McDonald's

Premier Restaurants Latvia SIA
Адрес: Duntes iela 6
Rīga
Latvia - LV-1013
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67242319
Факс: +371 67242317
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Отдых / Развлечения  •  Кафе, бары
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

9%
Жалобы
209
Разрешенные
1
C ответами
76
Посмотреть статистику

McDonald's - Жалобы и отзывы

Mcdonald's - Attieksme

Attieksme Ne reizi šeit iebraucot naktī nav bijusi normāla attieksme..pārdevējas nesveicinās, uzvedās tā itkā mēs viņām būtu kko parādā..18.04 naktī tieši tāds pats gadījums, 15min nostāvējām,nogaidījām pie drive kamēr beidzot mūs apkalpoja un arī uz labvakar sveicienu nosauca summu un agresīvi aizvēra lodziņu..Un tiešām jau kuro reizi kartupeļi bija auksti.. Varbūt uzņēmumam vajadzētu aizdomāties par klientu apkalpošanas standartu kursiem. Pati strādāju šajā pašā sfērā un zinu kā ir kad kāds klient...

Mcdonald's - Bērni ir sajūsmā

Bērni ir sajūsmā Mcdonald's ir lieliska izvēle, kad vēlas ātri uzēst ar bērniem. Lai gan bieži tur needam bet, mani bērni ir sajūsmā par šo vietu. Katru reizi, kad apmeklēju mcdrive, pasūtījums tiek sagatavots ātri un efektīvi, un bērni ir ļoti priecīgi. Tā ir lieliska vieta, lai ātri paēstu un turpinātu dienas gaitas.

Mcdonald's - Ātri un izdevīgi var paēst

Ātri un izdevīgi var paēst Mcdonald's ir vieta, kur mēs ar bērniem šad tad aiziejam ēst. Šajā vietā vienmēr ir daudz iespēju, un katrs var izvēlēties sev ko vēla s burgeru vai arī kaut ko citu. Man patīk tas, ka viss notiek ātri, un varam ēst kopā, nevis gaidīt ilgi. McDonald’s ir ērta un draudzīga vieta, kur ātri un izdevīgi paēst.

McDonald’s Underground - Netiriba

Netiriba Mēs pirmoreizi atnaca pie McDonald's Underground, esam bija šokā, ka zalē bija vispar netiri, pie kases nesaņema pasutijuma pec kuponiem, jo vina nestrada, ka pateica kasieris, bet neviens menedzeris neatnaca un nepalidzeja atradit risinajuma uz mūsu prasibu. Attelā ir redzams tikai viens galds, bet gandriz zem visas galdas bija tads "surprize".

Mcdonald's - 10 Happymeal pasūtījumā nebija nevienā rotaļlietas un salmiņi

10 Happymeal pasūtījumā nebija nevienā rotaļlietas un salmiņi Mēs šodien (15.11.2023) pasūtijām 10 Happymelus un pasūtot bolt food atzīmējām rotaļlietu, bet piegādei atnākot tās rotaļlietas nemaz nesaņēmām, arī nebija salmiņi dzērieniem. Mēs visi bijām ļoti vīlušies. Pievienotajām bildēm ir redzams kad atzīmējam rotaļlietu, bet to nevienā happymeal to nesaņēmām. Mēs ļoti vēlētos atlīdzību par bērnu lielajām bēdām.

Mcdonald's - Slikts serviss

Slikts serviss Ēdienu pienesa blonds jaunietis, prakstiski ne uzlika bet uzmeta paplāti uz galda. Tā rezultātā mani frī kartupeļi bija ar mani dzērienu. Burgers bija vienkārši needams, garšoja pretīgi. Gaļa bija neizcepta, un pats burgers auksts. Pēc tak atnesa jaunu burgeru, bet viss kas mainījās tas bija silts, nekas cits tam nemainījās. Ļoti slikti

Mcdonalds - Кофе со вкусом мыла

Кофе со вкусом мыла Доброе утро, вчера 01.10.2023 примерно в 13: 48 я со своей женой приехали и закали два кофе в ресторане Mcdonalds в риге по адресу Gunara Astras 17, когда получили свой заказ оказался белый кофе со вкусом мыло. После 2-3 глотков у меня живот прихотило. На что сразу был звонок в ресторан и дозвонившись с 5 раза, была сказана претензия, на что сказали вечером приехать и ресторан извиниться. На что я приехал вечером и от менеджера был в грубой форме послан без объяснений причины и не дождавшись не...

Mcdonald's - Ieteikums par iepakojumu

Ieteikums par iepakojumu Lai gan dusma ir samērā liela par slapjo ēdienu, tomēr saprotu, ka vainīgs ne tikai slikts kurjers-velosipēda vadītājs, bet arī dzēriena iepakojums. Varbūt labāk piegādēm izmantot dzērienus pudelēs? Reiz no hesburger saņēmu dzērienu glāzē ar vāku, kurā, lai padzertos, jāizspiež speciāls caurums Maliņā. Šajā gadījumā nevajadzēja arī bēdīgi slaveno papīra salmiņu, jo visa ‘krūze’ ir ekoloģiska - vāciņš no tāda paša materiāla kā glāze.

McDonald’s Underground - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīts caur McDelivery (izmantojot Wolt lietotni). Pie 20 nagietiem mērces aizmirsa ielikt (nebija nevienas mērces). Šķiet, ka nekas krimināls nav, bet garastāvoklis un vakariņas bija ļoti sabojātas (bez mērcēm nageti bija vienkārši pretīgi). Gribēju situāciju atrisināt ar atbalsta palīdzību, bet restorāns agresīvi uzstāja, ka viss ir ielikts, lai gan tas tā nebija (maiss aizzīmogots un visas uzlīmes nebojātas). Tas ir vienkārši sliktākais serviss, es labprātāk dotos uz Hesburger, viņi vismaz cenšas atrisināt problēmas, nevis stulbi sūta klientu uz visiem četriem virzieniem.

Mcdonald's - Скотское отношение к работникам

Скотское отношение к работникам В этом типо ресторане а Риге по адресу Merķeļa iela 1, к работникам относятся как к скотам. У меня там работает жена, работала уже больше года, работая её заставляют без её согласия без доплат за те-же деньги становиться менеджером. Постоянно задерживают на работе. Рабочий день предположим до 23: 15, а она выходит только в 23: 40. (всё это время лишнее она проводит на кухне) . Когда был задан вопрос руководству по поводу этого стали хамить и говорить разную дичь. Я не кому не советую идти в этот главное ресторан работать.

Mcdonald's - Neuzmanība

Neuzmanība Pēc Gacho koncerta un pilsētas svētkiem naktī bija daudz auto. Ilga gaidīšana ap 30-40 min. Beidzot sagaidot pasūtījumu, esot jau ceļā, lai nekavētu tā jau tiešām garo rindu, secinājām, ka nevienā no trīs komplektiem netika pievienotas mērcītes. Čekā ieskaitītas. Fri auksti. Salvetes.. Nu tās mums pietiks labam laikam.. Laikam sirsnīgi ieliktas par mērcīšu neesamību.

Mcdonald's - Neuzmanīgi darbinieki

Neuzmanīgi darbinieki Es saprotu, ka skolēni un studenti strādā ātrās ēdināšanas restorānos. Tomēr trešo reizi tajā pašā vietā man vai nu tiek uzlikta nepareiza mērce, kuru pasūtīju, vai arī aizmirst to vispār ievietot. Kad skolēni nestrādā, tad viss ir kārtībā. Es nesaku viņus atlaist, es vēlos, lai viņi būtu uzmanīgāki un būtu atbildīgi par savu darbu.

Mcdonald's - Vecs ēdiens!!!!

Vecs ēdiens!!!! Pasūtīju trīs komplektus deluxe chicken burger large meal. Divi bija ar kartupeļiem frii kuri bija sažuvuši cieti un auksti. Trešajā komplekta bija salāti kuri bija ar vecām glumām salātu lapām jau! Paši vistas burgeri bija jocīgi jo gala bija neēdama un burgeri bija bez mazakas siltuma un svaiguma pazīmēs! Fuj pretīgi, jūtoa vīlusies mcdonalda darbiniekos kuriem nav kauna pārdot klientiem vecu sažuvušu ēdienu! Sūtīju caur bolt food. Zvanīju uz Gunāra Astras ielas mc un tur man atbildēja lai sūdzos bolta. Bet pie vainas jau nav bolts bet paši mc par noteikti nesvaigu ēdienu!

Mcdonald's - Krāpšana

Krāpšana 30. Jūnijā 22: 56 bija paņemti 2 wrap komplekti līdzņemšanai un atnākot mājās, konstatēju, ka mērces nav! Vai tiešām katru reizi jāstāv un jāizņem viss pasūtījums no papīra maisa, lai pārlecinātos, vai ir ielikts viss par ko ir samaksāts? ! Ja jūs tā bieži krāpjat, tad var jau tās mērces bezmaksas dot, ja kāds samaksāja, bet jūs neielikāt to! Protams, ka jau tādu gabalu neiešu dēļ tās mērces, bet jūs tur strādājat, nevis es! Visu labu!

Mcdonald's - Slikts serviss

Slikts serviss Trešo reizi pēc kārtas pasūtu ēdienu personalizējot to, izņēmot ārā produktus, un iedod nepareizo pasūtījumu neizņemot kādu produktu un ļoti ilgi taisa jaunu ka otrs cilvēks jau paspēj visu apēst. Pirmās 2 reizes personāls pat neatvainojas par sagādātam neertībām. Šodien pirmo reizi saņemu atvainojumu no meitenes no personāla. Paldies jau par to. Bet tieši uz šo McDonald’s vairāk nebrauksim.

Mcdonald's - Rupjība, haoss McDrive, darbinieces nesaprot latviski

Rupjība, haoss McDrive, darbinieces nesaprot latviski Klientu apkalpošanā BARDAKS! Darbinieki īsti nesaprot latviešu valodu. Pasūtījumus sajauc! Nav laipni, pieklājīgi! "Karaliene" pie lodziņa katru piebraukušo izrīko kur viņam braukt gaidīt! Kurjerus apkalpo pirmos, pārējie gaida! Meitenes skraida uz mašīnām, jaucot pasūtījumus. Man bērnu komplektu iemeta salonā pa daļām! Turziņas apgāžas, to saturs izlīst mašīnā! Uz jautājumu par maisiņu rāda dusmīgu ģīmi! Apkalpošanas kvalitāte zem nulles.

Mcdonald's - Slikts ediens

Slikts ediens Всегда ходил каждий день кушать в макдак un izvēlējos wrapu, domaju pirmo reiz iztestēšu un būs ļoti gardīgi, apsēdos pie netīra galdiņa un saku est, tāda sajuta kad nebija ne kečupa ne krējuma un никакого sousa nebija, pēkšņi redzu kad restorānā ienāk бомжара ar salauztam kurpēm un varēja redzēt viņa pirkstus cauri kurpei, domāju nu kam negadās laikam mašīna uzbrauca uz kājām, bet tad viņš apsēžas aiz manis un es saku just netīru smirdīgu smaku un tad paskatījos uz wrapu man palika slikti un...

Mcdonald's - Slikts serviss, kurjeru ignorēšana

Slikts serviss, kurjeru ignorēšana Šī sūdzība nav kā McDonalds klientam, kurš pasūtījis ēst, bet gan kā kurjeram, kurš veic piegādes izmantojot gan Bolt gan Wolt platformas. Teju gandrīz visos McDonaldos kurjieri tiek ignorēti. Nezinu vai tā ir McDonalds politika visus delivery pasūtījumus un kurjerus ignorēt, kamēr kurjeri paši nesāk prasīt "kas notiek?", jo pasūtījumi gandrīz nekad netiek pagatavoti laikā, teju katrs otrais pasūtījums tiek kavēts 5-10 minūtes., kā arī regulāri McDonalds darbinieki wolt/bolt aplikācijā...

Mcdonald's - Lielisks serviss

Lielisks serviss Sveiki. Es reti kad atstāju atsauksmes, bet šoreiz es nolēmu reģistrēties vietnē un atstāt vienu. Vēlos pateikt paldies McDonald’s Akropole Alfa darbiniekiem. Lielisks serviss, patīkamie un draudzīgie pārdevēji. Ēdiens vienmēr ir garšīgs, silts un, galvenais, ātri pagatavots. 9/10 P.S. Es nezinu, kāpēc dažiem cilvēkiem kaut kas nepatīk. Šķiet, ka viņi paši nezina, ko grib :P

Mcdonald's - Krāpšana un darbinieki

Krāpšana un darbinieki Labvakar. Mani sauc Martins, man ir 76 gadi, esmu akls. Visu savu dzīvi biju gajis uz hesburgeru un sūtījis tur dažāda veida ēdienus, bet pēdējās šis nedēļas dienas mana ģimene ieteica to Macdonalds. Dienas laika iegāju iekšā ātri uzēst ko, ja godīgi grūti atrast jūsu atrašanās vietu vienīgais pēc smaržām, uztaisiet vismaz macdonalds prieks aklajiem a to neko nevar redzēt! Nu vot, iegajot saku dzirdēt kad bļaustās kaut kādi bērni un gandrīz infarktu dabūju no ta, bet ar manim viss bija...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы