Kālezers

Kālezers SIA
Адрес: Kālezers
Vestiena
Madonas nov.
Latvia - LV-4855
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 26521292
Категория: Путешествия  •  Гостевые дома

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Kālezers - Жалобы и отзывы

Kālezers - Slikts serviss

Slikts serviss 22.07.2023 sazvanījām saimnieci, lai rezervētu laivu rīta copej. Ierodoties 23.07.2023 8: 00 viesu namā, dežurants Aivars, ļoti nelaipni, mūs pasūtīja trīs mājas tālāk, neko nepaskaidrojot un neprasot. Uzreiz bija skaidrs, ka laivu nedabūsim un cope izpaliks. Noteikti nevienam neiesaku turp doties. Arī es uz SIA Kālezers vairs nebraukšu. Iespējams, ka aivars nebija skaidrā prātā, tomēr žēl par izpostīto rīta cēlienu.

Kāla ezers - atpūtas vieta - privātīpašums - Slikts serviss

Slikts serviss Piebraucām pie Kāla ezera atpūtas vietas ar ārzemju draugiem. Tiklīdz noparkojām mašīnas un izkāpām, pagalmā zāli pļaujošais saimnieks uzbļāva, kā mēs esam noparkojušies (bijām vienu mašīnu noparkojuši pie cenrāža). Tūlīt pat devāmies prom ar sabojātu noskaņojumu. Tāpēc neiesakām tur iegriezties, lai nesabojātu labo dienas noskaņojumu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы