, preci nepiegādā, info nekādu nesniedz. Paypalam pieteicu naudas atmaksu, bet nu tur jau arī 180 dienas dod laiku firmai. Reāli gandrīz gads var paiet, kamēr šie izdomās - atgriezt vai neatgriezt. Mācība būs pirkt tikai zināmos veikalos.

Percatri.lv - Krāpšana

Krāpšana neiesaistieties ar šo uzņēmuma, jo pie preces pirkšanas piegādes datums ir viens, bet kad esi pasūtījis tas katru dienu mainās un attālinās! Nesūtiet neko no šī uzņēmuma, jo nevēlaties gaidīt gadu, vai arī nesagaidīt!

Percatri.lv - Nesūta

Pasūtījums šajā internetveikala bija veikts 11 novembri, piegādēs datums bija noradīts pēc 2 dienām, pēc tam, pasūtījuma emaila bija noradīts 17-18 novembris, nu okay, šodien ir 26, joprojām neka nav, it izsekošanas links, bet tagad taja rada 1 decembris un katru dienu pie tā piegādes datuma pievienojas vel boena diena... Uz epastu un tālruni neatbild... Prece bija domāta ka dāvana, un es nevaru gaidīt nedēļām ilgi

Percatri.lv - Slikts serviss

Sveiki! 06.11 iegādājos gultas veļu, pas nr. Kh1394346 un samaksāju 50.98 eur. Piegāde tikka solīta 07.11-09.11. , bet vēl joprojām neesmu neko saņēmusi. Sekojot līdzi sūtījumam, no dienas uz dienu piegādes datums attālinās. Rakstīju ziņā un epastā jautājumu par piegādi, bet nav konkrētas atbildes... Kurjers apstrādājot:) kā tas ir iespējams? Tātad ir aizdomā, ka šī firma nodarbojas ar krāpšanu, tagad jau vēlos atpakaļ savu naudu, bet maz ticams to dabūt. Slikts serviss un komunikācija!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы