New Rosme

New Rosme SIA
Адрес: Hanzas iela 18
Rīga
Latvia - LV-1045
(Juridiskā adrese)
Информация: Veikalos New Rosme piedāvās mūsdienīgu apakšveļu, peldkostīmus, naktsveļu, sporta un koriģējošo veļu un barošanas krūšturus jaunajām māmiņām.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

New Rosme - Жалобы и отзывы

New Rosme - Kvalitāte vienmēr ir superīga

Kvalitāte vienmēr ir superīga Rosme mani vienkārši ļoti iepriecina. Tur es vienmēr atradu ne tikai foršus, bet arī ērtus apakšveļas komplektiņus. Viņu izvēle ir liela, un katru reizi, kad iegādājos tur apakšveļu, man izdodas atrast kaut ko jaunu un stilīgu. Kvalitāte vienmēr ir superīga manā skapī Rosme ir vieta, kur uzņemt visus iecienītos apakšveļas komplektus. Rosme ir vienkārši forša, un esmu priecīga, ka vienmēr izvēlos iegādāties tur savu apakšveļu.

New Rosme - Плохое обслуживание

Плохое обслуживание Делала покупки в магазине при заводе. Где вы берете таких продавцов. Она вообще ничего не знает. Ни наличие размера ни ассортимента. Пришлось перебирать все вешалки. Мало того один из товаров который я хотела купить был просто повешен обратно на полки. С таким обслуживанием скоро клиентов совсем не будет. Их и так видно немного. Жаль на стирну закрылся магазин. Вот там работал просто супер продавец.

New Rosme Origo - Briesmīga attieksme

Briesmīga attieksme Briesmīga attieksme Rosme veikalā Origo centrā. Attieksme pret pircējiem Liek iedomāties, ka viņiem vispār nav vēlmes kaut ko pārdot. Uz līgumu palīdzēt atrast savu izmēru Tev kliedz “re kur viens te ir”. Nevienam neiesaku tur iet, neskatoties uz to, ka pašai apakšveļas kvalitāte ir ļoti laba.

ROSME apakšveļas veikals - Pārdevēja

Pārdevēja Dzirnavu ielas Rosme! Mēdzu tur diezgan bieži iegriezties un esmu ievērojusi, ka viena konkrēta pārdevēja (ar brillītēm) man sabojā omu uz pus dienu. Nelaipna apkalpošana (ja jaunkundze novēršas jo savā telefona), aizvainojoši komentāri un replikas (kad viedoklis netiek prasīts), pati apkārta ar lētu tirgus bižutēriju un šļupst. Nedomāju, ka tādas kvalitātes veikalam vajadzētu sevi pārstāvēt ar šādiem cilvēkiem. Esmu ļoti neapmierināta. Ieteiktu veikala vadībai aizsūtīt 'slepeno pircēju'. Domāju, ka šī meitene tiktu atlaista.

SIA New Rosme - Darba dēvējs pārkapj darbinieka tiesības

Darba dēvējs pārkapj darbinieka tiesības Darba dēvējs nemaksa darbiniekiem, par virsstundām. Ļoti bieži gadās tā, ka ātri ir jāizlaiž jauna kolekcija (sieviešu apakšveļa). Tad darba dēvējs lūdz darbiniekus strādāt sestdienās, vai palikt pēc oficiālās darba dienas (lugums izpaužas ka vajadzība - tātad darbinieks nevar neatnakt uz darbu). tātad sanāk darbiniekam ir jāstrāda virsstundas!!! Virsstundas neitek apmaksātas vai kaut kā kompensētas (piemēram ar papildus brīvdienu). Turklāt dažkārt strādnieki strāda par savu rēķinu, piemēram...

ROSME apakšveļas veikals - apkalpošana

apkalpošana Ļoti nelaipnas pārdevējas tieši šajā tirdzniecības vietā...Jau kuru reizi sastopos ar viņu vienaldzību pret klientiem, bet šoreiz mani tiešām nokaitināja. Paņēmu vairākus krūšturu modeļus, lai pamērītu, taču neviens nederēja, kad centos sasaukt pārdevēju, atbilde bija atcērtot :"vai tiešām neredzat, ka esmu aizņemta?!" diezgan skaļā , neapmierinātā tonī. Un turpināja pakot no kastēm jauno preci. Citas reizes vienkārši tēlo, ka neredz klientu un to, ka viņam vajag palīdzību.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы