Multipack

Multipack SIA
Адрес: Mālkalni
Mārupe
Mārupes nov.
Latvia - LV-2167
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67420420
Факс: +371 67400777
Информация: Specializējas iepakojuma materiālu ražošanā un izplatīšanā: dažādi iepakojuma materiāli, vienreizējās lietošanas trauki un galda piederumi, iepakojuma iekārtas, iepakojuma apdruka pēc klienta pasūtījuma.
Время работы: 8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

50%
Жалобы
2
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Multipack - Жалобы и отзывы

РешеноMultipack SIA - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien no Multipack caur uzņēmuma majaslapu pasūtīju preces-plastmasas izstrādājumus 6. Gabalus. Samaksu ar pārskaitījumu, veicu no savas internetbankas. No uzņēmuma tika atsūtīts apliecinājums par naudas pārskaitījuma saņemšanu un tiku informēts par pasūtījuma izpildes sakumu. Noteiktajā datuma kurjers man piegādāja pasūtīto preci. Saņemot preci kura tika iepakota polietilēna plēves iepakojuma, velāk izpakojot saņemto pasūtījumu, tika konstantes, ka trukst 1. Gab plastmasas izstrādājums. Par...

Multipack - Negodīga uzņēmējdarbība

Negodīga uzņēmējdarbība Iesakām izvairīties no šī uzņēmuma potenciāliem sadarbības partneriem- piekopj negodīgu uzņēmējdarbību un iesaista savus sadarbības partnerus, klientus un piegādātājus savās shēmās un mahinācijās.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы